iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Την έχει πάρει κανείς; Ξέρουμε αν είναι αληθινή; Ευχαριστώ...
**** = kanesex
Ναι αληθινή είναι και λέγεται andrea araujo
Την έχει πάρει κανείς; Ξέρουμε αν είναι αληθινή; Ευχαριστώ...
**** = kanesex
Η μοναδικη κριτικη που εχεις ανεβασει και δεν μου αρεσε...δεν εβαλα like...sorry. ;)Ναι αληθινή είναι και λέγεται andrea araujo
Συναντηση με την Τζουλιανα λοιπον που ηταν καπου προς το τελος των σημειωσεων μου λογω του οτι ηταν γενικα «ξεχασμενη». 2 πολυ καλα σχολια στο Μπου και that’s it.
Η επικοινωνια ευκολη και με 2 τηλεφωνηματα κλειστηκε ραντεβου. Ειναι πολυ επικοινωνιακη, προσχαρη και χαρουμενη. Τα μεγαλα της τεραστια ατου , οι ματαρες τις οι πρασινογαλανες και η κωλαρα της που αντεχει και σε κενα αερος...Μειονεκτημα το στηθος που οι βυζολαγνοι θα το παρατηρησουν...εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτα...τα βρισκω λεπτομερειες αρκει να παρω προγραμμα και με την Τζουλιανα, το παιρνεις...Εχει ομως ρωγες που θα σας ανταμειψουν. Καγκελο!
Σωματοτυπος, για οσους γνωριζουν, Κελλης+Σονιας (απο Αξιωματικους) Κλασσικο ελληνικο Coca Cola σωμα full απο πιασιματα με την λεπτη μεση την κωλαρα που ειναι για πολλα μπρατσοματα και αγριοπιασιματα.
Ηρθε ντυμενη με πολυ κολλητο τζιν που εκανε την κωλαρα της να φαινεται ακομα πιο σεξυ, μποτες τακουνατες μεχρι γονατο και στενο μωβ μπλουζακι...Σουτιεν μαυρο και ενα στρινγκακι ροζ με μαυρο που εκανε μια απιθανη αντιθεση με το σκουροσοκολατι δερμα της.
Τι κανει? Κανει διαφορα και καλα, αλλα οχι αναλ. Θα σας πω εγω πως περασα και τι εκανα και τι μου εβγαλε να κανω. Στησιμο ντυμενης κωλαρας να την κοιτας και να χανεσαι. Να βγαλετε το παντελονακι της σιγα-σιγα να απολαυσετε τη θεα. Μισο τζιν, μισο στρινγκ με αφθονο κωλο. Στυλ “touch your toes”. Πρεπει να την εγλυφα κανα 40λεπτο χωρις διακοπη. Απο το λαιμο μεχρι τα ποδια. Το εκανα γιατι η συμμετοχη της ηταν τετοια που ηθελα να δω που θα φτασει. Κοπανιοταν παντου. Αρχισε τα αερατα συνθηματα συντομα και χτυπουσε το κεφαλι σαν τρελλη πανω στο κρεβατι . Απιστευτη η Τζουλιανα. Της αρεσει πολυ το παιχνιδι και θα στο ανταποδωσει . Θα σου μπανιαρει ολο σου το σωμα με φοβερο βασιλικο γλυψιμο και πριν σου τον παρει στο στομα θα σε βασανισει. Και θα σε βασανισει πολυ, μα παρα πολυ...Η πιπα της απο τις πολυ καλες με δουλεμα παντου. Φτυσιματα και καρπαζωματα...Δεν την αφησα να δω αν θα με τελειωνε στο στομα. Την εβαλα μπρουμητα και την εχυσα στην κωλαρα της....Η αποθεωση? Ετριβε τα χυσια πανω στην κωλαρα κοιταζοντας με . Αν ζησετε τη σκηνη αυτη με τις ματαρες αυτες να σε κοιτανε, γεμισες. Και γεμισες για καιρο...
Ειναι γυναικα που δεν θα το δουλεψει πάτερν. Ετσι πιστευω. Θα ειναι απο τις περιπτωσεις που θα σου κανει τι βγαινει στη στιγμη, δλδ τι θα της βγαλεις...και το πιο σημαντικο πως θα της φερθεις γιατι εχω την εντυπωση πως ειναι τελειως αματουρα κατασταση . Και για αυτο στο φιλι εβαλα το «αλλα». Γιατι αν βγει η εξισωση, ολα θα γινουν...Αυτη η Τζουλιανα για τα παρα πολλα θελει το δουλεμα της. Με λιγα λογια, θες κατι παραπανω? Αποκτησε το μονος, αν ρωτησεις ποσα για κατι εξτρα, απλα εχασες...Και αυτο μου αρεσε στην γυναικα αυτη...
