έχεις τα δίκια σου, αλλά κι από την άλλη άμα αυτές που μού αρέσουν δεν ενδιαφέρονται για μένα?
Αν πηγαίνεις μέρα παρα μέρα στο πληρωμένο ακομα και αν σε ενδιέφεραν δε θα είχες χρονο....
έχεις τα δίκια σου, αλλά κι από την άλλη άμα αυτές που μού αρέσουν δεν ενδιαφέρονται για μένα?
Αν πηγαίνεις μέρα παρα μέρα στο πληρωμένο ακομα και αν σε ενδιέφεραν δε θα είχες χρονο....
συμφωνώ απόλυτα...Μεγάλη εβδομαδα.... αφηστε τις βολτες... Προσευχη και περισυλλογη
συμφωνώ απόλυτα...
Μεγάλη εβδομαδα.... αφηστε τις βολτες... Προσευχη και περισυλλογη
[size=10pt][size=10pt]Λιγο προσοχη σημερα....[/size][/size]
Προς ολες τις φιλες μας αλλα και φιλους μας....Ισως παιχτει παιχνιδι με αστυνομια σε κεντρικα ξενοδοχεια της Αθηνας ....
Αν για καποιο λογο πρεπει να κανετε τις βολτες σας ας επιλεξετε τους κατω οροφους!
Αυτα και καλη συνεχεια σε ολους!
Αν κρυφτείτε σε ντουλάπα δε θα σας βρουν ποτέ!
αρκει να μην χεστειτε ομως
[size=10pt][size=10pt]Λιγο προσοχη σημερα....[/size][/size]
Προς ολες τις φιλες μας αλλα και φιλους μας....Ισως παιχτει παιχνιδι με αστυνομια σε κεντρικα ξενοδοχεια της Αθηνας ....
Αν για καποιο λογο πρεπει να κανετε τις βολτες σας ας επιλεξετε τους κατω οροφους!
Αυτα και καλη συνεχεια σε ολους!
Ναι κάνω ο άσχετος την χαζή ερώτηση? Αν κάνουν ντου τα στρουμφακια τι νόημα έχει αν είσαι στα χαμηλά η στα ψηλά δωμάτια?
Ναι κάνω ο άσχετος την χαζή ερώτηση? Αν κάνουν ντου τα στρουμφακια τι νόημα έχει αν είσαι στα χαμηλά η στα ψηλά δωμάτια?
φιλε με ρωτας πραγματα που δεν μπορω να σου απαντησω εγω.....ειχα μια πληροφορια απο πολυ εγκυρη πηγη για αγκαλιασματα στους πανω οροφους.....αυτο ειχα να δωσω σε σας αυτο δινω....τα τι και πως κλπ κλπ δεν τα ξερω.....Ναι κάνω ο άσχετος την χαζή ερώτηση? Αν κάνουν ντου τα στρουμφακια τι νόημα έχει αν είσαι στα χαμηλά η στα ψηλά δωμάτια?
δεν ξερω....αλλα αν για παραδειγμα εισαι παντρεμενος....και μονο καμια εξακριβωση να παιξει μαλλον καποιο προβλημα θα ειχα εγω προσωπικα...χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιον αλλον δεν τον νοιαζει....αλλα και το ραντεβου να μου χαλασουν, παλι θα με ενοιαζε....και για να την επεκτείνω την ερώτηση .. Και τι πρόβλημα έχει κάποιος αν είναι με μια γκόμενα στο ξενοδοχείο αν κάνουν ντου τα στρουμφάκια ?
φιλε με ρωτας πραγματα που δεν μπορω να σου απαντησω εγω.....ειχα μια πληροφορια απο πολυ εγκυρη πηγη για αγκαλιασματα στους πανω οροφους.....αυτο ειχα να δωσω σε σας αυτο δινω....τα τι και πως κλπ κλπ δεν τα ξερω.....
δεν ξερω....αλλα αν για παραδειγμα εισαι παντρεμενος....και μονο καμια εξακριβωση να παιξει μαλλον καποιο προβλημα θα ειχα εγω προσωπικα...χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιον αλλον δεν τον νοιαζει....αλλα και το ραντεβου να μου χαλασουν, παλι θα με ενοιαζε....