Πάντως εσυ με ενα μηνα παρουσίας ( γραμμένος) και τόσα Πολλα που ξερεις γράψε καμια κριτικη να ενημερωθούμε. Ξεκινά απο τις καλες περιπτωςεις....
Φίλε πολαξ Χριστός Ανεστη. Ευχαριστώ που έψαξες το ιστορικό μου. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύεις τα γραπτά μου.
Ήμουνα γραμμένος από χρόνια στο άλλο σαιτ απ' όπου αντλούσα όλες τις πληροφορίες για τις κοπέλες που ενδιαφερόμουνα. Αλλα επειδή η κατάσταση έγινε ανυπόφορη και κάθε άλλο από πληροφόρηση δίνονταν, ηρθα και γράφτηκα εδώ. Δεν φανταζόμουν ότι πρέπει να δώσω εξετάσεις.
Εν πάση περιπτώσει την Ναγια την γνώρισα τέλος του 2015 πριν ακόμη κάνει αύξηση στήθους. Τολμώ να πω όταν ηταν debutante. Κάναμε 2-3 ραντεβού στο Μαρούσι και έχω πλήρη άποψη τόσο για το σεξ μαζί της όσο και τον χαρακτήρα της. Αυτά για την ιστορία.
Δυστυχώς άλλοι συνάδελφοι σχολίασαν την δεικτική και μάλλον άσκημη απάντηση μου σε άλλο μέλος για την Λίζα. Μέρες που είναι δεν θα το σχολιάσω. Ελπίζω να ξέρουν πιο καλά την Λίζα από μένα. Αυτά και πάλι χρόνια πολλά .-
ΣΗΜ. Αποφεύγω να γράφω κριτικές για κοπέλες που ήδη είναι γνωστές και καλές. Θα γράψω μόνο αν μου τύχει καμιά απαράδεκτη ( κομοδίνο όπως το λέτε) κι αυτό για να προφυλάξω αλλους .