lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
κανενα ινφο? ν
31 χρονων 120 με anal (αν τον έχεις 18-19 + όπου εκεί τρώs πακέτο διότι δεν νομίζω να δεχθεί γιατί γραφει (normal) ) . Δεν νομίζω
ωραια ενημερωση...δλδ εγω με 4+ κανω anal? Τι νομιζεις τελικα? Πες μας τι ξερεις φιλε σε εκλιπαρουμε και ασε τα "δε νομιζω"!31 χρονων 120 με anal (αν τον έχεις 18-19 + όπου εκεί τρώs πακέτο διότι δεν νομίζω να δεχθεί γιατί γραφει (normal) ) . Δεν νομίζω
δηλαδα το νορμαλ ποσο ειναι?31 χρονων 120 με anal (αν τον έχεις 18-19 + όπου εκεί τρώs πακέτο διότι δεν νομίζω να δεχθεί γιατί γραφει (normal) ) . Δεν νομίζω
μην ασχολεισαι....μαλακας!δηλαδα το νορμαλ ποσο ειναι?
Θα τον διπλωσω στη μεση και θα την ψησωωωωωωωμην ασχολεισαι....μαλακας!
Eτσι κ εγω μεσα σε αυτες τις ωρες εχω φαει ΑΚΥΡΟ. Αναγκαστηκα να παω prive αλλα ειναι ΑΘΛΙΟ σε σχεση με το billΑυτό στο BILL γίνεται αρκετό καιρό τώρα. Λογικό γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει την την καλή ποιότητα και το προτιμάει. Εγώ και αυτήν την εβδομάδα και την προηγούμενη έχω πέσει σε κοσμοσυρροή αλλά το προσωπικό όλες τις φορές με εξυπηρέτησε τάχιστα. Στο τέταρτο επάνω είχα δωμάτιο... Το διάστημα που επικρατεί συμφόρηση είναι από τις 18:00 μέχρι 20:00.
παιζει καιρο τυπε,καμμια αλλη αναφορα εκτος απ αυτηνΚαλησπερες στους συναγωνιστες, ξερουμε τιποτα για τα εξης κορασια; Εχει δοκιμασει κανεις?
παιζει καιρο τυπε,καμμια αλλη αναφορα εκτος απ αυτην
Ζαρντεν τρέχα καινούργιος πελάτης για ευχέλαιο ....Καλησπέρα!!! Ξερει καποιος αν η Βικυ εκτος από studio (Αριστοτέλους 6, Λ . Βουλιαγμένης 238 κλπ ) πηγαίνει και σε hotelia?
Σιγα μεγαλε. Για διαμετρο μιλαει το παληκαριΘα τον διπλωσω στη μεση και θα την ψησωωωωωωω
Γιατι δεν την δοκιμαζεις? Υποψιν εχει περιοδο απο βδομαδα..!κανενας? τοσο φρεσκο ειναι?