www.openday.gr54956B7A59C8B456]www.openday.gr54956B7A59C8B456[/url]
Εκεί πήγα σημερα με την Εύα είχε και μια Βίκη και μια λιντα που είναι και η τσατσα
είχα πάρει εγω την Εύα και είχα συνεννοηθεί 50€ με δυο εκτονωσεις και μασάζ 45+ λεπτά
Με το που μιλάω με την λιντα μου τα μασούσε αλλα βγήκε η κοπέλα και ειπε οτι αυτό είπαμε
η Εύα είναι η ίδια της φότο μεγάλα βίζια 1,60 με παχακια και μακρι μαύρο μαλλί με ωραίο προσωπο
Μπαίνω στο δωμάτιο αφού είχα κάνει μπανιο και περιμένω την κοπέλα σε ένα διπλό κρεβάτι που
δεν είχε καθαρά σεντόνια πετσέτα ασφραγιστη και βαμμένη στο πλυντήριο που την βάζανε με αλλα
ρούχα και παντόφλες μιας χρήσης μαύρες απο την πολυ χρήση ασφραγιστες, τα ξεπερνώ γιατί είχα
Δουλειά και δεν ειμουνα για να τρέχω άλλου και ήθελα να δοκιμάσω και την κοπέλα , έρχεται μετα
απο κάναμε δεκάλεπτο μπανιαρισμενη και αρχιζει επιτόπου το ματς με πίπα με πολυ σάλιο βαθιά
με πολυ καραμελωμα , σκούφος μετα απο λιγο και σεξ το οποίο κατέχει καλα και δεχτηκη σε όλες
της στάσεις με χαμόγελο δεν κάνει όμως προκτηκο και δεν θέλει ούτε πεταχτά φιλία μπουρδελε
κατάσταση μετα απο λιγο ήρθε το τέλος και φεύγει για μπανάκι για να συνεχίσουμε , έκανε κανα
δεκάλεπτο στο μπανιο και έρχεται και μου λεει δεν άργησα τι να πω λεω μου τον πιάνει επιτόπου
της λεω να κάνουμε και λιγο μασάζ και μετα οκ φέρνει κρέμα και αρχιζει όπως και το περίμενα
ένα πασαλημα για κανα δεκάλεπτο οπου και με γυρίζει για τον δεύτερο γύρο , στην διάρκεια του
μασάζ μου ειπε οτι έχει περάσει και απο παπαδιαμαντη γιατί της είπα αν την εχω πετύχει άλλου
και οτι έχει σπουδάσει και λιγο εκεί είχε κάτσει και εδώ κανα χρόνο τεσπα αυτό το λεω γι αυτούς
που πηγαίνουν στην παπαδιαμαντη για να καταλάβουν ποια είναι ,ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος
πίπα αλλαγές στάσεων όταν γκαζώνεις καβλωνει και αυτη και αρχιζει τα πρόστυχα λόγια φτιαχτά ίσως
Μετα απο ώρα και ενώ είχαμε ιδρώσει και η δυο της λεω να μου τον πάρει στο στόμα να τελειώσω εκεί
οπου δεν είχε πρόβλημα και έτσι τελείωσε η συνέδρια , μου λεει βγαίνω και σου λεω να μπεις και
για μπανιο περιμένω κανα πεντάλεπτο τίποτα όσπου ανοίγει η λίζα την πόρτα χορός να χτύπησει εγω
γυμνός αλλα χεστηκα κιολας για να μου πει να μπω για μπανιο , το μπανιο σπιτιού παντού γυναικεία
πράγματα το πλυντήριο έπλενε είχε για το σώμα για τα μαλλιά δεν βρήκα και ούτε πεντακάθαρο αλλα
όχι και βρώμικο έχουμε συνάντησει πολυ χειρότερα , βγαίνω παιρνωντας απο όλες που με κοιτάζαμε
γιατί ξέχασα να σας πω οτι είναι σπίτι που σαλόνι κουζίνα ενιαίο δίπλα μπανιο και το δωμάτιο δεν έχει
διάδρομο δεν με νομίζει κιολας απλα το λεω μπαίνω ντύνομαι φεύγοντας τρώγανε ένα γεια ίσα ίσα
Αυτά απο την σημερινή μου καταδρομική , δεν μπήκα και στην διαδικασία να ρωτήσω για την αγγελία
αν αξίζει γιατί πολυ κριτική υπάρχει εδώ μέσα και δεν γουστάρω αντί να μαθαίνουμε μην την πατάμε
κάθονται εδώ μέσα και κάνουν της κατινες και ασχολούνται με μαλακιες , και που έγραψα πολυ λόγο μερικών που σκέφτομαι οτι δεν εχουν και είναι αμαρτία να την πατήσουν και σε όποιον δυσκολεύτηκε
να καταλάβει τι έγραψα να μην το διαβάσει κάθονται και με κρίνουν κάποιοι που άμα μπεις στο προφίλ τους
δεν εχουν ενημερώσει ποτέ τους παρά μονο εχουν πάει κατευθεινομενει σε δυο στάνταρ
Αυτά απο μένα και καλα γαμήσια