erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Ολα τα ξερεις πονηρουλη1η γραφειο
2η νανσυ μασαζ στη συγγρου πολυ καλη για μιλφ
3η νομιζω κ εδω γραφειο....δεν βαζω το χερι μου στη φωτια...
Ολα τα ξερεις πονηρουλη1η γραφειο
ok όλα καλάβρε γκαρι τα εχουμε ξαναπει....δεν μπαινω τοσο συχνα εδω κ δεν πολυποσταρο....αποφευγω λακαμαδες...οσο μπορω ομως ενημερωνω
1η γραφειο
πιστευεις πραγματικα,οτι θα σου απαντησει κανεις?Λοιπον συναγωνιστες, ποιος ξερει να μου πει που μπορουμε να ψαξουμε για ανεξαρτητα call girls τα οποια απο οτι καταλαβα εχουν χαμηλωτερη τιμη.
Εχει καποιος καπποια καλη να μου προτεινει ή να στειλει τηλεφωνο με PM?
Απο οτι καταλαβαινω κατι lovelist και ******* που λενε για ανεξαρτητες εν τελη προκειται για γραφειο.
ποιο είναι το πρόβλημα σου?Καλησπερα παιδες.. Αυτη εδω η κοπελα ειναι η Εμμανουελα απο το στυντιο κωστ/λεος 132? Πηρα τηλ και μου ειπε οτι δεν την λενε Εμμανουελα.. Ξερετε κατι?
Το προβλημα μου ειναι οτι δεν τιν γνωριζω εμφανισιακα την Εμμανουελα κ δεν ξερω αν θα ειναι αυτη οταν παω η καποια αλλη.. Ηθελα να παω απο καιρο στο Κωστ/λεος 132 αλλα σταματισε και δεν προλαβα..Αν γνωριζει καποιος αν ειναι συγουρα αυτη ας μου πει.. Ευχαριστωποιο είναι το πρόβλημα σου?
Ότι δεν παραδέχεται ότι είναι η Εμανουελα?
Λοιπον συναγωνιστες, ποιος ξερει να μου πει που μπορουμε να ψαξουμε για ανεξαρτητα call girls τα οποια απο οτι καταλαβα εχουν χαμηλωτερη τιμη.
Εχει καποιος καπποια καλη να μου προτεινει ή να στειλει τηλεφωνο με PM?
Απο οτι καταλαβαινω κατι lovelist και ******* που λενε για ανεξαρτητες εν τελη προκειται για γραφειο.
Απο που κατάλαβες οτι εχουν χαμηλότερη τιμη και τι θεωρείς εσυ ως χαμηλότερη τιμη
Καλησπερα παιδες.. Αυτη εδω η κοπελα ειναι η Εμμανουελα απο το στυντιο κωστ/λεος 132? Πηρα τηλ και μου ειπε οτι δεν την λενε Εμμανουελα.. Ξερετε κατι?
ρε παιδια γι αυτη την νανσυ ολο ακουω,τελικα η φωτο ειναι real?
Γιατι δεν περνας την κριτικη στο θρεντ της ? Εδω δεν το διαβαζουν ολοι
Συναντηση προ μηνος με την εν λογω κορασιδα στο Lacoba.μικροκαμωμενο κοριτσακι της διπλανης πορτας,με στηθος 1,5.σωματακι σφιχτο χωρις κυτταριτιδες κτλ.Καθαρη.δεν λεει οχι σε τιποτα σεξ σε ολες τις στασεις πιπα πολυ καλη με γλυψιμο απο την πλευρα της....παντου και με αριστοτεχνικη γλυφοκωλαδα στο προγραμμα.δεν χορταινε να γλυφει...το πιτσιρικι.μετατο τελος του πρωτου γυρου και αφου καναμε ντουζακι ακολουθησε χαλαρωτικο μασαζακι απο μερους της ιδιαιτερα καυλωτικο.ο δευτερος γυρος δεν αργησε να ερθει...σεξ σε ολες τις στασεις δεν διαμαρτυρεται για τιποτα ενω με μεγαλη ευχαριστηση δεχεται cim...κωλο δεν ζητησα...νομιζω οτι απλοχερα τον προσφερει. 120 € για μιαμιση ωρα-δεν κοιτα καθολου το ρολοι-σιγουρα δεν ειναι λιγα ωστοσο επειδη η συμμετοχη της ειναι εξαιρετικη και νομιζεις οτι γαμας την φοιτητρια του διπλανου διαμερισματος...θα την ξανατιμησω πολυ συντομα.Καλα γαμησια σε όλους!
πολυ καλα τα λεει εχει δικιο ;)Γιατι δεν περνας την κριτικη στο θρεντ της ? Εδω δεν το διαβαζουν ολοι
πολυ καλα τα λεει εχει δικιο ;)