pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
αμε! Κοιτα στις κριτικές κ βρες του foititis69Παιδιά ξέρουμε για αυτή τίποτα;
αμε! Κοιτα στις κριτικές κ βρες του foititis69Παιδιά ξέρουμε για αυτή τίποτα;
ευχαριστώ αλλά δεν την βρίσκω.. Jessie δεν είναι το όνομα;αν μπορείς να μ πεις πως λέγεται ή κανένα linkαμε! Κοιτα στις κριτικές κ βρες του foititis69
ευχαριστώ αλλά δεν την βρίσκω.. Jessie δεν είναι το όνομα;αν μπορείς να μ πεις πως λέγεται ή κανένα link
Σε αυτή την κριτική κάνει αναφορά ο συναγωνιστήςευχαριστώ αλλά δεν την βρίσκω.. Jessie δεν είναι το όνομα;αν μπορείς να μ πεις πως λέγεται ή κανένα link
τότε πρέπει να είναι καλή περίπτωση..άμα μιλάμε για την ίδια κοπέλα .λογικά το έχει και Jessie,Σε αυτή την κριτική κάνει αναφορά ο συναγωνιστής
το έχει και σαν ανεξάρτητη και λιγο γραφείο και λιγο στούντιο γενικά να μην κλείσει και λιγο το μπουτάκιτότε πρέπει να είναι καλή περίπτωση..άμα μιλάμε για την ίδια κοπέλα .λογικά το έχει και Jessie,
Γιατι το λες αυτό ? Από τις κριτικες δεν δειχνει κατι το τελειο. Ουτε Βερονικα στα πρωτα της ,ουτε Βαλερια .Η jessie ειναι μονο για ελευθερους..για δεσμευμενους ειναι επικινδυνη τοχουμε ξαναπει
Γιατι κανει βιντεοκλησεις στο ξεκουδουνο,,,,Γιατι το λες αυτό ? Από τις κριτικες δεν δειχνει κατι το τελειο. Ουτε Βερονικα στα πρωτα της ,ουτε Βαλερια .
Γιατι το λες αυτό ? Από τις κριτικες δεν δειχνει κατι το τελειο. Ουτε Βερονικα στα πρωτα της ,ουτε Βαλερια .
Δεν έχω δοκιμάσει Βερόνικα ή Βαλέρια, αλλά όπως και να το κάνουμε οι μαύρες σοκολάτες αποτελούν δική τους ξεχωριστή κατηγορία. Και δεν νομίζω να υπάρχει άλλη μαύρη σοκολάτα αυτή τη στιγμή στην Αθήνα που να μπορεί να συναγωνιστεί την εμφάνιση ή το κρεβάτι που κάνει η Τζέσι (ή Ναόμι). Ούτε για αστείο.
Έχουμε κανενα νήμα για την Μαυρούλα δυναμίτη;;;;τοσο δυνατη ειναι στο κρεβατι η μαυρουλα?
τοσο δυνατη ειναι στο κρεβατι η μαυρουλα?
Την έχω πάρει δυο φορές, μία στα 50 ευρώ και μία σε μισάωρο στα 100 ευρώ. Έχω ανεβάσει και κριτική. Και τις δύο φορές ήταν σούπερ, αλλά στο μισάωρο με ξέκανε, ενώ το τσιμπούκι της είναι όλα τα λεφτά. Deep throat μέχρι θανάτου, ενώ το να βλέπεις να στον βαράει με δύναμη σε αυτά τα φοβερά τσιμπουκόχειλα που έχει, είναι σούπερ!
μετά τις 2 δέχεται λέει τηλέφωνο για να κανονίσειςτι ώρες δέχεται, θυμάσαι?
ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλους. 15αυγουστιάτικο στην Αθήνα και οι επιλογές περιορισμένες. Σερφάροντας έπεσα σε αυτό:
Ξέρει κανείς τίποτα;
Όπου * λοβελιστ
130 ευρώπουλα 2 ντουφέκια με κώλο στην μια ώρα....Καλησπέρα σε όλους. 15αυγουστιάτικο στην Αθήνα και οι επιλογές περιορισμένες. Σερφάροντας έπεσα σε αυτό:
Ξέρει κανείς τίποτα;
Όπου * λοβελιστ