erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Δυο σελιδε μαλακιες για μια κυρια που εχει αποσυρθεί πανω από ένα χρονο. Και ηταν μιλφ !μην τα βαζεις με την ανεξαρτητη δημοσιαγραφια
Δυο σελιδε μαλακιες για μια κυρια που εχει αποσυρθεί πανω από ένα χρονο. Και ηταν μιλφ !μην τα βαζεις με την ανεξαρτητη δημοσιαγραφια
Δυο σελιδε μαλακιες για μια κυρια που εχει αποσυρθεί πανω από ένα χρονο. Και ηταν μιλφ !
Δυο σελιδε μαλακιες για μια κυρια που εχει αποσυρθεί πανω από ένα χρονο. Και ηταν μιλφ !
Αφου δεν την ηξερες ελληναρα μου γιατι ανακατεύτηκες στα σχολια. Τοτε να ανακατευτούμε και στην κουβεντα για την γκομενα του ιρανου τερματοφυλακα!Εγώ ΔΕΝ την ήρεξα καν... απλά έγραψα όπως θα έγραφα για την οποιαδήποτε... να ΜΗΝ λέμε πράγματα στα οποία ΔΕΝ είμαστε σίγουροι και ΔΕΝ ξέρουμε. Απλά αυτό!
Αφου δεν την ηξερες ελληναρα μου γιατι ανακατεύτηκες στα σχολια. Τοτε να ανακατευτούμε και στην κουβεντα για την γκομενα του ιρανου τερματοφυλακα!
Αυτη μοιαζει με το τανκ που ειχε κλεισει τη γεφυρα στο Βοσπορο, μονο που εχει δυο κανονια...εχει δοκιμασει κανας μερακλης?
εχει δοκιμασει κανας μερακλης?
Πρεπει να δωσει πολλα ευρα αυτος ελεφαντας!!!εχει δοκιμασει κανας μερακλης?
Το τηλ. της Ναγιας είναι ευκολο. Παιρνεις το 11888 και λες ναγιαΠαιδια οπως εγραψα και αλλου νεος στην εγραφη μου αλλα σας διαβαζω χρονια.Μια βοηθεια....τηλ της Αννας590 γιατι η Μαρινα θα ειναι εκτος μεχρι της 12 Αυγουστουκαι της nagia που και αυτη ειναι ανεξαρτητη.Επισης αν προτεινετε κανενα milf καλο εδω ειμαι.Σας ευχαριστω.
Αφου δεν την ηξερες ελληναρα μου γιατι ανακατεύτηκες στα σχολια.
Τοτε να ανακατευτούμε και στην κουβεντα για την γκομενα του ιρανου τερματοφυλακα!
Αυτη η τρελλη η Ελενα- Nayomi τι να απεγινε ??? Καιρο εχω να δω κατι γι αυτη !!!
αν μας διαβαζεις χρονια θα ηξερες οτι Αννα 590 υπαρχει παντου... Διαβαζεις κριτικες και βλεπεις πως εχουν ποσταριστει αγγελιες. Και κατι αλλο...θα ηξερες επισης οτι το τηλεφωνο της Ναγιας το περνεις με ΠΜ απο την ιδια... Και οχι απο το 11888 που λεει ο Βρετανος.Παιδια οπως εγραψα και αλλου νεος στην εγραφη μου αλλα σας διαβαζω χρονια.Μια βοηθεια....τηλ της Αννας590 γιατι η Μαρινα θα ειναι εκτος μεχρι της 12 Αυγουστουκαι της nagia που και αυτη ειναι ανεξαρτητη.Επισης αν προτεινετε κανενα milf καλο εδω ειμαι.Σας ευχαριστω.
του τα πες τσεκουρατααν μας διαβαζεις χρονια θα ηξερες οτι Αννα 590 υπαρχει παντου... Διαβαζεις κριτικες και βλεπεις πως εχουν ποσταριστει αγγελιες. Και κατι αλλο...θα ηξερες επισης οτι το τηλεφωνο της Ναγιας το περνεις με ΠΜ απο την ιδια... Και οχι απο το 11888 που λεει ο Βρετανος.
Και κατι αλλο....ΔΕΝ μας διαβαζεις χρονια φιλαρακο...απλως τεμπελακος εισαι...οπως πολλοι...για.μιλφ πηγαινε στο νημα και θα βρεις πολλα ....
εχει δοκιμασει κανας μερακλης?
Άντε πάλι με τον Τζον Κάντι..........