NIKOLAKIS1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, εχει προλάβει να δοκιμάσει κανενας φιλος?Αληθινη ειναι
Καλησπέρα, εχει προλάβει να δοκιμάσει κανενας φιλος?Αληθινη ειναι
80+20+20 γραφειο.Καλημερα ξερει καποιος ειναι οντως αληθινη
πολυ καλο για να ειναι αληθινο
φιλαράκι για δώσε καμία πληροφορία έχεις πάρει Τζένη λατινα τι λέει στο κρεβάτι θέλω να τήν πάρω κ εγώ κ τώρα είδα ότι κάνει κ ντουο κ λεω να πάρω αν θές δώσε ινφο κ σε εμάς..καλησπερα μαγκες.εχει κανενας καμια λατινα δοκιμασμενη εκτος απο Τζενη,να μου προτινει?
μην παω παλι στα τυφλα κ πεταω ευρω αβερτα,δεν περισσευουν!
φιλαράκι για δώσε καμία πληροφορία έχεις πάρει Τζένη λατινα τι λέει στο κρεβάτι θέλω να τήν πάρω κ εγώ κ τώρα είδα ότι κάνει κ ντουο κ λεω να πάρω αν θές δώσε ινφο κ σε εμάς..
Εχω δυο σπανιολες να σου δωσω αλλα μολις παρεις Τζενη και γραψεις εντυπώσεις. Ετσι γινεται εδώ. Δουναι και λαβειν που ελεγανδεν εχω παρει φιλαρακι..συναγωνιστης που ρωτησα,ειπε πως η κοπελα αξιζει!το duo ειναι με Ρωσιδακι
Εχω δυο σπανιολες να σου δωσω αλλα μολις παρεις Τζενη και γραψεις εντυπώσεις. Ετσι γινεται εδώ. Δουναι και λαβειν που ελεγαν
καλα που σε Ρώτησα μαν γιατί κ εγω εχω ρωτήσει κ μου έχουν πεί οτι είναι σούπερ κ θέλω να την πάρω γιατί κ στο νήμα που μιλάω φένεται κ καλό τυπάκι σκέφτομαι να πάρω κ το ρωσσακι αλλά είμαι παππούς θα τα καταφέρω άραγε χα χαδεν εχω παρει φιλαρακι..συναγωνιστης που ρωτησα,ειπε πως η κοπελα αξιζει!το duo ειναι με Ρωσιδακι
καλα που σε Ρώτησα μαν γιατί κ εγω εχω ρωτήσει κ μου έχουν πεί οτι είναι σούπερ κ θέλω να την πάρω γιατί κ στο νήμα που μιλάω φένεται κ καλό τυπάκι σκέφτομαι να πάρω κ το ρωσσακι αλλά είμαι παππούς θα τα καταφέρω άραγε χα χα
και με εμενα ειχε αργησει κανα 20λεπτο αν θυμαμαι καλα, ισως και παραπανω, και οταν πηγα να κανω μπανιο μετα τον πρωτο γυρο το ειχε ντουμανιασει, ουτε ρωτησε καν, δε μπορω να πω οτι τα κλαψα τα λεφτα αλλα οκ, δεν παιζει να ξαναπαρω..μαλλον αναποδα τα λες.
καλη θα την ελεγα στην εμφανιση,οχι αριστη,αλλα αργει γενικα στα ραντεβου της
Καλησπέρα στην παρέα !
νέο φρούτο ?
πηρα τηλ μου είπε μεχρι 2 εκτονώσεις κορυδαλλό μεριά...οπότε υποθέτω είναι φίλη με τη Σοφία του κορυδαλλού από ότι είδα σε αναζητηση τηλεφώνου και ζητάει 80 ευρω
έχει άποψη κανείς?
εχω πσρει τζενη αυτο που βλεπεις αυτο περνεις αξιζει γουσταρει κ αντεχει αν θες κ σε καλυπτω δωσε καμια ισπανιδαΕχω δυο σπανιολες να σου δωσω αλλα μολις παρεις Τζενη και γραψεις εντυπώσεις. Ετσι γινεται εδώ. Δουναι και λαβειν που ελεγαν
εχω πσρει τζενη αυτο που βλεπεις αυτο περνεις αξιζει γουσταρει κ αντεχει αν θες κ σε καλυπτω δωσε καμια ισπανιδα
Μακριά φίλε απο Κατερίνα20 πεταμένα λεφτά ειδικά στο πρόσωπο, Τώρα για τις άλλες δύο οποία και να επιλέξεις θα περάσεις καλύτερα!καλησπερα! δεν εχς παρει ποτε call girl και θελω να δοκιμασω.Ειμαι αναμεσα σε κατερινα20 μαρια Μολδαβη και adelina αν μπορει καποιος να βοηθησει.ευχαριστω
Μακριά φίλε απο Κατερίνα20 πεταμένα λεφτά ειδικά στο πρόσωπο, Τώρα για τις άλλες δύο οποία και να επιλέξεις θα περάσεις καλύτερα!
Φίλε μου έχεις δίκιο, μιλάς πολύ σωστά! Αλλά και εγώ έτσι την πάτησα από αναληθείς κριτικές! Αυτή είναι η γνώμη μου προσπαθώντας να βοηθήσω!Φίλε συγγνώμη για να καθαρίσω την θέση μου εγώ προσωπικά ποτέ δεν εχω πάει με την συγκεκριμένη κοπελιά αλλά το πόσο όμορφη είναι είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν είναι σωστό να δίνεις συμβουλές έτσι γιατί κινδυνεύεις να παρεξηγηθεις. Άσε τον καθένα να κρίνει. Άλλωστε απο τις φωτο φαίνεται πως περίπου είναι και διαβάζοντας και κριτικές θα σχηματίσει γνώμη.
Τόσο χάλια είναι;Φίλε μου έχεις δίκιο, μιλάς πολύ σωστά! Αλλά και εγώ έτσι την πάτησα από αναληθείς κριτικές! Αυτή είναι η γνώμη μου προσπαθώντας να βοηθήσω!
Στο πρόσωπο ΝΑΙΤόσο χάλια είναι;
φίλε αντώνη δες πιο πάνω την παράθεσή μου - με λινκ - και κρίνε μόνος σου...
μην του δίνεις σημασία του Ζ4, πρόκειται περί ανίατης περίπτωσης.