kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Καλα,ότι είσαι εριστικός, το καταλάβαμε.Μας δουλευεις, ετσι?
Για πες λοιπον αφου καλα εκανε για ποια μιλαει? Η ακολουθεις και εσυ το φανταστικο μονοπατι με τα μανιταρια?
Ποιας κοπελας ρε? Σοβαρα? Ξερουμε πια ειναι να εχουμε και εμεις μια αποψη ?
Ακου φιλαρακο. εδω μεσα ενημερωνουμε. Δεν μαλακιζομαστε. Οκ? Αντε αλλη μια. Τι ειναι ενημερωση? Αγγελια και σεντονι. Εδω τι εχουμε? Αντε παλι αλλη μια...
Αυτο εχουμε
Καταλαβες καλυτερα τωρα φιλε?
Και συγνώμη που δεν συμφωνώ με εσάς. ΔΕΝ με ενδιαφέρει ποια είναι η κοπέλα. Αν ήθελε να γράψει ποια είναι καλώς. Αλλιώς δεν έχει σημασία. Σκοπός του ίσως να ήταν να το διαβάσει η κοπέλα αφού είπε ότι μπαίνει εδώ μέσα.
Εσεις γιατί τον πιέζεται να σας πει;
Επαναλαμβανω λοιπόν πως πολύ καλά έκανε. Θα το ξανασκεφτει να κοιτάξει το ρολόι της λοιπόν.ευψομαι να σας τύχει και εσας να μην προλάβετε και να μείνετε με το πουλάκι σας στο χέρι.εχω φύγει και εγώ από κοπέλα από δωμάτιο. Όχι γιατί δεν τελείωσα. Αλλά γιατί δεν άφηνε να την ακουμπισω πουθενά. Σηκώθηκα έβγαλα το σκουφί είπα ευχαριστώ τελειωσαμε και άρχισα να ντυνομαι.μα γιατί ρωτούσε τι έγινε. Τίποτα. Φτάνει και έφυγε. Και άλλη μια φορά τώρα που θυμάμαι δεν τελείωσα λόγω κούρασης, παρά τις φιλότιμος προσπάθειες τις κοπέλας και την επιμονή της και λέγοντας πως δεν φεύγω αν δεν τελειωσω,ζοριζόμουν αλλά τίποτα, ΕΓΏ της ειπα ότι δεν μπορώ. Ούτε ρολόγια. Ούτε ξυπνητήρια ούτε υπενθυμίσεις. ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ έκανες φίλε και εφυγες.οσο για τους ξανθούς.αλλα με 6pack το έγραψα επειδή είπε ο αλλος ότι πως νιώθει η κοπέλα όταν είναι πάνω της ο παππούς και τι αηδια νιώθει. Δεν μπορεί να έχει μόνο νέους πελάτες. Θα έχει και παππούδες. Όσο για τους χαρακτηρισμους σου τους επιστρέφω.