οπως βλεπεις φιλε, κανεις μας δεν ξερει. Αντε να τη δεις και να πεις και σε μας...
εχω τρέλα με τα πιασίματα οπότε με βλέπω να το κάνω!! στις φωτος ειναι ακριβώς αυτό που ψάχνω!!! όταν θα έχω νεότερα θα ενημερώσω!!
οπως βλεπεις φιλε, κανεις μας δεν ξερει. Αντε να τη δεις και να πεις και σε μας...
Ηωραια των βορειων ΜΟΝΟ με το blonde44@hotmail.com κανονιζει! Μα καλα ρε δεν ψαχνετε λιγο να δειτε πως λειτουργει η γυναικα? Ολα στο γαμοπιατο τα θελετε?
Ο Βρετανος μαλλον κατι ξερει. Εγω μαλλον δεν ξερω αλλα ακουσα οτι ειναι εδω!
Φίλε μου, από κοιλιά πως πάει? Συνήθως οι γυναίκες στην ηλικία της έχουν μπυροκοιλιά...αυτή πως είναι? στις φωτος δείχνει πλάκα.Αυτή είναι, είναι όπως στις φωτό με ας πούμε 20% φωτοσοπ.
Γύρω στα 45-50 την έκοψα.
Εμένα μου ήρθε μεταμεσονύχτιες ώρες, φoρώντας ακριβώς αυτά της φωτό(!).
Ευγενική κοπέλα και ευδιάθετη.
Στον αγώνα τα τιμάει τα λεφτά της, φιλάει κάπως περίεργα, με καλύτερο σημείο την πίπα.
ΤΟ DEEPTHROAT! Τον εξαφάνιζε και να'ταν κι άλλο και καθόταν εκεί
για ώρα..
Στα 110 VFM?? Ισως ναι, υπαρχόντων όμως επιλογών και με λιγότερα και ίδιο service, ίσως όχι.
Αν θα την ξανάπερνα; Αν ήταν αργά το βράδυ και δεν είχα άλλες επιλογές, μάλλον ναι.
παιδια λογο καλοκαιριου εχω θεμα να βρω καμια ανεξαρτητη που να μην ειναι διακοπες .... εχω αδεια για 2 βδομαδες αν εχει κανενας κατι καλο ας μου δωσει κανα ινφο.. ευχαριστω
κανε μια βολτα απ το θρεντακι της Αντζελας
παντως ειναι καμποσες ακομα εδω
Συνεχισε να γραφεις ετσι και μετα θ'αναρωτιεσαι γιατι δε γραφουν περισσοτεροι για ανεξαρτητες. Πραγματικη σπαζοκεφαλια, ε;Στ αρχιδια μας....Εμεις τα θελουμε ολα ανακάτα! Ετσι μας αρεσει πιο πολυ! Ξερουμε ανα πασα στιγμη που να βρουμε τι! Ετσι και αλλιως στο σωστο νημα, σοβαρη ερωτηση ψαγμενος να εισαι πρωτα καλα ,με μια ερωτηση ΟΛΑ τα μελη σε βοηθουν. Ξερεις εσυ τι εννοω! ;)
οκ θα τσεκαρω ευχαριστω
Η Αθηνα είναι μια χαρα γυναικα. Όλα της τελειωνουν σε ΑΡΑ. Γυναικαρα, μουναρα , κολαρα και τριανταρα ???Mιλαει και για έναν Μάνο στο προφίλ της...Λες να παμε για να κοκο και να μας τον φορέσει κανένας?? :S :S :S
Παίζει μόνη της ή μόνο με τον Μάνο? Αν έχει κανείς πληροφορίες ας τις μοιραστεί ....
έχεις δοκιμάσει φίλε;Η Αθηνα είναι μια χαρα γυναικα. Όλα της τελειωνουν σε ΑΡΑ. Γυναικαρα, μουναρα , κολαρα και τριανταρα ???
η βανεσα μου εστειλε το τηλ της σε email την παρασκευη, οποτε φανταζομαι οτι δουλευει. 100 η ωρα χωρις πρωκτικο αλλα προσωπικα φεν με βολευουν τα μερη που παει (pines, μιδας και λακο πα για μεγαλυτερα ραντεβου) . Εκανε μια μερα να μου απαντησει οποτε οσοι πιστοι προσελθετεΌντως μόνο με το email το δίνει, εμένα έκανε κανά δυο βδομάδες να μου το στείλει. Οταν την είχα συναντήσει έκανε ραντεβού μόνο πρωινά στα βόρεια και μια φορά την εβδομάδα νότια. Επίσης έκανε 1,5 ώρα ραντεβού στα 150 αλλά από ότι βλέπω πρέπει να το άλλαξε. Συγκριτικό πλεονέκτημα για όσους (λίγους) ενδιαφέρονται το social, από τις σπάνιες περιπτώσεις που μπορεις να μιλήσεις με τον άλλο και να σου μείνει κάτι.
καλησπερα,προσπαθω να βρω την ΜΑΡΙΝΑ60 αλλα δεν απανταει,περνω την ΑΓΓΕΛΙΚΗ24 απο χθες αλλα τιποτα...με βλεπω με το πουλι στο χερι
Εχει κανεις να προτεινει κατι αξιολογο εκτος απο αντζελα που εχω δοκιμασει παλαιοτερα?Η αννα590 και το πιπινακι τι λενε??ευχαριστω
Τα έχουν γράψει εδώΗ αννα590 και το πιπινακι τι λενε??ευχαριστω
Καλό βόλι!αφου δεν μπορω να βρω την μαρινα και την αγγελικη μου φαινεται αννα θα γαμησω αποψε...
Ναι ρε !Το αντζελάκι αξίζει...Τίμιο ραντεβού