Resume Juliana’s… Αν δεν κινηθειτε μηχανικα, θα περασετε πολυ καλα...Θελει την καταλληλη προσοχη για να ανταποδωσει υπηρεσιες πρωτης θεσης. Στην αρχη να πατε με τα νερα της. Δεν θα το ξεχασει αργοτερα. Για μενα ηταν μια συναντηση γνωριμιας...Εχω rain check για ολοκληρωση συναντησης την επομενη φορα...
1. Εχει πολυ καλο παρουσιαστικο
2. Δεν σου τα πρηζει(παιζεις όπως θες εσυ)
3.Τιμα και σεβεται τα λεφτα μας (τα 60Ε την κανουν High Value For Little Money…)
l o v e l i s t
Τώρα να πω ότι δεν το περίμενα; Με τέτοιες φωτογραφίες και να ζητάει 80; Ευχαριστώ...
αδερφε μη μασας. προχωρα οπως λεει η καρδια σου. καταλαβαινω τις φοβιες σου και τις αγωνιες σου αλλα υπαρχει κατι βασικο η καρδια σου τι λεει. προφανως για να εχεις τετοια ερωτηματα η κοπελα σου εχει ξυπνησει αλλα αισθηματ και οχι απλα το πηδαμε και αντε γεια. μπορεις με διαφορους τροπους να μαθεις για το παρελθον της κοπελας που γουσταρεις αλλα φροντησε μη σου γινει εμονη. αν παλι δεις οτι δεν το παλευεις καλυτερα να αποχωρησεις γιατι οι αμφιβολιες και το αγχος το πιο πιθανο ειναι σε κανουν να εισαι χαλια και να μην περασεις καλα.παιδια καλησπερα δεν θελω να ανοιξω νεο θεμα γιατι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο απλα θελω την γνωμη σας πανω σε κατι που μου συνεβη.
τις προαλλες βγηκα με μια γκομενα για ποτο , προσφατη γνωριμια ολα καλα μια χαρα ,χαμογελα κτλπ (δεν την εχω γαμησει ακομα ) απλα ειμαστε ακομα στο μπλα μπλα . γνωρισα 3 φιλες της και τυχαινει η μια απο αυτες να δουλευε παλιοτερα σε γραφειο και την οποια την ειχα παρει !
κατευθειαν με την πρωτη ευκαιρια η φιλη της μου ειπε να μην πω τιποτα για να μην μαθευτει.
εσεις στην θεση μου τι θα κανατε ?
απλα βαζω σκεψεις στο μυαλο μου γιατι φαινεται καλη κοπελα αυτη που εχω γνωρισει και φοβαμαι μην ειναι και αυτη τα ιδια σκατα με την φιλη της και καταλληξω να παω με πουτανα παλι.τουλαχιστον να το γνωριζω απο πριν.
ΘΑ φας καλα ;)Καλησμερα. μολις εκλεισα τωρα το μεσημερι με την τζουλιανα. δεν την εχω ξαναδει. θα γραψω το βραδυ κριτικη
ειναι και milf και ανεξαρτητη ενταξει εχεισ δικιο .μηπωσ εχεισ και απαντηση ?
