lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
θα ερθει...σιγα σιγα
με την οπισθεν θελω να ελπιζω
θα ερθει...σιγα σιγα
φιλε με ρωτας πραγματα που δεν μπορω να σου απαντησω εγω.....ειχα μια πληροφορια απο πολυ εγκυρη πηγη για αγκαλιασματα στους πανω οροφους.....αυτο ειχα να δωσω σε σας αυτο δινω....τα τι και πως κλπ κλπ δεν τα ξερω.....
Καλησπερα παιδια,
ενας ξενιτεμενος συναδερφος ειμαι που θα βρισκομαι γαι 24 ωρες αυριο αθηνα και θα ηθελα καμια καλη προταση αν μην χανω τον χρονο και τα λεφτα μου φυσικα
ενδιαφερομαι για δικο της χωρο η ξενοδοχειο, θα βρισκομαι κεντρο ωστοσο δεν περιοριζομαι να προκειται για κατι καλο.
δυστυχως λειπω εδω και 3,5 χρονια πλεον απο ελλαδα οποτε καθε βοηθεια δεκτη
ευχαριστω προκαταβολικαι και μας ευχομαι καλο πασχα
Καλησπερα παιδια,
ενας ξενιτεμενος συναδερφος ειμαι που θα βρισκομαι γαι 24 ωρες αυριο αθηνα και θα ηθελα καμια καλη προταση αν μην χανω τον χρονο και τα λεφτα μου φυσικα
ενδιαφερομαι για δικο της χωρο η ξενοδοχειο, θα βρισκομαι κεντρο ωστοσο δεν περιοριζομαι να προκειται για κατι καλο.
Τελικα την πηρε κανεις την Ελπιδα ή πεθαινει τελευταιος ?
έχεις τα δίκια σου, αλλά κι από την άλλη άμα αυτές που μού αρέσουν δεν ενδιαφέρονται για μένα?
Πατριωτη καλως ηρθες..Καλησπερα παιδια,
Ελπίζω να την βρεις την άκρη περιμένουμε νέα πατριωτηΠατριωτη καλως ηρθες..
Αν γυρισες φορτωμενος στο ελλαντα, θα την βρεις την ακρη κ θα περασεις καλα..
φιλε με ρωτας πραγματα που δεν μπορω να σου απαντησω εγω.....ειχα μια πληροφορια απο πολυ εγκυρη πηγη για αγκαλιασματα στους πανω οροφους.....αυτο ειχα να δωσω σε σας αυτο δινω....τα τι και πως κλπ κλπ δεν τα ξερω.....
Αργησαν. Ημεις ειμαστε πρωινοι τυποιπριν λιγο , διακριτικη παρουσια ενστολων και μη εξω από τα μεγαρα του μεταξιου, ισως καμια σχεση, η παρεα μου όμως ανησυχησε και εφυγε γοργα.
ψαχνουν να βρουν ποιος θα πη την μεγαλυτερη παπαρια ;) φιλαρακι ολη μερα εκει ειναι τα παληκαρια γυρω γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης μην τρελενεσαι ;)πριν λιγο , διακριτικη παρουσια ενστολων και μη εξω από τα μεγαρα του μεταξιου, ισως καμια σχεση, η παρεα μου όμως ανησυχησε και εφυγε γοργα.
λοιπον...λετε οτι τα χωνω...οκ...
ακομα δεν ειδατε τιποτα....
προς καποια καριολια που παιζουν με ανεξαρτητη πολυ καλη φιλη....
βραδιατικα μαλακιστηρια με βαζετε και δουλευω και ασχολουμαι με σας....
αυριο θα σας βγαλω φορα παρτιδα εδω μεσα...θα σας ξεβρακωσω και ολοι θα σας δουν τι ειστε....φιδια γαμημενα αρχιδαμπουρια....
θα πω και ποια κοπελα ειναι και θα τα πουμε εδω μεσα ολα μια χαρα....
καλο βραδυ, καλη συνεχεια...
λοιπον...λετε οτι τα χωνω...οκ...
αυριο θα σας βγαλω φορα παρτιδα εδω μεσα...θα σας ξεβρακωσω και ολοι θα σας δουν τι ειστε....φιδια γαμημενα αρχιδαμπουρια....
αμα ειναι τοσο μαλακες και καριολοπουστες,συναγωνιστη ζαντ,στην σεντρα.οταν δεν σεβεται κανεις πρεπει να τον δειχνουν με το δαχτυλο.σεβασμος και εκτιμηση στις κυριες που μας προσφερουν ηδονη ,ευχαριστηση και ξεχνοιασια.καλο βραδυ,στους μαγγες και σε ολους τους πραγματικους ανδρες.λοιπον...λετε οτι τα χωνω...οκ...
Με αυτήν εδώ τι παίζει ρε παιδιά πείτε μου έκανα ποστ και μου το κατέβασαν να μάθω θέλω να την δοκιμάσω και θέλω πληροφορίες τόσο κακό είναι
Αυτή φιλε είναι σαν τα μπλιπλικια που παιζαμε πιτσιρικια, insert coin to continue