TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
ποιος την έχει δοκιμάσει;31 δεν είναι με τπτ όμως τα 100 φαίνονται οκ για τις φωτο στην πράξη θα δείξει
Χρειαζόμαστε Κασκαντερ
ποιος την έχει δοκιμάσει;31 δεν είναι με τπτ όμως τα 100 φαίνονται οκ για τις φωτο στην πράξη θα δείξει
Θα σου πω για μενα φιλος. Στις φωτο δειχνει να τα αξιζει κατα την δικη μου προσωπικη αποψη κ τσεπη απλα σαν φωτο. Μπορει στον αγωνα να ειναι μουφα κ να μην αξιζει ουτε 10 ευρω.Για να διορθωσω γιατι το ποστ το εγραψα λιγο στα πανω μου ισως κ στα 80 να ηταν ποιο τιμια επιλογη....! Να δουμε απο υπηρεσιες τι λεει ομως...!
Το εχω υποψιν μου αλλα αυτο το σγουρο μαλλι κατι μου κανει ρε γμτ..!Ειναι υπο σκεψη αν κ δεν γουσταρω τα γραφεια με τπτΞέρεις βέβαια ότι στο συγκεκριμένο το 40αρι πάνω κάτω είναι καπέλο ... έτσι ;
Το εχω υποψιν μου αλλα αυτο το σγουρο μαλλι κατι μου κανει ρε γμτ..!Ειναι υπο σκεψη αν κ δεν γουσταρω τα γραφεια με τπτ
Γραφείο δεν είναι. Για ευκαιριακό νταβαντζάκο τον κόβω.
Πρέπει να παίζει μεταξύ [size=10pt][size=10pt]60-40[/size][/size] και 80-20
λες να μην ξερω, Προεδρε? Κατι μυριστηκα! Αλλα δεν εχει σημασια απο που το ξερεις....Γελαω απλα επειδη ΞΕΡΕΙΣ!Το πως το ξέρω δεν ρώτησες όμως ..... ;)
Για πες κ εμας να μαθουμε Πατερλες να μην ξερω, Προεδρε? Κατι μυριστηκα! Αλλα δεν εχει σημασια απο που το ξερεις....Γελαω απλα επειδη ΞΕΡΕΙΣ!
Για πες κ εμας να μαθουμε Πατερ
Τσέκαρε το τηλ
Kατι μου ξεφευγει αυτη την στιγμη κ νιωθω βλακας γιατι προφανως ειναι ευκολο αλλα το μυαλο δεν παει τωρα.....!Τσέκαρε το τηλ
καλησπερα. μπορει να μου στειλει καποιος σε pm το τηλ της valeria?
ευχαριστω
καλησπερα. μπορει να μου στειλει καποιος σε pm το τηλ της valeria?
ευχαριστω
τι εννοεις???Ειςαι Θεός ! Υποκλίνομαι!!!!
τι εννοεις???
Ακου να δεις. Παιρνεις τηλ. την Ναγια , της ζητας το τηλ. της Λιζας και αυτή θα σου δωσει το τηλ. της Βαλεριας. καταλαβες ?καλησπερα. μπορει να μου στειλει καποιος σε pm το τηλ της valeria?
ευχαριστω
Ακου να δεις. Παιρνεις τηλ. την Ναγια , της ζητας το τηλ. της Λιζας και αυτή θα σου δωσει το τηλ. της Βαλεριας. καταλαβες ?
Ακου να δεις. Παιρνεις τηλ. την Ναγια , της ζητας το τηλ. της Λιζας και αυτή θα σου δωσει το τηλ. της Βαλεριας. καταλαβες ?
Και αν δεν μπορει η Βαλέρια έρχεται για αναπληρωματική η Βερόνικα ;)