company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.667
- Πόντοι
- 31.558
Εγώ θα έλεγα να το σκεφτείς...Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει κανείς κάτι η να
οργανώσω γκακστεριλικι την άλλη βδομάδα που θα εχω λεφτά
Εγώ θα έλεγα να το σκεφτείς...Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει κανείς κάτι η να
οργανώσω γκακστεριλικι την άλλη βδομάδα που θα εχω λεφτά
φορα παρτιδα εχει το τηλ.της στο fb......αυτο ειναι.
εγω το τηλ γιατι δεν το βλεπω;
Εγώ θα έλεγα να το σκεφτείς...
Να ακουσεις τον thodiablo.Καλησπέρα μου δώσανε το τηλ μιας γκαμπριελας παλιά έπαιρνε
100 τωρα λεει κανα 70 την είδα σε φότο στο fb ωραίο γύρο στα 35
το τηλ τελειωνει σε 075 ξέρουμε κάτι
Εγώ θα έλεγα να το σκεφτείς...
Δεν χαίρεσαι ? γλύτωσες τα 70 και το χοτελεγω το τηλ γιατι δεν το βλεπω;
ποτε δεν ειναι????Όταν πάντως είναι πιωμένη τραβάει καλύτερα... ;)
Αρα μας λες με λιγα λογια οτι η Γκαμπι τωρα που γυρισε πισω απο εκει που ηταν ;) εριξε τιμες και ειναι ενας καλος γυρος. Καλα ολα αυτα αλλα για πες μας. Το κονε σου που σου εδωσε ολες αυτες τις πληροφοριες γιατι δεν σου πετουσε και ενα σεντονιασμα να σου πει αν ειναι καλη η οχι? Εμας τι μας ρωτας?Καλησπέρα μου δώσανε το τηλ μιας γκαμπριελας παλιά έπαιρνε
για να εμπλουτισει τις γνωσεις του και για να εχει μια σφαιρικη αποψη...!!!!!!!Αρα μας λες με λιγα λογια οτι η Γκαμπι τωρα που γυρισε πισω απο εκει που ηταν ;) εριξε τιμες και ειναι ενας καλος γυρος. Καλα ολα αυτα αλλα για πες μας. Το κονε σου που σου εδωσε ολες αυτες τις πληροφοριες γιατι δεν σου πετουσε και ενα σεντονιασμα να σου πει αν ειναι καλη η οχι? Εμας τι μας ρωτας?
Αφου ετσι και αλλιως η κοπελα ειναι πολυ γνωστη με κριτικες και σχολια.
για να εμπλουτισει τις γνωσεις του και για να εχει μια σφαιρικη αποψη...!!!!!!!
Αρα μας λες με λιγα λογια οτι η Γκαμπι τωρα που γυρισε πισω απο εκει που ηταν ;) εριξε τιμες και ειναι ενας καλος γυρος. Καλα ολα αυτα αλλα για πες μας. Το κονε σου που σου εδωσε ολες αυτες τις πληροφοριες γιατι δεν σου πετουσε και ενα σεντονιασμα να σου πει αν ειναι καλη η οχι? Εμας τι μας ρωτας?
Αφου ετσι και αλλιως η κοπελα ειναι πολυ γνωστη με κριτικες και σχολια.
Δεν την είχα βρει στο σάιτ γι αυτό ρώτησα οσο για το Κονε που μου το έδωσε δεν τον εμπιστεύομαι
τόσο πολυ όσο εσάς εδώ μέσα γι αυτό αυτός έχει πάρει δυο CG στη ζωή του και συνεχεια στο Μεταξουργείο
ενώ εδώ είστε επαγγελματίες το είδους
Φιλε, οι τυποι του μεταξουργειου ξερουν πιο πολλα απο τους αλλους!Δεν την είχα βρει στο σάιτ γι αυτό ρώτησα οσο για το Κονε που μου το έδωσε δεν τον εμπιστεύομαι
τόσο πολυ όσο εσάς εδώ μέσα γι αυτό αυτός έχει πάρει δυο CG στη ζωή του και συνεχεια στο Μεταξουργείο
ενώ εδώ είστε επαγγελματίες το είδους
ψαχνοντας βρηκα αυτο το ρουμανακι εχεισ κανεις αποψη ?
Καλησπέρα μου δώσανε το τηλ μιας γκαμπριελας παλιά έπαιρνε