IRAKLEIO.STUDIO
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Θέλω και γω το τηλ της βανεσσας από Β.Π. σε pm να την πάρω.thanks
Θέλω και γω το τηλ της βανεσσας από Β.Π. σε pm να την πάρω.thanks
Εχω. Τουλαχιςτον 4 χρονια απο τη τελευταία φορα που την είδα. Πρεπει να τελειώνει σε 932. Ας επιβεβαιώσει καποιος συναγωνιστης.
και στη σειρα για αναμονη. Αλλα τωρα χλωμο το βλεπω. Μαλλον από ΣεπτεμωρηΣε 932 τελειωνει οντως!
και στη σειρα για αναμονη. Αλλα τωρα χλωμο το βλεπω. Μαλλον από Σεπτεμωρη
Ε τοτε δωστο! Να παιρνουν ΟΛΟΙ και μετα θα γραφουν οτι η καριολα δεν σηκωνει το τηλεφωνο!!!! Μαγκας εισαι παντως που το εχεις!Εγω το εχω φιλε μου το τηλ.
Ε τοτε δωστο! Να παιρνουν ΟΛΟΙ και μετα θα γραφουν οτι η καριολα δεν σηκωνει το τηλεφωνο!!!! Μαγκας εισαι παντως που το εχεις!
για αυτη μιλαμε οκγια βαλτε λινκ ρε παιδες μπας και το εχω
Σε 932 τελειωνει οντως!
Αμα σηκωσει αγνωστο τηλ. να με χεσετε. Μα ρε παιδια 5 χρονια ετσι δουλευει η μανταμ. Μην τρελλαθουμε. Νομιζω ότι είναι διακοπες. Αλλα μπορει και να γυρισε. Μια δοκιμη θα μας πεισειΔεν ήξερα ότι το δίνει κατα περίπτωση. Εγώ πάντως το έστειλα με pm στους συναγωνιστες που το ήθελαν.
Ο Θεός να με συγχωρήσει
Καμια κριτική κανείς???
τελικά έχουμε κανένα νεότερο κάποια κρητική?
Η φώτο είναι οκ..για τα άλλατο εχω δει και το site. ρωτάω αν είχε κάποιος συνάντηση μαζί της να μάθω για συμπεριφορά και αν όντος ισχύουν οι photos.
από το τηλεφωνο της πέτυχα και αυτόΗ φώτο είναι οκ..για τα άλλα
από το τηλεφωνο της πέτυχα και αυτό
οπως βλεπεις φιλε, κανεις μας δεν ξερει. Αντε να τη δεις και να πεις και σε μας...από το τηλεφωνο της πέτυχα και αυτό