Μιλάμε για την ίδια? Την Ναόμι απο dream??
Ναι αυτή ειναι, τώρα την ειδα
Μιλάμε για την ίδια? Την Ναόμι απο dream??
Ναι αυτή ειναι, τώρα την ειδα
Αν σου αρέσουν τα μικρόσωμα σκίνυ,λουκουμάκι είναι! :o
Σήμερα παρατηρείται ότι κάποιες απο γνωστές κοπέλες έχουν κατεβάσει ρολά. Ίσως φταίει η ζέστη και την έκαναν..
Ίσως φταίει ότι όλες έχουν πάει σε νησιά για καλοκαιρινές αρπαχτές?????
Με το μπαρδον και χωρις καμια εμπαθεια πως σου φαινονται οι φωτο καθαρες; εξαψες ; η γραφουμε κατι στην τυχη και ψαχνουν αλλοι
Το γραφω αυτο γιατι εχεις ανεβασει δυο αγγελιες που κανουν με λιγο ψαξιμο καραμπαμ οτι ειναι μουφα
Σοκολατάκι για την ακρίβεια..Αν σου αρέσουν τα μικρόσωμα σκίνυ,λουκουμάκι είναι! :o
Αυτό ήθελα να γράψω..Σοκολατάκι για την ακρίβεια..
Ίσως φταίει ότι όλες έχουν πάει σε νησιά για καλοκαιρινές αρπαχτές?????
συνάντησα την εν λόγο κυρία μιας και είδα την κριτική του φίλου εδώ. Και στην ουσία έκανα το κασκαντεριλικη αφου δεν ξέρω πολλά για το τι παιζει.λοιπόν ήρθε με καθυστερήσει 20 λεπτά με μαύρο φόρεμα όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω και μπάνιο. έρχεται στο κρεβάτι ξαπλώνει και παρόλο που έχει τα κιλά τις που δεν με χαλάει αυτό έχω πάει και με πιο γεμάτες προσπαθούσε να πάρει πίπα δεν το έχει η κυρία έχετε κοντά στο πρωσωπο μου λέει θέλεις φιλιά προτού απαντήσω λέει όχι οκ.πάει για πίπα ξανά τις λέω έλα να σε σκισω πάει να φέρει προφυλακτικό .ψάχνει 5 λεπτά την τσάντα μου λέει δεν έχω...και φοράει τι φούστα και πάει ξηπολυτη έξω στο μηχάνημα να βγάλει έχω είχα ξενερώσει μου είχε πέσει η διαθέσει προσπάθησε να με σηκωσει αλλά τίποτα τις λέω να γυρίσει στα τέσσερα να μην τη βλέπω και να βλέπω τον κωλο τις.. Την πήρα χωρίς να ξέρω το γιατί. Στην πορεία έγινε μια καλή επιλογή. Ήρθε με μαύρο μακρύ φόρεμα, χωρίς σουτιέν και την βέρα της!! .Στην προγματικότητα πολύ πιο ωραία από τις φώτο με ωραίο σφιχτό κώλο και ευγενική. Full service, όχι τόσο γλωσσόφιλα αλλά προσπαθεί για deepthroat. Full αγώανς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για τα 70 που ζητάει τη θεωρώ μια τιμια επιλογή και εγω τουλάχιστον θα την ξανατιμήσω.
Χαράς στο κουράγιο σου τυπε...!συνάντησα την εν λόγο κυρία μιας και είδα την κριτική του φίλου εδώ. Και στην ουσία έκανα το κασκαντεριλικη αφου δεν ξέρω πολλά για το τι παιζει.λοιπόν ήρθε με καθυστερήσει 20 λεπτά με μαύρο φόρεμα όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω και μπάνιο. έρχεται στο κρεβάτι ξαπλώνει και παρόλο που έχει τα κιλά τις που δεν με χαλάει αυτό έχω πάει και με πιο γεμάτες προσπαθούσε να πάρει πίπα δεν το έχει η κυρία έχετε κοντά στο πρωσωπο μου λέει θέλεις φιλιά προτού απαντήσω λέει όχι οκ.πάει για πίπα ξανά τις λέω έλα να σε σκισω πάει να φέρει προφυλακτικό .ψάχνει 5 λεπτά την τσάντα μου λέει δεν έχω...και φοράει τι φούστα και πάει ξηπολυτη έξω στο μηχάνημα να βγάλει έχω είχα ξενερώσει μου είχε πέσει η διαθέσει προσπάθησε να με σηκωσει αλλά τίποτα τις λέω να γυρίσει στα τέσσερα να μην τη βλέπω και να βλέπω τον κωλο τις.
(που γιαυτό πηγα) και να σκέφτομαι κάποια άλλη ιερόδουλη μου ψιλοσηκωθηκε πάω να το βάλω από πίσω μου λέει μωρό δεν μπαίνει βάλε σάλιο βάλε δάχτυλα να τον ετοιμάσεις τις λέω ότι στις φωτο που έχεις αν είναι δικές σου ο κώλος αυτός δεν θέλει τέτοια είναι χωνί μπαίνουν όλα μέσα βλέπετε betoula όσοι ξέρουν τέλος πάντων γενικά πολλή ντεκαβλε όλη η φάση δεν γαμησα ούτε 5 λεπτά.περίμενα να μου πει δώσε μου λιγότερα από το δώρων της αλλά μάταια.. :thubsdown:στο τέλος από τα νεύρα μου περνω τηλ.την μαρίνα και κανονίζω μετά από μια ώρα και γίνεται ο χαμως στο δωματιο και λέω τι τα θέλω τα πειράματα.. σορρυ για το μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα αν πάρει κάποιος να είναι ενημερωμένος
Την είχα πάρει παλιότερα σπίτι της όταν ακόμα δεν είχε ανοιχτεί
Sorry παιδιά, ξέρω ότι έχει ξανααναφερθεί αλλά ψάχνω και δεν βρίσκω. Τι λέει αυτή εδώ; Γιατί μου φαίνεται λίγο μούφα...
Το λοιπον εχουμε και λεμε ενας τροπος ειναι αυτος που γραφεις ενας αλλος ειναι στον σερφερ google chrome κλικαρεις στην φωτο αναζητηση google για εικονα και σου βγαζει αυτοματα αλλο παραθυρο και εκει ψαχνεις τις σελιδες μεχρι να πεσεισ στην σελιδα που ειχε την προτυπη φωτο προσοχη δεν ψαχνεισ μια φωτο που εχει αναρτηση η λεγαμενη η το γραφειο κλπ γιατι υπαρχει η περιπτωση η μια να μην σου βγαλει τιποτα αλλα ολες τις φωτο Επισης με αυτον τον τροπο αναζητησης θα σου βγαλει και τις αγγελιες που εχει αναρτηση εκει μπορει να διατυπωσεις οτι εχει βαλει αλλον αριθμο τηλεφωνου κλπΈψαξα με το TinEye και δεν βρήκε. Υπάρχει κάτι πιο καλό από το TinEye. Αν ναι σε παρακαλώ πες μου. Ευχαριστώ.
Επίσης είδα με GOOGLE το τηλέφωνο αλλά δεν είδα πολλαπλές αγγελίες (ίσως να μου ξέφυγε κάτι).