Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Yποψιαζεσαι κατι >>>>>
Σε εξιτάρει η ιδεα να την ξεφτιλίζεις μ@ν??? Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μαζέψει όλο το χαρτί η γκόμενα
Yποψιαζεσαι κατι >>>>>
.......Σε εξιτάρει η ιδεα να την ξεφτιλίζεις μ@ν??? Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μαζέψει όλο το χαρτί η γκόμενα
Σε εξιτάρει η ιδεα να την ξεφτιλίζεις μ@ν??? Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μαζέψει όλο το χαρτί η γκόμενα
Εγω της τον εριχνα εναν παντως....!Μονο κ μονο να δω την κρυα φατσα της να ουρλιαζειΟχι εμενα καθολου ειναι ψυχρη
Πού κυκλοφορούσε η κοπέλα πριν?
Παιδιά καλημερα και απο μένα.
Είναι απο τις ελάχιστες φορές που κάνω ερώτηση.
Πάντα ψάχνω και διαβάζω πρώτα...
Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου για την παρακάτω κοπέλα.
Κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν βρήκα τίποτα όσο το έψαξα.
Γνωρίζουμε κάτι ?
ποσο παιρνει την ώρα?
παντως για 44 χρονών είναι ...αρα
Παιδιά καλημερα και απο μένα.
Είναι απο τις ελάχιστες φορές που κάνω ερώτηση.
Πάντα ψάχνω και διαβάζω πρώτα...
Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου για την παρακάτω κοπέλα.
Κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν βρήκα τίποτα όσο το έψαξα.
Γνωρίζουμε κάτι ?
ΘΑ ειναι τσεχα απο την ρουμανια μπορει να κανει τουρ ακομη καλοκαιρι ειναι ;)Γνωρίζουμε κάτι για αυτήν? Στο google εμφανίζεται και ως βιζιτού στο Βουκουρέστι.
www.openday.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%BE-sex-ads/%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b1-22-%ce%b5%cf%84%cf%8e%ce%bd/]http://www.openday.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%BE-sex-ads/%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b1-22-%ce%b5%cf%84%cf%8e%ce%bd/[/url]
Κι επίσης δεν θέλουμε να μας κυνηγάει ο άντρας της! χε χεγια να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους,θα πω 2 πραγματακια...
1)η κοπελα ΔΕΝ ειναι καινουργια στον χωρο.
2)..προσωπο 3.
αυτα κυριοι.καλη συνεχεια.
Συναγωνιστή λάθος νήμα.Καλησπερα σε ολους. Μπορει καποιος να μου συστησει μια κοπελα που να κανει καλο μασαζ και τελειωτικο στοματικο ? Ευχαριστω !
Συναγωνιστή λάθος νήμα.
Πήγαινε στα μασαζονήματα για να έχεις και καλύτερα αποτελέσματα.
Δεν το έγραψα επικριτικά, δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι.Συγνωμη φιλε μου.
Δεν το έγραψα επικριτικά, δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι.