slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
ενας ένας μην σπρώχνεστεда в первую очередь русским
Μεταφραση : ναι οι Ρωσοι πρώτα !!! Χαχαχαχαχαχα
ενας ένας μην σπρώχνεστεда в первую очередь русским
Μεταφραση : ναι οι Ρωσοι πρώτα !!! Χαχαχαχαχαχα
ενας ένας μην σπρώχνεστε
εχω μύτη καλή εγω
που τα μοιριστηκες ρε φιλε εσυ????
Μεγάλη μύτη zadren μεγάλη μύτη !!! Χαχαχαχα !!! Καλημερα slk χρονια πολλα και απο εδώ φίλε!!!
που τα μοιριστηκες ρε φιλε εσυ????
πηρε ρωσοφωτια το νημα....ασε djnet71, εμεις μετα απο τους βρωμιαρηδες φιλε...
Δε πειράζει ρε zadren!θα έρθει και η σειρά μας!
ασε τα ρωσορεμαλια πρωτα φιλε ....για εμας του 2 θα κανονισω εγω και μολις μαθουν τι καναμε θα δεις ζηλειες....Δε πειράζει ρε zadren!θα έρθει και η σειρά μας!
κρατα το αυτο γιατι παιζει μεγαλη συγκεντρωση 7 ιπποτων απο εδω μεσα ,για Κυριακη βραδακι...Ψαχνω χωρο γιατι σε καφε την περασμενη εβδομαδα εγινε της πουτανας με το γελιο μας και τα βρωμολογα που ειπωθηκαν. Θα παιχτει συγκεντρωση σε καφε με πολλους πελατες+θορυβο για να μην ακουγομαστε πολυ!!!
ασε τα ρωσορεμαλια πρωτα φιλε ....για εμας του 2 θα κανονισω εγω και μολις μαθουν τι καναμε θα δεις ζηλειες....
μυστες για καφε ειμαι και γω μεσα..αμα ειναι και βορειοι στο τεαμ,ακομα καλυτερα,να οργανωθουμε!!!
αφου δεν μας αρέσουν οι τανες.Αντε, και την αλλη φορα σας εχω μπουζουκλερί με ωραιοτατες τανες απο το μαγικο μας χωρο... ;)
οκ ρε φιλε, για σενα θα βρεθει κατι αλλο....μη σε νοιαζει... ;)αφου δεν μας αρέσουν οι τανες.
Αντε, και την αλλη φορα σας εχω μπουζουκλερί με ωραιοτατες τανες απο το μαγικο μας χωρο... ;)
σου εχω εμπυστοσυνηοκ ρε φιλε, για σενα θα βρεθει κατι αλλο....μη σε νοιαζει... ;)
Την εξτρα που περισσευει απο τον slk την παιρνω εγω παντως εμενα μου αρεσουν και οι τανες!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!οκ ρε φιλε, για σενα θα βρεθει κατι αλλο....μη σε νοιαζει... ;)
Την εξτρα που περισσευει απο τον slk την παιρνω εγω παντως εμενα μου αρεσουν και οι τανες!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!
Αλίμονο ...Την εξτρα που περισσευει απο τον slk την παιρνω εγω παντως εμενα μου αρεσουν και οι τανες!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!
κι εγώ θυσιάζομαι αν θέλετε! δεν έχω πρόβλημα να πάρω ΚΑΙ αυτή που περισσεύει!!!!