tayrus1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Ψάχνω κάτι για το Σκ μέχρι 100 ευρώ.Μιας κ οι περισσότερες λείπουν σε διακοπές ξέρει κάποιος μία δύο περιπτώσεις που να είναι εδώ??
Ψάχνω κάτι για το Σκ μέχρι 100 ευρώ.Μιας κ οι περισσότερες λείπουν σε διακοπές ξέρει κάποιος μία δύο περιπτώσεις που να είναι εδώ??
Εψαξα 3 κ λείπουν οπότε ζητάω τα φώτα σαςΧμ... τεμπελακο βαριεσαι να ψαξεις ε?
Δες τα νηματα που εχουν κινηση .....που ειναι πανω πανω δλδΑν δε βρεθεί άλλη πρόταση θα δοκιμάσω την Αννυ
Η Άννα110 είναι εδώ (νομίζω)..Και η ΑνδριάνναΨάχνω κάτι για το Σκ μέχρι 100 ευρώ.Μιας κ οι περισσότερες λείπουν σε διακοπές ξέρει κάποιος μία δύο περιπτώσεις που να είναι εδώ??
ΩραίοςΗ Άννα110 είναι εδώ (νομίζω)..Και η Ανδριάννα
Εψαξα 3 κ λείπουν οπότε ζητάω τα φώτα σας
νομίζω και η Χατζή παίζει....
νομίζω και η Χατζή παίζει....
Λοιπόν izampella στέλλα αιγάλεω κ μία ακόμα που τώρα δε θυμάμαι έχασα τη μπάλαΠοιες εψαξες ; ετςι για να μη ψάχνουμε αδίκως και μεις
Μου έδωσες υλικό για μελέτη μπόλικο από Δευτέρα θα ακολουθήσει κριτική για την εκλεκτήκαι Ανδριαννα
και anna110
kai Katerina20
και Ευα30
και katty
και XRIStINAXXX
και μπορει ναχω ξεχασει και μερικες. εχω κανει λαθος με καμιμα?
Παιδιά ξέρουμε για αυτή τίποτα;
Κανει incall στα 80???!!! Οι φωτογραφιες της ειναι φοβερες!
Κανει incall στα 80???!!! Οι φωτογραφιες της ειναι φοβερες!
όλα καλά κι ωραία τα λεςκαποιες προσωπικες παρατηρησεις- συστασεις προς τις κοπελες που διαβαζουν την σελιδα πρωτον οταν πατε σε ραντεβου χιλια μπανια να εχετε κανει πριν ξανακανετε μπανιο απαραιτητα και δεν ρωτατε αν θελει ο πελατης δευτερον για οσες τα παιρνετε στο στομα κ δινεται κ γλωσσοφιλα πλυσιμο τα δοντια και με στοματικο διαλυμα στην αρχη κ καθε φορα μετα την πιπα πλυσιμο και με στοματικο διαλυμα κ για λογους υγειηνης και για λογους σεβασμου προς τον πελατη τριτον δεν σηκωνετε τηλ την ωρα του ραντεβου τεταρτον μετραει πολυ η συνεπεια στην ωρα του ραντεβου και βεβαια απαραιτητα εγκαιρη ειδοποιηση σε τυχον ακυρωση η αργοπορια να σημειωσω οτι παντα στο ραντεβου φερνω μαζι μου και σαπουνι για τα μικροβια και στοματικο διαλυμα τα οποια χρησιμοποιω κ εγω βεβαια τα οποια προτεινω στις κοπελες αλλα λιγες το χρησιμοποιουν η εχουν δικα τους δυστηχως οπως και εμεις πρεπει να ειμαστε ενταξει απεναντι σας ετσι και εσεις πρεπει να σεβεστε τον πελατη και δεν θα ..χασετε και βεβαια ξαναλεω οτι ειναι προσωπικες μου παρατηρησεις και παραπονα καλα να περναμε!