geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
καλως ηρθες για μπες στο παρασυνθημα .....καλησπέρα στη παρέα) καλώς σας βρήκα)
καλως ηρθες για μπες στο παρασυνθημα .....καλησπέρα στη παρέα) καλώς σας βρήκα)
Το κατάλαβα. Το τηλ έχει ήδη διαγραφεί...Μην περιμενεις συγνωμη απ την κοπελα. Απλα γι αυτην ο πελατης (εσυ) αρχισε να γινεται κουραστικος. Ουτε να σκεφτεις να την ξαναπαρεις τηλ.
Βλέπουμε το θέμα αλλιώς. Για μένα δεν είναι "τανες" όλες.ανουσιο ποστ αναμφισβητητα αφου δεν λες ονομα
γιατι φερεστε τοσο ευγενικα σε τανες που δεν σας σεβονται!!
το θεμα ειναι..την πληρωσες στο ακεραιο κιολας???
Αν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να μη μιλάς. Τι βλακείες είναι αυτές για γέροντες και παππούδες!!! Για να μη τελειώνει κάποιος δεν φταίει ο ένας μόνο. (αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας)Εσυ αν ειχες ενα γεροντα απο πανω σου να προσπαθει να σε γαμησει επι 60 λεπτα...και να μην μπορει τι θα εκανες ρε παιχτη....? Ασε την αηδια που νιωθουν τα κοριτσια βλεποντας τον παππου τους απο πανω.. Εγω θα σου προτεινα να κατσεις στο σπιτι με τα εγγονακια σου...και να κανεις και μια εξεταση για τον προστατη σου παππου....!!! Με αυτο το σπορ αργησες να ασχοληθεις κατα 20 χρονια.....!
Το κατάλαβα. Το τηλ έχει ήδη διαγραφεί...
Δηλαδή που έπρεπε να γράψω; Να άνοιγα νέο topic? Προτίμησα εδώ που είναι και γενικό. Τι έχω να φοβηθώ; Απλά δεν γίνομαι κακός.Ενταξει το αφηνουμε... Ο kokibikos ακομα εχει μπροστα του να μαθει....
Οσοι καταλαβαμε με ποια πηγε, καταλαβαμε. (και γιατι αραγε το γραφει και σε λαθος νημα-φοβαται μαλλον)
Απορω παντως τι εγινε...Μετα απο τοσο καλα λογια που εχει πει ο τυπος για την πουτανα, ξαφνικα την "καιει"
Παω για αλλα εγω, δεν αντεχω τις μεγαλες αυτες ταχυτητες στην ενημερωση σε αυτο νημα...
adios προς το παρων
μαλακιες να γραφεις ξερεις μια χαρα....μια πληροφορια μονος δεν μπορεις να παρεις? Ενα τηλεφωνο θα παρεις και θα πεις και σε εμας που θελουμε να ξερουμεφραγη εξερχομενων τυπε, 3ο μνημονιο
σορρυ που στο θρεντ των ανεξαρτητων ρωταω αν καποια ειναι ανεξαρτητη. συνεχιστε ελευθερα την τρομποσυζητηση
Τίποτα δεν παίζει, αλλά ρουφιάνος ποτέ δεν υπήρξα!!!Eγω παντως θα την ειχα δωσει στεγνα. αλλα κατι αλλο παιζη...............
Ξερεις εσυ ;)...Μην το συνεχιζεις. Μπαζο ενημερωση εκανες και ζητας και τα ρεστα?Δηλαδή που έπρεπε να γράψω; Να άνοιγα νέο topic? Προτίμησα εδώ που είναι και γενικό. Τι έχω να φοβηθώ; Απλά δεν γίνομαι κακός.
Αν ήθελα να κάνω ενημέρωση, θα την έκανα. Δεν καταστρέφουμε κάποιον για ένα λάθος, αλλά του λέμε πως για μας έχει τελειώσει.Ξερεις εσυ ;)...Μην το συνεχιζεις. Μπαζο ενημερωση εκανες και ζητας και τα ρεστα?
αλλά του λέμε πως για μας έχει τελειώσει.
Να πω κι εγω την ρημαδα τη γνωμη μου, τύπε αν ηθελες απλως να εκφρασεις παραπονο, μπορουσες να της το πεις κατ' ιδιαν. Τωρα ο καθενας θα πιστευει οτι το εκανες για να εχεις ευμενεστερη μεταχειριση απο την κοπελα την επομενη φορα, προκειμενου να μην την "δωσεις". Δεν λεω οτι αυτο εκανες, αλλά αυτο θα καταλαβουν μερικοι.
Τωρα εβαλες τον καθενα στη διαδικασια να αναρωτιεται ποια ειναι και να βγαζει συμπερασματα, ισως λανθασμενα. Εγω ας πουμε καταλαβα οτι προκειται για τηΝάγιαΜαριαλένα. Αν καταλαβα λαθος ομως?
Ο Ζαντρεν φρονω οτι εχει δικιο κι ας εκφραστηκε λιγο αποτομα.
Λάθος σκέψη. Ποτέ δεν μου πέρασε αυτό απ το μυαλό. Τη Νάγια που κακώς την αναφέρεις, την έχω δει μόνο 2 φορές. Μη ρίχνουμε άδεια να πιάσουμε γεμάτα. Ονομα δεν μπορώ να δώσω. Δεν μου βγαίνει...Να πω κι εγω την ρημαδα τη γνωμη μου, τύπε αν ηθελες απλως να εκφρασεις παραπονο, μπορουσες να της το πεις κατ' ιδιαν. Τωρα ο καθενας θα πιστευει οτι το εκανες για να εχεις ευμενεστερη μεταχειριση απο την κοπελα την επομενη φορα, προκειμενου να μην την "δωσεις". Δεν λεω οτι αυτο εκανες, αλλά αυτο θα καταλαβουν μερικοι.
Τωρα εβαλες τον καθενα στη διαδικασια να αναρωτιεται ποια ειναι και να βγαζει συμπερασματα, ισως λανθασμενα. Εγω ας πουμε καταλαβα οτι προκειται για τη Ναγια. Αν καταλαβα λαθος ομως?
Ο Ζαντρεν φρονω οτι εχει δικιο κι ας εκφραστηκε λιγο αποτομα.
Καλησπέρα!
θα ήθελα μια βοήθεια/συμβουλή από τους γνώστες!
Έχοντας διαβάσει κριτικές, είμαι μεταξύ 3 cg (υπ΄όψιν οτι δεν έχω πρότερη εμπειρία από τέτοια,μόνο στούντιο που μπορείς να δεις και πρόσωπο) και θα ήθελα να μου πείτε γνώμες ώστε να διαλέξω!
χωρίς σειρά προτεραιότητας
glykopipinaki
αν έχετε και ιδέα ποια "το'χει" κ για πολύ χαλαρό foot fetish ενημερώνετε!
ευχαριστώ εκ των προ(κ)τερων