apostolos17
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. ημουν ετοιμος να την πατησω κ να κλαιω τα λεφτα μου...Aπο το κειμενο κ μονο για φραφειο το κοβω..!
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. ημουν ετοιμος να την πατησω κ να κλαιω τα λεφτα μου...Aπο το κειμενο κ μονο για φραφειο το κοβω..!
Μην εισαι απολυτος. Εάν δεν σου ερθει αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ ( που εχεις ξεκαθαρισει από τηλεφωνο) την διωχνεις και δεν πληρωνεις ΟΥΤΕ ταξιευχαριστω πολυ για την βοηθεια. ημουν ετοιμος να την πατησω κ να κλαιω τα λεφτα μου...
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. ημουν ετοιμος να την πατησω κ να κλαιω τα λεφτα μου...
Kαι φυσικα συναντηση σε ξενοδοχειο ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΜην εισαι απολυτος. Εάν δεν σου ερθει αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ ( που εχεις ξεκαθαρισει από τηλεφωνο) την διωχνεις και δεν πληρωνεις ΟΥΤΕ ταξι
αυτα τα sms only με ανησυχουν. Γιατι να μην ακουσουμε φωνη δλδ?
ποιος την έχει δοκιμάσει;31 δεν είναι με τπτ όμως τα 100 φαίνονται οκ για τις φωτο στην πράξη θα δείξει
Για σταθείτε ρε παιδια. Επειδή η κυρια εχει ωραιο σωμα και δηλωνει 30αρα είναι ενταξει τα 100 ? Δηλαδη τα κοριτσολουλα των 20 , 25 τι πρεπει να ζητανε ? 500 ?ποιος την έχει δοκιμάσει;31 δεν είναι με τπτ όμως τα 100 φαίνονται οκ για τις φωτο στην πράξη θα δείξει
Θα σου πω για μενα φιλος. Στις φωτο δειχνει να τα αξιζει κατα την δικη μου προσωπικη αποψη κ τσεπη απλα σαν φωτο. Μπορει στον αγωνα να ειναι μουφα κ να μην αξιζει ουτε 10 ευρω.Για να διορθωσω γιατι το ποστ το εγραψα λιγο στα πανω μου ισως κ στα 80 να ηταν ποιο τιμια επιλογη....! Να δουμε απο υπηρεσιες τι λεει ομως...!Για σταθείτε ρε παιδια. Επειδή η κυρια εχει ωραιο σωμα και δηλωνει 30αρα είναι ενταξει τα 100 ? Δηλαδη τα κοριτσολουλα των 20 , 25 τι πρεπει να ζητανε ? 500 ?
Για σταθείτε ρε παιδια. Επειδή η κυρια εχει ωραιο σωμα και δηλωνει 30αρα είναι ενταξει τα 100 ? Δηλαδη τα κοριτσολουλα των 20 , 25 τι πρεπει να ζητανε ? 500 ?
Στο λομπυ του ξενοδοχειου,δεν λεει να δινεις 20+........Kαι φυσικα συναντηση σε ξενοδοχειο ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
αυτα τα sms only με ανησυχουν. Γιατι να μην ακουσουμε φωνη δλδ?
γιατι απλα ειναι γραφειο....θα το απανταει ο κουμπαρος και δεν θες να τον ακους... μονο να τον διαβαζεις.....αυτα τα sms only με ανησυχουν. Γιατι να μην ακουσουμε φωνη δλδ?
Αφου η μεση ηλικια εκδιδομενων στην ελλαδα ειναι πανω απο 40,Για σταθείτε ρε παιδια. Επειδή η κυρια εχει ωραιο σωμα και δηλωνει 30αρα είναι ενταξει τα 100 ? Δηλαδη τα κοριτσολουλα των 20 , 25 τι πρεπει να ζητανε ? 500 ?
[size=10pt][size=10pt]Αφου η μεση ηλικια εκδιδομενων στην ελλαδα ειναι πανω απο 40,[/size][/size]
Ε, η 30αρα ειναι κελεπουρι και τη χρυσοπληρωνεις
To ποιο πιθανον ναι γραφειο να ειναι κ να σου ερθει κανενα αλλο κελεπουρι....και να ψαχνεσαιγιατι απλα ειναι γραφειο....θα το απανταει ο κουμπαρος και δεν θες να τον ακους... μονο να τον διαβαζεις.....
στο εστειλα
ευχαριστω πολυ φιλε!!!στο εστειλα