giannisslk200
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναγωνιστες . Υπαρχει καποια ανεξαρτητη γυμνασμενη και ευλιγιστη ;;; δηλωνω σπαγκατογκαβλος
πηρα εγω πριν μερες....η κοπελα είναι λιγο πιο παχουλη από τις φωτο αλλα χωρις να την χαλαει είναι κορμαρα αλλα εως εκει.....πιπα μετρια τηλεφωνα να χτυπάνε ολη την ωρα στο σεξ αντε τελειωνε να φυγουμε τσαμπα τα λεφτα....Συναγωνιστή έχεις πάρει?
Καλησπερα συναγωνιστες . Υπαρχει καποια ανεξαρτητη γυμνασμενη και ευλιγιστη ;;; δηλωνω σπαγκατογκαβλος
Αδερφε με εφτιαξες . Τηλεφωνο . Τροπο επικοινωνιας ;;;
mail,και στο δινει,η ιδια.το τηλ της vanasas που το βρισκουμε?
αυτή θα χάσει στο τέλος .ΟΧΙ εμείςπηρα εγω πριν μερες....η κοπελα είναι λιγο πιο παχουλη από τις φωτο αλλα χωρις να την χαλαει είναι κορμαρα αλλα εως εκει.....πιπα μετρια τηλεφωνα να χτυπάνε ολη την ωρα στο σεξ αντε τελειωνε να φυγουμε τσαμπα τα λεφτα....
blonde44@hotmail.comok το mail που το βρισκουμε παρακαλω
blonde44@hotmail.com
πηρα εγω πριν μερες....η κοπελα είναι λιγο πιο παχουλη από τις φωτο αλλα χωρις να την χαλαει είναι κορμαρα αλλα εως εκει.....πιπα μετρια τηλεφωνα να χτυπάνε ολη την ωρα στο σεξ αντε τελειωνε να φυγουμε τσαμπα τα λεφτα....
φιλε καλησπερα..εγω γιατι βλεπω τ αντιθετο/??για πες μου ποιες κοπελες ειναι δυναμη στα 80 ευρω??αν και αυτο ειναι υποκειμενικο...ισα ισα εγω βλεπω πολλες να εχουνε καβαλισει τ καλαμιδεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος...αλλα δε μπορω να σκεφτω που αλλου θα μπορουσα να γραψω...
λεγαμε κατα το 12-13 ότι το 150 που ζητουσαν τα call , ανεξαρτητα και μη, ήταν πολλα και θα επρεπε να πεσουν στις τιμες του κάπου στα 100
διαπιστωνω λοιπον ότι το πράγμα ισορροπησε μονο του στα 80...
κοπελες κατω από 30 με τα 80 δουλευουν μια χαρα και προσφερουν και υπεροχες υπηρεσιες...
και αν θελετε την αποψη μου, σε 1 χρονο θα εχουν πεσει ακομα περισσοτερο.
δεν βγαινουν πλεον ευκολα τα 80...
κατω απο τα 80 δυσκολο να πεσουν καθως μεσα σε αυτο το νουμερο ειναι τα μεταφορικα και ενιοτε ο κινδυνος που αντιμετωπιζουν και το ρισκο που το παιρνουν χωρις να ειναι προστατευμενες.δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος...αλλα δε μπορω να σκεφτω που αλλου θα μπορουσα να γραψω...
λεγαμε κατα το 12-13 ότι το 150 που ζητουσαν τα call , ανεξαρτητα και μη, ήταν πολλα και θα επρεπε να πεσουν στις τιμες του κάπου στα 100
διαπιστωνω λοιπον ότι το πράγμα ισορροπησε μονο του στα 80...
κοπελες κατω από 30 με τα 80 δουλευουν μια χαρα και προσφερουν και υπεροχες υπηρεσιες...
και αν θελετε την αποψη μου, σε 1 χρονο θα εχουν πεσει ακομα περισσοτερο.
δεν βγαινουν πλεον ευκολα τα 80..
παιζουν και κατι ακομη εκτος απο μιλφ...που τα ειδες τα 80 !!!!
μονο κατι μιλφ
ενταξει υπαρχουν περιπτωσειs που ειναι κ περιζητητεs οπωs η Αγγελικη24,η Βicka75,η Αντζελα007,ισωs η Αννα...φιλε καλησπερα..εγω γιατι βλεπω τ αντιθετο/??για πες μου ποιες κοπελες ειναι δυναμη στα 80 ευρω??αν και αυτο ειναι υποκειμενικο...ισα ισα εγω βλεπω πολλες να εχουνε καβαλισει τ καλαμι
ενταξει υπαρχουν περιπτωσειs που ειναι κ περιζητητεs οπωs η Αγγελικη24,η Βicka75,η Αντζελα007,ισωs η Αννα...