old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Τι έπαθες συναγωνιστή?
Τι έπαθες συναγωνιστή?
Το χεις παρει το γκομενακι;
Εκει πήγα ;)πηγαινε απεναντι ρε φιλε!!!!!
Θα ορκιζομουν οτι την είδα με έναν τύπο που πήρε το τελευταίο δωμάτιο! Έμπαινα απο το Πάρκιν στην ρεσεψιόν κ έπαθα ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ. Τρομερή ομοιότητα με αυτή που είδα!Το χεις παρει το γκομενακι;
Εδώ κολλαει το " εδώ τρως εδώ πινεις και διπλα πας και τα δινεις ".γτ εχω προφιλ απο το 2012 και μονο 60+ ποστ οπως βλεπεις...κ ο λογος ειναι οτι υπαρχουν πολλοι ανωριμοι εδω μεσα ...το χειροτερο ειναι οτι ειναι ενηλικοι...προφανως οχι στο μυαλο...και το μονο που κανουν ειναι να βρουν κατι να πιαστουν και να κραζουν για οτιδηποτε κ οποιονδηποτε...τετοιους μικροπρεπεις μακρυα απο μενα...οποτε θα βοηθησω τους λιγους που μ εχουν βοηθησει...ΕΔΩ ακουω κ δεν μιλαω
Εδώ κολλαει το (κολας εσυ)" εδώ τρως εδώ πινεις και διπλα πας και τα δινεις ".
Συνάντηση με την εν λόγω κορασίδα πρίν από μια εβδομάδα!!!
https://*****/aggelia/ανθη-2/
το λινξκ δεν δουλευει...Συνάντηση με την εν λόγω κορασίδα πρίν από μια εβδομάδα!!!
https://*****/aggelia/ανθη-2/
Eντυπώσεις μέτριες, πολύ αματούρι φάση!!! Όσοι ζητάτε pse μην πάρετε θα απογοητευτείτε αντιθέτως όσοι θέλετε ερασιτεχνική καθαρά φάση βούρ...
Στις λεπτομέρειες τώρα, μπήκε μέσα στο δωμάτιο ντυμένη με κολάν και μπλουζάκι, με αθλητικό παπούτσι :- .
Στο σόσιαλ θα σου πεί την ιστορία της ζωής της , πράγμα που μου την δίνει σε call girl.
Στον αγώνα τώρα..... κορμί γεμάτο αλλά αρμονικά, με ωραία πιασίματα,βυζάρες κωλάρα κλπ... Οι λάτρεις των μοδέλων μακρυά!!!
Πρόθυμη σε όλα , αλλά θέλει καθοδήγηση πράγμα που προσωπικά με ψιλοχαλάει... Αντέχει σφυροκόπημα και δεν στονάρει!!! 2 πιστολιές στην ώρα μία ιεραποστολικά και μία τελείωμα στο στόμα !!!
Συμπέρασμα, ούτε κρύο ούτε ζέστη για τα 50 γουάν νομίζω οτι προσφέρεται!!! Θα το σκεφτόμουν να την ξανασυναντήσω!!!
*ΥΓ : Αν διαβάζει κάποιος από το bill hotel τις κριτικές, ας στείλει επιτέλους στο διάολο την απογευματινή μελαχροινή πατσαβούρα που έχει για ρεσεψιον! Τέτοια ξινή κι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά είχα χρόνια να δώ!!!
[/]
Καλημερα μηπως κατα τυχη ξερει κανεις κατι
Μια χαρα υπάρχειΗ αγγελία δεν υπάρχει.
Θα ορκιζομουν οτι την είδα με έναν τύπο που πήρε το τελευταίο δωμάτιο! Έμπαινα απο το Πάρκιν στην ρεσεψιόν κ έπαθα ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ. Τρομερή ομοιότητα με αυτή που είδα!
Ωραίος..Λοιπόν χθες βρεθήκα με την κοπέλα μετά την κριτική που διάβασα. ..πράγματι αματεουρ φάση όμορφο κορίτσι νέα σε ηλικία αλλά και σε αυτό πού κάνει. .
Λίγα πιασιματα σωστά κατανέμημενα, γλωσσοφιλα καλή πίπα και χυσιμο στο στόμα. ...δύο φορές σεξ όλα αυτά στα 50 ευρώ δεν λέει όχι σε κάτι αντιθέτως γουστάρει την όλοι φάση, εγώ θα την ξαναδώ.
Εμφάνιση προσώπου. 7
Εμφανιση σώματος. 7
Γενικη συμπεριφορά. 8
Διάθεση για σεξ. 8
Σχέση απόδοσης /τιμής. 9
Λοιπόν χθες βρεθήκα με την κοπέλα μετά την κριτική που διάβασα. ..πράγματι αματεουρ φάση όμορφο κορίτσι νέα σε ηλικία αλλά και σε αυτό πού κάνει. .
Λίγα πιασιματα σωστά κατανέμημενα, γλωσσοφιλα καλή πίπα και χυσιμο στο στόμα. ...δύο φορές σεξ όλα αυτά στα 50 ευρώ δεν λέει όχι σε κάτι αντιθέτως γουστάρει την όλοι φάση, εγώ θα την ξαναδώ.
Εμφάνιση προσώπου. 7
Εμφανιση σώματος. 7
Γενικη συμπεριφορά. 8
Διάθεση για σεξ. 8
Σχέση απόδοσης /τιμής. 9
Με 50 πρόκειται για VFM κρίνοντας απο φωτο και κριτικη. Τρεχάτος γιατι σε λιγο δε θα προλαβαίνει.
για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους,θα πω 2 πραγματακια...Λοιπόν χθες βρεθήκα με την κοπέλα μετά την κριτική που διάβασα. ..πράγματι αματεουρ φάση όμορφο κορίτσι νέα σε ηλικία αλλά και σε αυτό πού κάνει. .
Εμφάνιση προσώπου. 7
Εμφανιση σώματος. 7
Γενικη συμπεριφορά. 8
Διάθεση για σεξ. 8
Σχέση απόδοσης /τιμής. 9