Θα συμφωνησω κι εγω με φιλο polax
Αν και περιμεννα με πολυ ανυπομονησια να ξεφουσκωσει και να αποκαλυφθει η μουφα εκδικητικη κριτικη του supervans13 , και λεω μουφα διοτι φαινοταν ξεκαθαρα η εκδικητικη γραφη αυτης της κριτικης ;) ;) ;)
Και επισης λεω οτι το ειδα ξεκαθαρα , διοτι οσοι απο εμας εχουν συναντησει την Βερονικα οπως κι εγω
, ξερουν ακριβως για τι πιτσιρικι τουμπανο μιλαμε !!!! Ειναι σαν κατι καυλιαρες πιτσιρικες που συναντας στην Ερμου για ψωνια με τα σορτσακια τους και τις μπουταρες τους και τις μακριες μαλλουρες τους και θες να πας να τα ζουλιξεις και να τα γλειψεις με οποιοδηποτε κοστος , κι ας στα ροκανισει ολα η μικρη που λεει κι ενας φιλος !!!!!
Οποτε τι να λεμε για τον καυλαρο Βερονικα , οσοι εχουν βρεθει στο δωαματιο με αυτο το μωρο ειναι για πολλα εγκεφαλικα η μικρη , προσωπαρα εκφυλη και καυλερη , ματαρες γατισιες πρασινες που λιωνεις οταν σε εχει στο στομα της και σε κοιτα με αυτες , βυζο φυσικοτατο 3αρι , και το το υπεροπλο πανω της η τουμπανοκωλαρα της και οι μπουταρες της , ολοστρογγυλος κωλος brazilian style
Οποτε νομιζω οτι και να πουμε για το κοριτσαρο αυτο απλα ειναι λιγα , δεν θα ξεχασω επισης και σε ενα πμ η αλλη η μαλακο η Ναγια που μου την εκραζε οτι ειναι κοντουλα και οτι ειναι μετρια κι οτι ειναι ετσι και γιουβετσι , οσα δεν φτανει η Αλεπου τα κανει ..... απλα γελασε με αυτα που μ εγραψε , ακομα το εχω το πμ της δεν το εχω σβησει
Οποτε πριν ακουσουμε κατι η διαβασουμε κατι καλο ειναι να φιλτραρουμε αυτο που βλεπουμε , και να μπορουμε να διακρινουμε αν κριβετε κατι πισω απο τας γραφας και ποιος τα γραφει τα διαφορα σχολια ;) ;) ;)
Αυτα λοιπον απο Chicha ελπιζω να τελειωσει καλος η αψιμαχια της Βερονικα με τον παρατρεχαμενο της , κι ελπιζω η κουκλαρα μας να μας κρατησει συντροφια τους επομενους ζεστους μηνες που ερχονται κι οχι να εξαφανιστει παλι και να την ψαχνουμε