ELMOUNIO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 486
. ΝΑγια φίλοςσυναγωνιστες για εσας που εχουν κανει test drive ναγια η μαριαλενα να παρω για ραντεβου.Μην μου πειτε κ τις δυο
. ΝΑγια φίλοςσυναγωνιστες για εσας που εχουν κανει test drive ναγια η μαριαλενα να παρω για ραντεβου.Μην μου πειτε κ τις δυο
ελα ντε κ γω ρωταω αλλα δεν βλεπω ανταποκριση.
Αν ψάξεις την photo θα την πάρεις την απάντησή σου....ελα ντε κ γω ρωταω αλλα δεν βλεπω ανταποκριση.
κολητε δεν καταλαβα πως να ψαξω την φωτο?Αν ψάξεις την photo θα την πάρεις την απάντησή σου....
υπαρχουν συστηματα ανιχνευσης των φωτο εχει και η google κανεις αντιγραφη την φωτο και κανει αναζητηση ;)κολητε δεν καταλαβα πως να ψαξω την φωτο?
tnks τασουλη.Κ δεν σε ξεχασα για το αλλο μετα τις γιορτες σε εχω φτιαγμενο.υπαρχουν συστηματα ανιχνευσης των φωτο εχει και η google κανεις αντιγραφη την φωτο και κανει αναζητηση ;)
εγω περιμενωtnks τασουλη.Κ δεν σε ξεχασα για το αλλο μετα τις γιορτες σε εχω φτιαγμενο.
εχεις απολυτο δικιοΤο φόρουμ αυτό ειναι ενα "μικρό χωριο" όπου αναπτύσσονταν συμπάθειες και αντιπάθειες μεταξυ των μελών. Συχνα εχουμε φιλοφρονήσεις μεταξυ μελών αλλα και ξεκατινιάσματα. Υπαρχουν κάποιοι που "αρπάζονται" και παρεξηγούνται εύκολα, αλλοι που αρέσκονται στον να κάνουν εμπρηστικά σχόλια κλπ.
Βεβαίως συχνα μεςα απο τα γραφόμενα φαίνεται και ποια μέλη εχουν συμπάθεια η εμπάθεια προς κάποια εκδιδόμενη. Ο τρόπος που γράφει ο καθένας και κυρίως με την συμβολή του στη ενημέρωση είτε μέσω γεγονότων που εχει βιώσει η σχολίων, χτίζει μια "εικόνα" . Αυτών των μελών η γνώμη εχει πιο μεγάλο ειδικό βάρος και σιγουρα μπορει να διαμορφώσει τις γνώμες άλλων.
Συνεπώς οσο δελεαστικό και αν ειναι να θελει καποιος να ασκήσει "πίεση" η εκβιασμό σε κάποια εκδιδόμενη η προσπάθεια 90% πέφτει στο "κενό" .
Ειναι μια άθλια πρακτική. η οποία θα υπαρχει οςο υπαρχουν Άθλιοι.
Βανέσα Βόρεια Προάστια???Μια ερώτηση προς πιο έμπειρους. Ψάχνω μια ελληνίδα που δεν θυμάμαι το όνομά της. Κάνει πάντ μιαμιση ώρα φουλ πρόγραμμα και σε ρωτά και τις θέλεις να φορέσει. Κάποιος να βοηθήσει;
Βανέσα Βόρεια Προάστια???
γραφειο.η κοπελα ειναι υπαρκτη.υπηρεσιες αγνωστες.κοστος 80+++++....
Βανέσα Βόρεια Προάστια???
θενξ!!!γραφειο.η κοπελα ειναι υπαρκτη.υπηρεσιες αγνωστες.κοστος 80+++++....
Ξερουμε το mail της κοπέλας μήπως?
αν λες αυτη εδω ειναι πολυ καλη το μονο κακο η πρωτη εποικινωνια πρεπει να γινει με email