zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
pokazuha.ruΚαλησπέρα σε όλους
Είμαι καινούργιο μέλος, μέχρι τώρα έμπαινα χωρίς login απλά για να δω γνώμες, οπότε είπα πλέον να το κάνω πιο οργανωμένα,
Θα ήθελα αν έχει κάποιος εμπειρία με κάποια απο τις παρακάτω γιατί ψάχνω ανεξάρτητες και δεν είναι καιρός να τρώμε φόλα
Ευχαριστώ πολύ!
Φιλε μου η κοπελια ειναι αυτο που βλπεις στο σωμα.Βυζαρα,γεμιζει η χουφτα σου!!!Απο προσωπο ενα καθημερινο κοριτσι.Στα του σερβις δεν επερνε πολλες προτοβουλιες,ηθελε σμπρωξιμο,αλλα δεν ελεγε οχι σε οτι της ζητησα.Πιπα καλη.80ευρα για δυο πιστολιες + ακα.Πισω πορτα δε ξερω αμα δινει
Καλησπέρα σε όλους
Είμαι καινούργιο μέλος, μέχρι τώρα έμπαινα χωρίς login απλά για να δω γνώμες, οπότε είπα πλέον να το κάνω πιο οργανωμένα,
Θα ήθελα αν έχει κάποιος εμπειρία με κάποια απο τις παρακάτω γιατί ψάχνω ανεξάρτητες και δεν είναι καιρός να τρώμε φόλα
Ευχαριστώ πολύ!
...6987******...Ποιος καλός φίλος μπορεί να μου πει το σαιτ στο οποίο υπάρχει το τηλέφωνο της Anni...
...Tότε γιατί το δημοσίευσαν?...φίλε δεν επιτρέπεται να δημοσιεύεις έτσι τηλ. Αν θες Στείλτε το μέσω p.m.
χρειάζεται ενημέρωση φίλε μου γιατι παιουνιου πολλά νέα κορίτσια κ κριτικές μηδεν..ραντεβού στα τυφλα..Πολλοι απο εμας εχουμε προβλημα με τις κριτικες-σχολια που κανετε. Θα παρακαλεσω να ειστε πιο αναλυτικοι στις περιγραφες σας με τις κοπελες που εχετε βρεθει. Θα ηταν προτιμοτερο να ποσταρετε κριτικη με αγγελια. Αν εχετε περασει καλα και ειναι αληθινη η αγγελια (εννοω οντως ανεξαρτητες)καλο θα ηταν και να κανατε ενα αιτημα για ανοιγμα καρτελας απο το site για να συγκεντρωνονται οι κριτικες σε ενα μερος. Ετσι χανονται ολα.
Καλη συνεχεια
Καλημεριές και σε εσενα ;)χρειάζεται ενημέρωση φίλε μου γιατι παιουνιου πολλά νέα κορίτσια κ κριτικές μηδεν..ραντεβού στα τυφλα..
Τις καλημερες μου ζαντ.
όπως τα λέει ο φίλος είναι, πρόσφατη συνάντηση και προσθέτω
+ άνεση χρόνου, δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα από τα φιλιά και θετική στα πάντα χωρίς μή
- πάρλα αλλά όχι για να αποφύγει κάτι
αματούρι και λόκαλ
σιγα ρε ην είναι 400
Ναι ε?σιγα ρε ην είναι 400
περιπου 40
ετσι λεωΝαι ε?
Ισχυει και τωρα φιλε ;)σε λίγο τα κοριτσια θα είναι περισσοτερα απο τους χύστες
Ισχυει και τωρα φιλε ;)
Φιλε μου η κοπελια ειναι αυτο που βλπεις στο σωμα.Βυζαρα,γεμιζει η χουφτα σου!!!Απο προσωπο ενα καθημερινο κοριτσι.Στα του σερβις δεν επερνε πολλες προτοβουλιες,ηθελε σμπρωξιμο,αλλα δεν ελεγε οχι σε οτι της ζητησα.Πιπα καλη.80ευρα για δυο πιστολιες + ακα.Πισω πορτα δε ξερω αμα δινει
Ισαμπελα...Τρ Πιστεως πισω απο λιμανι...Πιπα στο αμαξι 20 πεσος...Χοτελι 30 γουαν..Εχω ποσταρει λεπτομερειες στο νημα πιατσες στον Πειραια...Περισσοτερα περνα παλι απο Δευτερα με Παρασκευη 7πμ _3μμ...κύριοι θα χρειαστώ την βοήθειά σας
ξέρει κάποιος στον Πειραιά ή πέριξ να κάνουν καλά τσιμουκια ;;; ... μόνο αυτό έχω αναγκη ... αν έχει δικό της χώρο θα εκτιμηθεί
ευχαριστώ