pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Με βάζεις σε σκέψεις τύπε... Την πέτυχες εύκολα;
ευκολα ναι
Με βάζεις σε σκέψεις τύπε... Την πέτυχες εύκολα;
θα τσεκαριστεί σύντομα τότε. Ευχαριστούμε για την ενημέρωσηευκολα ναι
αμα λετε για τζενιφερ την θυμηθηκατε αργα
δεν αξιζει πανω απο 50 οσα επαιρνε και στο πριβε του λιντο δηλαδη
μαλλον για να το πω καλλιτερα δεν αξιζει να δωσεις παραπανω απο οσα εδινες στο λιντο για γαμησακι
Αυτή εδώ είναι ---->
Ρε συ Wagon μην τα μπερδεύουμε όλα και τα κάνουμε ένα αχταρμά.
Ναι ... στο Lido πιθανόν και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβιτώ κανένα, μπορεί να έπερνε 50.
Αλλά... υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.
Στο Lido είπαμε... μπαίνεις, πληρώνεις ποτό, πληρώνεις χορό +50 εβραίους και κάνεις 1 φτύσιμο.
Και μέχρι εκεί.
Στην προκειμένη περίπτωση εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα το έκανα αυτό. Δηλαδή να πληρώσω περί των
80 εβραίων και να φτύσω μία φορά στην ξεπέτα.
Αυτό που είπα είναι ότι εάν, καλή ώρα σαν και εμένα, ενδιαφέρεται κάποιος για 1 ώρα ή και για 1 1/2,
μπορεί να το κάνει και ανθρώπινα και όχι σαν σκύλος στο δρόμο ή γρήγορα σαν κουνελάκι.
Αυτό είπα και όποιος θέλει κονέ... μου στέλνει πμ.
Την καλησπέρα μου!
Ελληνα εγω θελω κονε,οχι fb,alla φοβαμαι να σου στειλω πμ γιατι την αλλη φορα με μαλωσεs.Ρε συ Wagon μην τα μπερδεύουμε όλα και τα κάνουμε ένα αχταρμά.
Ναι ... στο Lido πιθανόν και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβιτώ κανένα, μπορεί να έπερνε 50.
Αλλά... υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.
Στο Lido είπαμε... μπαίνεις, πληρώνεις ποτό, πληρώνεις χορό +50 εβραίους και κάνεις 1 φτύσιμο.
Και μέχρι εκεί.
Στην προκειμένη περίπτωση εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα το έκανα αυτό. Δηλαδή να πληρώσω περί των
80 εβραίων και να φτύσω μία φορά στην ξεπέτα.
Αυτό που είπα είναι ότι εάν, καλή ώρα σαν και εμένα, ενδιαφέρεται κάποιος για 1 ώρα ή και για 1 1/2,
μπορεί να το κάνει και ανθρώπινα και όχι σαν σκύλος στο δρόμο ή γρήγορα σαν κουνελάκι.
Αυτό είπα και όποιος θέλει κονέ... μου στέλνει πμ.
Την καλησπέρα μου!
Καλη η Βίκα ρε φίλε, αλλά ο κώλος δεν ειναι σαν την φωτο και η αποτυχημένη πλαστική δεν είναι τέλειο στήθος, θα μας τρελάνεις εκτός αν απο πέρσι γυμνάστηκε και ξαναέκανε πλαστική τι να πωλοιπον για βικα πολυ καλα ολα, τρελο πιπινι η μικρη αν εδινε και κωλο θα ειχε κλεισει σπιτια
τι κωλαρακι τι επιδερμιδα τι στηθος ολα τελεια
ωραια πραματα
τύπε γούστα είναι αυτα... Ο συνάδερφος μπορεί να θεωρεί τον κωλο της κορασίδας ιδανικό και συ για κλωτσιές. Οποιος ενδιαφέρεται θα κάνει μια αυτοψια και θα του λυθεί η απορίαΚαλη η Βίκα ρε φίλε, αλλά ο κώλος δεν ειναι σαν την φωτο και η αποτυχημένη πλαστική δεν είναι τέλειο στήθος, θα μας τρελάνεις εκτός αν απο πέρσι γυμνάστηκε και ξαναέκανε πλαστική τι να πω
οχι ρε μαγκα δεν γνωριζουμε και δεν θελουμε να γνωριζουμεΚαλησπέρα μάγκες!
Γνωρίζει κάποιος ή έχει συνευρεθεί με την εν λόγω δεσπονίς Μελίνα?!?
ναι γνωριζω εγω 1-2 πραγματα....Καλησπέρα μάγκες!
Καλησπέρα μάγκες!
Ανατολικο Τιμορ...Απο πατερα Ελληνα και μητερα Μιανμαρ....Διαβατηριο κομενο και ραμενο το 2000 απο Τατζικισταν.Χάζεψα λίγο το fb της Τζένιφερ και φοβάμαι ότι κατ' ιδίαν θα ζητάει πολύ περισσότερα από τα 50 που παίρνει στο Λίντο. Εννοώ ότι το παίζει famous και glamorous, έχει αναφορές στην Εσπρέσσο, εμφανίσεις στην TV και δε συμμαζεύεται... Κρίμα, γιατί πολύ θα ήθελα να την χύσω...
Προσοχή, αναφέρομαι αποκλειστικά στο πώς πλασάρει τον εαυτό της, και όχι στο τι θεωρώ εγώ ότι αξίζει πραγματικά λόγω εμφάνισης.
Btw και εντελώς από περιέργεια, ξέρουμε χώρα προέλευσης;
δεν το βρηκες σημαινη οτι μπορει να μας περασει 19 φορες χαζους ο ηλιθιος" Solinas_19 " σημαινει οτι εισαι 19 χρονων ή οτι εχεις γεννηθει το 1919?
Χάζεψα λίγο το fb της Τζένιφερ και φοβάμαι ότι κατ' ιδίαν θα ζητάει πολύ περισσότερα από τα 50 που παίρνει στο Λίντο. Εννοώ ότι το παίζει famous και glamorous, έχει αναφορές στην Εσπρέσσο, εμφανίσεις στην TV και δε συμμαζεύεται... Κρίμα, γιατί πολύ θα ήθελα να την χύσω...
Προσοχή, αναφέρομαι αποκλειστικά στο πώς πλασάρει τον εαυτό της, και όχι στο τι θεωρώ εγώ ότι αξίζει πραγματικά λόγω εμφάνισης.
Χάζεψα λίγο το fb της Τζένιφερ και φοβάμαι ότι κατ' ιδίαν θα ζητάει πολύ περισσότερα από τα 50 που παίρνει στο Λίντο. Εννοώ ότι το παίζει famous και glamorous, έχει αναφορές στην Εσπρέσσο, εμφανίσεις στην TV και δε συμμαζεύεται... Κρίμα, γιατί πολύ θα ήθελα να την χύσω...