dj,καλυτερα μην ποσταρεις τα πμ,σε κοινη θεα.
σε χαλαει προφανως η αληθεια κ η σωστη ενημερωση
dj,καλυτερα μην ποσταρεις τα πμ,σε κοινη θεα.
αυτο ακριβως νεε μου!!!κοιτα και την λινκια που ανεβηκε αμεσως μετα!με γριφους μιλας γέροντα!! είναι αλλη κοπελα δλδ και εχει βαλει τις φωτο αυτης της καυλορωσιδας?
Καλησπερα ξερει κανεις καποια Μυρτω μιλουσα με καποια Ευα
Το τηλεφωνο της Vika95 εχει αλλαξει ρε παιδια? ολο τηλεφωνητης βγαινει. Αυτο που εχω τελειωνει σε .....782
ισχύει?
Τωρα εσυ βαλτος εισαι ή δεν παρακολουθεις ?γιατι εκλεισε το θεμα elli?
διαβαζω 10 σελιδες τσακομους , εμενα αυτο που με προβλιματιζει ειναι ενα .... εμενα γιατι κανενας δεν μου εστειλε πμ για την κοπελαα..... δλδ τι? εγω δεν αξιζω τπτ?
Το ερώτημα είναι εάν αξίζει η κοπέλα. Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει.
για την Μπέτυ γνωρίζει κανείς κάτι
Προσωπική εμπειρία δεν έχω άλλα από ότι έχω μάθει και δεν είναι λίγοι ,δεν αξίζει καθόλου....(δεν είναι αυτή η ηλικία που λέει ,δεν είναι τσεχα ,είναι πάνω από 5 χρονιά στην δουλεία ,έχει αναφερθεί για τρανς άλλα δεν είναι.. είναι όμως ξεπετά..
Προσωπική εμπειρία δεν έχω άλλα από ότι έχω μάθει και δεν είναι λίγοι ,δεν αξίζει καθόλου....(δεν είναι αυτή η ηλικία που λέει ,δεν είναι τσεχα ,είναι πάνω από 5 χρονιά στην δουλεία ,έχει αναφερθεί για τρανς άλλα δεν είναι.. είναι όμως ξεπετά..
Ψάξε σελίδες πίσω!είπαμε ότι είναι "ομόσταυλη" της Σοφίας από Αιγάλεω-Κορυδαλλό αλλά μέχρι τώρα δεν είδα κάποιον να έχει δοκιμάσειπαιδια ξερουμε τπτ εδω για τη μικρη
Καλημέρα παιδιά γνωρίζει κανείς τίποτα για την κοπέλα?
Έχω μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο. 60 θέλει + 20 για κώλο. Έχει δικό της χώρο στο Αιγάλεω.παιδια ξερουμε τπτ εδω για τη μικρη