geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
το εχω χασειΞερουμε το mail της κοπέλας μήπως?
το εχω χασειΞερουμε το mail της κοπέλας μήπως?
Βανέσσα δεν κανει φουλ. ( τουλαχιςτον δεν κανει με όλους ).
ψαξε στο φορουμ υπαρχουν πιο σιγουρες επιλογεςΚαλησπέρα, παιδιά. Νέος στο φόρουμ και ψάχνομαι να κάνω συναντησούλα με cg.
Βρήκα αυτή την αγγελία:
Το τηλέφωνο και οι φωτο είναι καθαρές.
Αξίζει να δοκιμάσω ή να ψάξω αλλού;
Στο φόρουμ αν και έψαξα αρκετά δεν βρήκα καμία αναφορά.
blonde44@hotmail.comΞερουμε το mail της κοπέλας μήπως?
μακρια, πολύ αδιαφορη,,,, ουτε για τα χοντρα δεν κανει.
Μια ερώτηση προς πιο έμπειρους. Ψάχνω μια ελληνίδα που δεν θυμάμαι το όνομά της. Κάνει πάντ μιαμιση ώρα φουλ πρόγραμμα και σε ρωτά και τις θέλεις να φορέσει. Κάποιος να βοηθήσει;
Μαλλον ξεφυγαμε. Η βανεσσα Β.Π. ΔΕΝ κανει μονο 1,5 ωρα και ποτέ δεν ζηταει τι θες να φορεσει. Ερχεται παντα ντυμενη αξιοπρεπως και ποτε ξεκωλη. Η μπερδευτηκαν οι Βανεσσες ή καποιος κατευθυνει την κουβενταΝαι αλλα κανει και CIM και προπαντός, τα καταπίνει :
Ναι αλλα κανει και CIM και προπαντός, τα καταπίνει :
καλη επιλογη η νελλυ ;)Καλησπέρα, παιδιά. Νέος στο φόρουμ και ψάχνομαι να κάνω συναντησούλα με cg.
Βρήκα αυτή την αγγελία:
Το τηλέφωνο και οι φωτο είναι καθαρές.
Αξίζει να δοκιμάσω ή να ψάξω αλλού;
Στο φόρουμ αν και έψαξα αρκετά δεν βρήκα καμία αναφορά.
μαριαλενα=hardcoreερωτηση
ποια προτεινετε ??/ Μαριαλενα ή λιζα vip????? ασ μου πει καποιος που τις εχει παρει και τις 2
παιδες οπως λεει ο βρετανος.η τυπισσα που ψαχνει το μελος(που αμφιβαλλω αν την βρει,με βαση την περιγραφη που κανει),ΔΕΝ ειναι η βανεσα Β.Π.
σωστο.επειδη λοιπόν δεν θα τη βρει ας παρει την ΒΠ που πλησιάζει τη περιγραφή. Άσχημα δεν θα περασει.
Καλημερα φιλε,νομιζω οτι ειναι η Αννιτα, την ειχα παρει πριν 2 χρονια, μιλαει πολυ μεχρι αηδιας, αλλα με εμενα δεν μου βγηκε η χημεια τα κανει ολα . Παντως δεν κολωνει πουθενα.Μια ερώτηση προς πιο έμπειρους. Ψάχνω μια ελληνίδα που δεν θυμάμαι το όνομά της. Κάνει πάντ μιαμιση ώρα φουλ πρόγραμμα και σε ρωτά και τις θέλεις να φορέσει. Κάποιος να βοηθήσει;
η αννιτα που λες,κανει 2-3 ωρες.Καλημερα φιλε,νομιζω οτι ειναι η Αννιτα, την ειχα παρει πριν 2 χρονια, μιλαει πολυ μεχρι αηδιας, αλλα με εμενα δεν μου βγηκε η χημεια τα κανει ολα . Παντως δεν κολωνει πουθενα.