Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
καλημέρα
εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω που έχει γραμμένο τηλέφωνο !!
καμιά βοήθεια...
στειλε email να σου απαντησει
καλημέρα
εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω που έχει γραμμένο τηλέφωνο !!
καμιά βοήθεια...
Εγω παλι δεν....., Οποτε κατα την γνωμη σας Anni? η Angela007 ιδου η απορια?Το βρήκα ευχαριστώ συναγωνιστή
Για αυτόν τον λόγο γράφονται κριτικές....Εγω παλι δεν....., Οποτε κατα την γνωμη σας Anni? η Angela007 ιδου η απορια?
Ναι εχει ,δυο φορες σεξ ελ όχι κωλος αματεουρ ότι λέει.
Εγω παλι δεν....., Οποτε κατα την γνωμη σας Anni? η Angela007 ιδου η απορια?
Και το σπουδαιοτερο για την Αντζελα ειναι οτι αν δεν χυσειs με τη τρελη πιπα,σε περιμενει ο κωλοs οσο δυνατα μπορειs k χωριs extra κ μα μουΑν λες για Αννι φοιτητρια ειναι πετιτ μεγεθος φοβερο σωμα για τα δικα μου γουστα , φοβερο κολο δεν δινει (δεν ξερω αν εχει αλαξει κατι)
πιπα αερας, καθαρη , βυζι τπτ. γαμισι καλο για τα γουστα μου. (χυσιμο στομα οχι) 24-25 την κανω
Αντζελα ποιο μιλφοκατασταση, πιπα αντε γεια , γαμισι καλο, βυζι πλαστικο. σωμα πολυ καλο
Και το σπουδαιοτερο για την Αντζελα ειναι οτι αν δεν χυσειs με τη τρελη πιπα,σε περιμενει ο κωλοs οσο δυνατα μπορειs k χωριs extra κ μα μου
Κατι εγραψα κ εγω αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το αποτελεσμα!!..αν βοηθουσε κανενας συναδελφος με πμ θα το εκτιμουσα πολυ.εν ταξει τα βρηκα ευχαριστω
ειναι επιφοβο να ΜΗΝ ειναι γυναικα απο κουνια...
σωστος το ξεχασα να το πω αυτο.. η Αννι δεν δινει κωλο τουλαχιστον παλιοτερα τωρα δεν ξερω
Κωλαρακι δινει!!!!!!!!!!!Εδώ δε δίνει τηλεφωνο και θα δώσει κωλο
Ξερεις κανεις να βοηθησει την κατασταση λεγοντας μας ποτε επιστρεφουν τα μωρα απο διακοπες..? γιατι βλεπω να μας τρωει η μαλακιαΡε παιδια η Μαριλου απο GDE που πηγε? Τελος ή διακοπες???
Αν και δεν θα ψωνίσω.. Thanx φίλε.
Καλησπερα στο πανελ...
Αυτη την αρχιγκαυλα την πηρε κανεις οταν ηταν Αθήνα;
Κωλαρακι δινει!!!!!!!!!!!