Καλο βολι συναγωνιστη !!! Θα περασεις καλα το μονο σιγουρο αυτο ειναι ;)Καλησμερα. μολις εκλεισα τωρα το μεσημερι με την τζουλιανα. δεν την εχω ξαναδει. θα γραψω το βραδυ κριτικη
Ωραιος φιλε πολυ καλη κριτικη !!!Ας σεντονιάσω (όπως λέει κι ο Zadren, που μ' έκανε να τ'αποφασίσω να την συναντήσω, μιας και καιρό την είχα κατά νου, αλλά δίσταζα) λοιπόν κι εγώ την Τζουλιάνα, μετά τη χθεσινή συνάντησή μου μαζί της:
Αν η κριτική μας και αντίστοιχα η αμοιβή της αφορούσε μόνο την εξωτερική της εμφάνιση, θα έλεγα ότι βαρειά-βαρειά το 60άρι είναι οκ για τη περίπτωσή της. Για την ακρίβεια πριν την συναντήσω, υπέθετα ότι θα δω μια κοπέλα τύπου Ντέλια Βελκουλέσκου του Δ.Ν.Τ., δηλ. λεπτή, στεγνή και με γωνίες στο πρόσωπο. Έπεσα σε μεγάλο βαθμό έξω. Η Τζουλιάνα είναι κατ' εμέ μια συμπαθητική, next door κοπέλα που θα της την έπεφτα ενδεχομένως, αν δεν είχα κάτι άλλο διαθέσιμο, αλλά δεν θα το επεδίωκα κιόλας. Πέρα από τα μάτια της και το βλέμμα της που είναι όντως τραβηχτικά, το πρόσωπό της το βρήκα συμπαθητικό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το κορμί της γαμεύσιμο και μη απωθητικό, αλλά με 2 σοβαρές ατέλειες: την σχεδόν παντελή έλλειψη στήθους, πράγμα για το οποίο ήμουν προετοιμασμένος, και την μεγάλη εντέλει περιφέρειά της και τα μπουτάκια της πάνω στα οποία εδράζεται αυτή, πράγμα για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένος, καθότι επιμελώς είναι κρυμμένη στις φωτό της. Και μπορεί να είναι λειτουργικά χρήσιμη η πρώτη για να την χουφτώνεις και να της ρίχνεις τις μπατσές που και η ίδια γουστάρει, αλλά αισθητικά/οπτικά παραείναι αχλαδωτή για τα δικά μου γούστα. Οπότε κατ' επίφαση μόνο είναι "πωπουδάκι", όπως το περιγράφει η ίδια στις αγγελίες της μαζί με τον επιθετικό προσδιορισμό "ζουμερό", ενώ εγώ την χαρακτηρίζω κωλάρα σε σχέση με τον σωματότυπό της, που είναι κατά τα άλλα λεπτός. Και αυτό το "κωλάρα" δεν το γράφω ούτε με θαυμαστικό τρόπο (του τύπου, "πω, πω, μια κωλάρα που έχει!!!"), αλλά ούτε απαραίτητα και με απαξιωτικό, απλά αναφέρομαι στο μέγεθος/σχήμα της. Οπότε όσοι πιστοί αυτού του χαρακτηριστικού, προσέλθετε.
Επίσης, ένα ακόμα ψεγάδι, πέραν των εμφανισιακών που ανέφερα, είναι ότι για όσους απεχθάνονται την μυρωδιά του τσιγάρου δεν ενδείκνυται, γιατί ακόμα και πριν καπνίσει, πράγμα για το οποίο μου ζήτησε πολύ ευγενικά την άδεια, αναδυόταν από εκείνην ελαφρά η χαρακτηριστική μυρωδιά του τσιγάρου. Κι αυτό ανεξάρτητα από την προσωπική της υγιεινή εν γένει αλλά και στα ευαίσθητα σημεία της, που ήταν πεντακάθαρη.
Όμως, όπως προείπα, η κριτική μας και η αμοιβή της δεν αφορά μόνο την εμφάνισή της, αλλά και τις υπηρεσίες της, το ταλέντο της και την όρεξή της στο σεξ και την συμπεριφορά της μετά απ' αυτό. Κι εκεί από μένα παίρνει πολύ ψηλό βαθμό, κοντά στο άριστα, γιατί ο,τι κάνει το κάνει από την αρχή της συνάντησης με πάθος και κάβλα, ενώ πρόκειται πιο πολύ για αματούρι ως περίπτωση c.g. Γιαυτό τον λόγο της έριξα με άνεση 2 μπαλάκια, έχυσε κι αυτή άλλες 2 φορές όταν την περιποιήθηκα στοματικά, χωρίς να παίρνω και όρκο αν και την ώρα του κανονικού σεξ τρίτωσε το καλό, και μ' έκανε να νιώθω χαλαρός και χωρίς άγχος καθ' όλη την διάρκεια του ραντεβού, γιατί προς τιμήν της το επόμενο ραντεβού το είχε κανονίσει αρκετά μετά από την 1 ώρα του δικού μας. Κι αν δεν υπήρχε (επόμενο ραντεβού), με είχε φτιάξει εγκεφαλικά στην κουβέντα που κάναμε πριν φύγει (μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά) και με λίγη προσπάθεια θα πηγαίναμε και για χατ τρικ, που για την ηλικία μου δεν είναι και το πιο σύνηθες. Δεν έχω παράπονο όμως, φωτιά να πέσει να με κάψει αν είχα!
Οπότε στο άθροισμα το πρόσημο ήταν θετικό δίχως αμφιβολία.
Η βαθμολογία μου, αν το παραπάνω κείμενο ανέβαινε σε κριτική, σε περίπτωση δηλ. που ανοιχτεί σελίδα με κριτικές και για την Τζουλιάνα, θα ήταν: Πρόσωπο: 6 - Σώμα: 5,5 - Γενική συμπεριφορά: 10 - Επικοινωνία: 10 - Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 10 - Σχέση απόδοσης/τιμής: 8.
