ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
μου την εστειλε... ;)
μου την εστειλε... ;)
δεν βρηκα κατι μπορεις να στειλεις λινκ
ειναι μονο για VIP μελη....ο τυπος δεν το εβρισκε γιατι απλα γεροντομούνιασε....που τοχες κρυψει το Link και δεν τοβρισκε?
Καλημέρα στην παρέα!!!!
Το Αλβανακι που πρότεινε ο mailakos τελικά το δοκίμασε κάποιος????
Καλημέρα στην παρέα!!!!
Το Αλβανακι που πρότεινε ο mailakos τελικά το δοκίμασε κάποιος????
οποια ζηταει τετοια, θα παρει τ'αρχιδια μας..ζητα +20 για ακα, +20 2η φορα, τα 50 ειπε ειναι για μια 1 φορα στεγνα, δεν πηρα φυσικα
ζητα +20 για ακα, +20 2η φορα, τα 50 ειπε ειναι για μια 1 φορα στεγνα, δεν πηρα φυσικα
τα πηρε ηδη....και αυτο ειναι μονο η αρχη....οσοι πιο πολλοι πανε τοσα περισσοτερα θα ζηταει σε λιγο....οποια ζηταει τετοια, θα παρει τ'αρχιδια μας..
ζητα +20 για ακα, +20 2η φορα, τα 50 ειπε ειναι για μια 1 φορα στεγνα, δεν πηρα φυσικα
τα ιδια ειπε κ σε μενα κ μαλιστα με περιεργο υφακι,παρ ολο που ημουν πολυ ευγενικοs.ζητα +20 για ακα, +20 2η φορα, τα 50 ειπε ειναι για μια 1 φορα στεγνα, δεν πηρα φυσικα
οσο συνεχιζετε και το συζητατε τοσο καποια μελοι θα σας τα ζαλιζουν θα ζητανε το τηλεφωνο της και αυτη θα συνεχιση να ζηταει πιο πολλα ;)τα ιδια ειπε κ σε μενα κ μαλιστα με περιεργο υφακι,παρ ολο που ημουν πολυ ευγενικοs.
την ευχαριστησα κ τηs εστειλα τα αρχιδια μου τηλεφωνικωs.
παντωs να ευχαριστησω κ δημοσια τον mailako για την μοιρασια του.
απ οτι καταλαβα μιλωνταs με το αλβανακι,αρχισε να κτυπαει το τηλ του πολυ κ αυτο νομιζει οτι πηρε αξια...
Εγω πηρα μια φορα με 50 και πιπετο ελευθεροζητα +20 για ακα, +20 2η φορα, τα 50 ειπε ειναι για μια 1 φορα στεγνα, δεν πηρα φυσικα
νομος της αγορας γαρ..τα πηρε ηδη....και αυτο ειναι μονο η αρχη....οσοι πιο πολλοι πανε τοσα περισσοτερα θα ζηταει σε λιγο....
Και στην ωρα πανω καθεται!!! Παντου υπαρχει τσαμπα μουνιΕτςι ειναι. Εγώ όμως εχω βρει σε site γνωριμιών 2 τρελλα μουνακια που θέλουν μονο γαμήσι και γλύτωσε το πορτοφόλι μου
Εχω βάλει και block σε μερικά στάνταρακια να μη μου τα ζαλίζουν.
Ακομα δεν το πιστεύω ! Τελικά υπάρχει και τζάμπα μουνι που κάθεται απο το δεύτερο ραντεβού
ο θεος μαζι σου ;)Σημερα πηρα εδω τηλεφωνο και μου ειπε ειναι κοντα στην Πλ. Αττικης.
Εχεις κανεις ιδεα;
Ειναι καπως hardcore καταστασεις αλλα ψηνομαι να δοκιμασω βρωμικο.
Για πειτε αν ξερετε, παιζει και προγραμμα με 2 Κυριες.