KINGLUCAS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
Τι δωράκι σου ζήτησε η Ελπίδα????
τα κλασικά more 100 + 20 + 20 + 20 lol
Τι δωράκι σου ζήτησε η Ελπίδα????
θα την πάρω την τρίτη του πάσχα που γυρίζω στην Αθήνα και θα σου πω.
όπως και αυτήν
δηλαδη πιστευει καποιος οτι αυτες οι φωτος δεν ειναι απο καποια ασχετη ιστοσελιδα? συντροφε ειλικρινα πιστευεις οτι θα δεις αυτα?
Φίλε μου , είτε γκομενικό ,είτε πουτανικό το γαμησι ,κοστιζει. θα σου πω δε, ότι η γκομενα στοιχιζει πάρα πολύ παραπάνω. Δείπνο, κλαμπακι, καφε, δωράκι, ντυσιμο και όταν φτασεις στο δια ταύτα , το ξενοδοχείο πρεπει να ειναι κανονικό. Διότι την κανεις να νιώθει πουτάνα και καλά!
Αν την πας σπιτι θα ξεχασει την οδοντόβουρτσά της ...και τοτε την γαμησες για τα καλά.
Την στιγμη που δινεις 80-120 για ενα callgirl ποιότητος ,θα δωσεις και 20 παραπανω. Δλδ 100-140. Χεστηκε η φοραδα σταλώνι!
Κοψε απο αλλού.
στον πεοκρατορα. Δεν πινω σιγουρα κάτι. Απαντησα κανονικά σε παράθεσή του. Κατι επαιξε και βγηκε η απάντηση ξέμπαρκη.Θέλω να μου πεις τι πίνεις να πάρω και εγώ..!!!
Σε ποιόν απευθύνεσαι τώρα... γιατί σε έχασα κάπου.
θα την πάρω την τρίτη του πάσχα που γυρίζω στην Αθήνα και θα σου πω.
όπως και αυτήν
ΕΛΑ ρεειδικα οι ανεξαρτητες το 90% ειναι οκ αδελφεΠοτέ στο σπιτι! Ποτε δεν ξερεις τι κουβαλάει απο πισω της καθε πουτανα..
Εγω δεν εχω προβλημα Τασουλη. Όλες ουκλες ειναι! που λεει ο λόγος ! ¨-)ΕΛΑ ρεειδικα οι ανεξαρτητες το 90% ειναι οκ αδελφε
Ρε τον Γιαννακη....
Καλα φιλαρακο εσυ δεν παιζεσαι. Ακομη δεν μπηκες και θελεις και Λιζα εεε? Εδώ στο μουνακι της σφαζονται παληκαρια. Δεν πηρες χαμπαρι ? Καλο πασχα ναχεις και ξαναελα σε 6-7 μηνεςΚαλησπερα,Χριστός ανέστη και πάντα γέροι και δυνατοί,θα ήθελα να ρωτήσω άμα ξέρετε που θα μπορέσω να βρω της Λίζας το τηλέφωνο ,και από ότι καταλαβαινετε ειμαι νέος μέλος και δεν ξέρω από αυτά,να είστε καλά !!!
Καλα φιλαρακο εσυ δεν παιζεσαι. Ακομη δεν μπηκες και θελεις και Λιζα εεε? Εδώ στο μουνακι της σφαζονται παληκαρια. Δεν πηρες χαμπαρι ? Καλο πασχα ναχεις και ξαναελα σε 6-7 μηνες
Σκεψου ομως πως μπορει το δεντρο να ειναι παλιο μα το κλωναρι νεο....... ενω εσυ ο "παμπαλαιος" του δινεις και συμβουλες....
(με ποσες ημερες διαφορα γραφτηκατε????/!!!!)
Όταν φτάσεις στα 5 post και μπορείς να μπεις στο profil των κοριτσιών ή φίλων στείλε της μνμ στο profil της και θα απαντήσει κάποια στιγμή!Χριστός Ανέστη!Καλησπερα,Χριστός ανέστη και πάντα γέροι και δυνατοί,θα ήθελα να ρωτήσω άμα ξέρετε που θα μπορέσω να βρω της Λίζας το τηλέφωνο ,και από ότι καταλαβαινετε ειμαι νέος μέλος και δεν ξέρω από αυτά,να είστε καλά !!!
Σκεψου ομως πως μπορει το δεντρο να ειναι παλιο μα το κλωναρι νεο....
προς κορίτσια.. οποια κατεβει σπετσες αν μου στειλει πμ.