TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παρτο και πες μας οκ
το έχει πάρει καποιος???
παρτο και πες μας οκ
το έχει πάρει καποιος???
Καλησπερα στο συνδικατο, παιδες μηπως εχει να προτεινει κανεις καμμια Ασιατισα/Κινεζουλα που να ειναι γαμηsable?
τσαμπα πράμα λέμε!
μην ξανακουσω κανενα να διαμαρτυρεται για τα 100αρια
xxx= lovelist
Ναι μαν μου στειλε μου το τηλ της με PM γιατι δεν βρισκω το νημα της. Να σαι καλα.Jenifer ... μήπως???
Ναι μαν μου στειλε μου το τηλ της με PM γιατι δεν βρισκω το νημα της. Να σαι καλα.
(το βρηκα το νημα της τελικα αναμενω το τηλ οταν μπορεσεις)
Αφού δεν έχει νήμα... που το βρήκες?????
μη τη παρεις ολονυκτιο μονο,ροχαλιζει σα νταλικιερης
Μπορει να μην ειναι δικο της αλλα αυτο βρηκα. Εχει αρκετες πληροφοριες μεσα... Οπως φωτογραφιες, οτι η κοπελα εχει φατσοβιβλιο και μπορεις να τις στειλεις, οτι δουλευει στο Lido κ.α.
Παντως αν κρινω απο φωτος που ειδα, δεν πολυτρελαθηκα βεβαια
μη τη παρεις ολονυκτιο μονο,ροχαλιζει σα νταλικιερης
Παντως αν κρινω απο φωτος που ειδα, δεν πολυτρελαθηκα βεβαια
Συναγωνιστές μου αν μπορείτε πληροφορήστε με για το ποια ΑΝΝΙ είναι αυτή για έχασα τον μπούσουλα με τις αγγελίες
openday
Χαιρετω τη μπουρδελοπαρεα.εχω καιρο να μπω.τι εχασα?εχουμε τιποτα καλο?
Ποιοs ξερει πωs τη βρισκουμε τη κοπελα;Jenifer ... μήπως???
Ποιοs ξερει πωs τη βρισκουμε τη κοπελα;
Με βάζεις σε σκέψεις τύπε... Την πέτυχες εύκολα;λοιπον για βικα πολυ καλα ολα, τρελο πιπινι η μικρη αν εδινε και κωλο θα ειχε κλεισει σπιτια
τι κωλαρακι τι επιδερμιδα τι στηθος ολα τελεια
ωραια πραματα
καλα για τη τιμη,αλλα που τη βρισκουμε;αμα λετε για τζενιφερ την θυμηθηκατε αργα
δεν αξιζει πανω απο 50 οσα επαιρνε και στο πριβε του λιντο δηλαδη
μαλλον για να το πω καλλιτερα δεν αξιζει να δωσεις παραπανω απο οσα εδινες στο λιντο για γαμησακι
EXOYME γλαροσουπα που εισαι εσυ ρε σαν τα χιονιαΧαιρετω τη μπουρδελοπαρεα.εχω καιρο να μπω.τι εχασα?εχουμε τιποτα καλο?
καλα για τη τιμη,αλλα που τη βρισκουμε;
ειναι ακομα στο λιντο; η εχει καποιο τηλ;