Yannis_1995
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αφού ρωτώ αν την έχει δοκιμάσει κανείς, πώς να την συστήσω? η ερώτηση είναι συγκεκριμένη
αφού ρωτώ αν την έχει δοκιμάσει κανείς, πώς να την συστήσω? η ερώτηση είναι συγκεκριμένη
γραφείο είναι αλλά σαν τη Δαλιδά μοιάζειαυτη την ξερει κανενας
καλησπερα! δεν εχς παρει ποτε call girl και θελω να δοκιμασω.Ειμαι αναμεσα σε κατερινα20 μαρια Μολδαβη και adelina αν μπορει καποιος να βοηθησει.ευχαριστω
αννα πιπινακι,νανσυ 25, μαριαλενα και λιζα vip.Μοιράσου μαζί μας τι έχεις δοκιμάσει εσύ μέχρι να βρεθεί κάποιος που να την ξέρει αν θες.
Δεν πιστεύω να είσαι παρτάκιας, έτσι δεν είναι ?
καλησπερα! δεν εχς παρει ποτε call girl και θελω να δοκιμασω.Ειμαι αναμεσα σε κατερινα20 μαρια Μολδαβη και adelina αν μπορει καποιος να βοηθησει.ευχαριστω
αννα πιπινακι,νανσυ 25, μαριαλενα και λιζα vip.
πως τις γραφουμε?
Tον Υannis_1995 νόμιζω ότι ρώτησα αλλά κάθε συνεισφορά είναι ιδιαίτερα επιθυμητή. Αναμένουμε τις κριτικές σου λοιπόν.
πως τις γραφουμε?
Και η Κατερινα20 μια χαρα ειναι και κορμαρα και τσιμπουκαρα , αν θες κατι πιο οικονομικο στο 80αρι παρε Μαρια Μολδαβη πολυ καλη πιπα σλουρπ και ωραια βυζαρα σιλικον μαλακη και πολυ δεκτικη στο γαμησι Adelina δεν εχω φαει να σου πω , επισης καλη και μικρη ηλικιακα ειναι και η Vika στο 80αρι , πολυ καλη και σε τσιμπουκι και σε γαμησι , διαλεγεις τι ψαχνεις και περνειςκαλησπερα! δεν εχς παρει ποτε call girl και θελω να δοκιμασω.Ειμαι αναμεσα σε κατερινα20 μαρια Μολδαβη και adelina αν μπορει καποιος να βοηθησει.ευχαριστω
γαμοτεχνολογία...το σχόλιο βέβαια πάει στον αλκιβιάδη !!
ο δαίμων του λαπτοπ !!!
εγω στις 2 πρωτες εχω βαλω Χ ...γιια διαφορετικους λογουςκαλησπερα! δεν εχς παρει ποτε call girl και θελω να δοκιμασω.Ειμαι αναμεσα σε κατερινα20 μαρια Μολδαβη και adelina αν μπορει καποιος να βοηθησει.ευχαριστω
Καλη η vika χανει λιγο σε εμφανιση αλλα κερδιζει στα του αγωνα και ειναι ευχαριστη και ερχεται στην ωρα τηςκαλη πιπα σημσντικο,και να εχουν συμμετοχη γενικοτερα.vika???
Καλη η vika χανει λιγο σε εμφανιση αλλα κερδιζει στα του αγωνα και ειναι ευχαριστη και ερχεται στην ωρα της
Αν ερθει. Γιατι παιζει και να σε στησει.μαλλον αναποδα τα λες.
καλη θα την ελεγα στην εμφανιση,οχι αριστη,αλλα αργει γενικα στα ραντεβου της
Αν ερθει. Γιατι παιζει και να σε στησει.