kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
άρχισε να ψάχνεις στα κατά τόπους δημοτολόγια
κάποια θα πετύχεις
αλλά βιάσου μην το αργείς
αχαχχαχααχ λες να μην την προλαβω ??? να γινει το μοιραιο ??
άρχισε να ψάχνεις στα κατά τόπους δημοτολόγια
κάποια θα πετύχεις
αλλά βιάσου μην το αργείς
Αμα είναι γκει πειραζει ? Γιατι κατι εχω στο μυαλο μουδεν μπορω να βρω το thread με τα milf call girls
γνωριζουμε αν υπαρχει καμια ανεξαρτητη προχωρημενης ηλικιας (μιλαω για 100+) για να εκπληρωσω μια φαντασιωση που εχω οτι εχω πηδηξει γκομενα με τριψηφιο αριθμο χρονων στο παλμαρε της ?
αν υπαρχει πουθενα κατι τετοιο θα με ενδιεφερε.
ε βέβαιααχαχχαχααχ λες να μην την προλαβω ??? να γινει το μοιραιο ??
μα ειναι μελος εδωκανα link η τηλεφωνο της παιζει? δεκτο με πμ
Ναι στα κάτω πατήσια πριν κανα δίμηνο.Στο σπίτι της πήγες ?
στο τηλέφωνο μου έδωσε την εντυπωση ότι γεννήθηκε κουρασμένηΝαι στα κάτω πατήσια πριν κανα δίμηνο.
Απο προσωπική εμπειρία θα πω οτι συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Η κυρία είναι κορμάρα όπως ακριβώς στις φωτογραφίες με οχι άσχημο πρόσωπο, μέτριο θα έλεγα. Απο συμμετοχή τώρα άστα, δεν το έχει. Ενώ κάνει οτι της ζητήσεις και φιλιά δέχεται αλλά τα κάνει όλα παθητικά λες και δεν είναι εκεί. Βέβαια τα 60 ευρώ την ώρα που ζητά δεν είναι πολλά για 1, 2 ξεφορτώματα αλλά....
καλησπερα παιδια..καμια γνωμη για το μιλφακι??
το εχει παρει κανεις??
Απο θεμα καθαριοτητας της ιδιας πρωτιστως και του χωρου της εχεις την καλοσυνη να ενημερωσεις σχετικα?...και 3 και 4 αμα εσυ μπορεις....κατα τ αλλα οπως τα λες κορμαρα για 45αρα...εντελως παθητικη....κωλο οχι...κωλοδαχτυλα ομως 2 ανετα (αν το πιεζα ακομα λιγο θα περνα κ κωλο ευκολα)....αλλα παρα πολυ καλο τσιμπουκι κ καραρμελωμα...τελειωμα στομα ...οχι...εκτος κ αν δεν της το πεις
αυγουστο σπιτι της 1.40 ωρα.....50 γιουρο
Απο θεμα καθαριοτητας της ιδιας πρωτιστως και του χωρου της εχεις την καλοσυνη να ενημερωσεις σχετικα?
νασαι καλα μιλησα τηλ. μαζι της και την εχω ως εναν απο τους επομενους 2-3 στοχους...δεν με πολυενδιαφερει η παθητικοτητα της στο σεξ καθως θα προσπαθησω να την παω εκει που εγω θελω...κοιτα αυτη ηταν καθαρη...δεν μου μυρισε κατι...τωρα στο σπιτι της(σαλονι κατσαμε) ελαχιστα επιπλα κ 1 στρωμα η κατι τετοιο αν θυμαμαι σωστα ....δεν ηταν στη πεννα (υπηρχε ακομα το 50αρικο απο τον προηγουμενο)....αλλα οχι οτι ειδα βρωμια η κανενα αχουρι....σεξ εκανε πριν κ μετα...απλα λιγο ακαταστατα εκεινη τη στιγμη
r/love-list/%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9-2/νασαι καλα μιλησα τηλ. μαζι της και την εχω ως εναν απο τους επομενους 2-3 στοχους...δεν με πολυενδιαφερει η παθητικοτητα της στο σεξ καθως θα προσπαθησω να την παω εκει που εγω θελω...
r/love-list/%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9-2/
Κυριοι συναγωνιστες καλησπερα σας η μουμαρα
τιποτα αλλο
Γεια σου μωρη Νεφελη καθοδηγητρια! Δωσε δωσε, μεχρι να ασχοληθω με την παρτη σου!!!r/love-list/%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9-2/
Κυριοι συναγωνιστες καλησπερα σας η μουμαρα
τιποτα αλλο
νασαι καλα μιλησα τηλ. μαζι της και την εχω ως εναν απο τους επομενους 2-3 στοχους...δεν με πολυενδιαφερει η παθητικοτητα της στο σεξ καθως θα προσπαθησω να την παω εκει που εγω θελω...