69453***** , οπου ***** ειναι πενταψηφιος αριθμος του οποιου τα ψηφια των μοναδων διαιρουνται με 9 και τα ψηφια των εκατονταδων με 5 και το αθροισμα των ψηφιων του ειναι <=20
Θεικο ποστ! λες οι εκατονταδες με τις μονδες να απεχουν 1?
69453***** , οπου ***** ειναι πενταψηφιος αριθμος του οποιου τα ψηφια των μοναδων διαιρουνται με 9 και τα ψηφια των εκατονταδων με 5 και το αθροισμα των ψηφιων του ειναι <=20
φουφουτε δες p.m.
Καλησπέρα σας,θα μπορούσες κάποιος να μου δώσει το τηλ της.....ευχαριστώ πολύ!
Πολλές νέες αφίξεις πολύ λίγες πληροφορίες..
150 ευρω μαστορα
[/quote λενε την τιμή και τις υπηρεσίες γαργαρα. Άσε που πας ραντεβού στα τυφλά. Θα δούμε τις επόμενες ώρες - μερες. Άσε που πιστεύω ότι θα έχουμε κ άλλες αφιξεις....
τωρα που πηραν φορα
150 ευρω μαστορα
[/quote λενε την τιμή και τις υπηρεσίες γαργαρα. Άσε που πας ραντεβού στα τυφλά. Θα δούμε τις επόμενες ώρες - μερες. Άσε που πιστεύω ότι θα έχουμε κ άλλες αφιξεις....
να δω και εγω το pm μου?.... ;)φουφουτε δες p.m.
Καλησπερα σε ολους...
Απεχω πολυ καιρο απο το αθλημα και θα επανελθω αυτες τις μερες, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο κοριτσι που να σε πεθενει στα γλωσοφιλα σε φαση adriana
www.bourdela.com/call-girls/girls/adriana/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/adriana/[/url]
ευχαριστω
δε θα το έλεγα....Έχω διαβάσει καλες κριτικές γι αυτήν εδω μέσα(τα κάνει όλα;).Από πρόσωπο πως είναι;
'κανε τα κουμάντα σουΕίμαι ανάμεσα σε αυτήν,Κατερίνα3 και Αντζελα..Η Άντζελα διαβάζω ότι έχει όλο το πακετο,με την Κατερίνα3 έχω βρεθεί παλιότερα.
Aτζελα τυπε..μην το σκεφτεσαι..Είμαι ανάμεσα σε αυτήν,Κατερίνα3 και Αντζελα..Η Άντζελα διαβάζω ότι έχει όλο το πακετο,με την Κατερίνα3 έχω βρεθεί παλιότερα.
αντζελα από Παρασκευή κ μετά διαθέσιμηAτζελα τυπε..μην το σκεφτεσαι..
Με 1000 φιλαρακι!!!!Aτζελα τυπε..μην το σκεφτεσαι..
Προσωπο καπως, προγραμμα 9αρι(για εμενα). Αν αγοραζεις σωμα και προγραμμα ισως πρεπει να το σκεφτεις λιγο παραπανω...Έχω διαβάσει καλες κριτικές γι αυτήν εδω μέσα(τα κάνει όλα;).Από πρόσωπο πως είναι;