Μπραβο συναγωνιστη πολυ ωραια κριτικη!Ας σεντονιάσω (όπως λέει κι ο Zadren, που μ' έκανε να τ'αποφασίσω να την συναντήσω, μιας και καιρό την είχα κατά νου, αλλά δίσταζα) λοιπόν κι εγώ την Τζουλιάνα, μετά τη χθεσινή συνάντησή μου μαζί της:
Αν η κριτική μας και αντίστοιχα η αμοιβή της αφορούσε μόνο την εξωτερική της εμφάνιση, θα έλεγα ότι βαρειά-βαρειά το 60άρι είναι οκ για τη περίπτωσή της. Για την ακρίβεια πριν την συναντήσω, υπέθετα ότι θα δω μια κοπέλα τύπου Ντέλια Βελκουλέσκου του Δ.Ν.Τ., δηλ. λεπτή, στεγνή και με γωνίες στο πρόσωπο. Έπεσα σε μεγάλο βαθμό έξω. Η Τζουλιάνα είναι κατ' εμέ μια συμπαθητική, next door κοπέλα που θα της την έπεφτα ενδεχομένως, αν δεν είχα κάτι άλλο διαθέσιμο, αλλά δεν θα το επεδίωκα κιόλας. Πέρα από τα μάτια της και το βλέμμα της που είναι όντως τραβηχτικά, το πρόσωπό της το βρήκα συμπαθητικό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το κορμί της γαμεύσιμο και μη απωθητικό, αλλά με 2 σοβαρές ατέλειες: την σχεδόν παντελή έλλειψη στήθους, πράγμα για το οποίο ήμουν προετοιμασμένος, και την μεγάλη εντέλει περιφέρειά της και τα μπουτάκια της πάνω στα οποία εδράζεται αυτή, πράγμα για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένος, καθότι επιμελώς είναι κρυμμένη στις φωτό της. Και μπορεί να είναι λειτουργικά χρήσιμη η πρώτη για να την χουφτώνεις και να της ρίχνεις τις μπατσές που και η ίδια γουστάρει, αλλά αισθητικά/οπτικά παραείναι αχλαδωτή για τα δικά μου γούστα. Οπότε κατ' επίφαση μόνο είναι "πωπουδάκι", όπως το περιγράφει η ίδια στις αγγελίες της μαζί με τον επιθετικό προσδιορισμό "ζουμερό", ενώ εγώ την χαρακτηρίζω κωλάρα σε σχέση με τον σωματότυπό της, που είναι κατά τα άλλα λεπτός. Και αυτό το "κωλάρα" δεν το γράφω ούτε με θαυμαστικό τρόπο (του τύπου, "πω, πω, μια κωλάρα που έχει!!!"), αλλά ούτε απαραίτητα και με απαξιωτικό, απλά αναφέρομαι στο μέγεθος/σχήμα της. Οπότε όσοι πιστοί αυτού του χαρακτηριστικού, προσέλθετε.
Επίσης, ένα ακόμα ψεγάδι, πέραν των εμφανισιακών που ανέφερα, είναι ότι για όσους απεχθάνονται την μυρωδιά του τσιγάρου δεν ενδείκνυται, γιατί ακόμα και πριν καπνίσει, πράγμα για το οποίο μου ζήτησε πολύ ευγενικά την άδεια, αναδυόταν από εκείνην ελαφρά η χαρακτηριστική μυρωδιά του τσιγάρου. Κι αυτό ανεξάρτητα από την προσωπική της υγιεινή εν γένει αλλά και στα ευαίσθητα σημεία της, που ήταν πεντακάθαρη.
Όμως, όπως προείπα, η κριτική μας και η αμοιβή της δεν αφορά μόνο την εμφάνισή της, αλλά και τις υπηρεσίες της, το ταλέντο της και την όρεξή της στο σεξ και την συμπεριφορά της μετά απ' αυτό. Κι εκεί από μένα παίρνει πολύ ψηλό βαθμό, κοντά στο άριστα, γιατί ο,τι κάνει το κάνει από την αρχή της συνάντησης με πάθος και κάβλα, ενώ πρόκειται πιο πολύ για αματούρι ως περίπτωση c.g. Γιαυτό τον λόγο της έριξα με άνεση 2 μπαλάκια, έχυσε κι αυτή άλλες 2 φορές όταν την περιποιήθηκα στοματικά, χωρίς να παίρνω και όρκο αν και την ώρα του κανονικού σεξ τρίτωσε το καλό, και μ' έκανε να νιώθω χαλαρός και χωρίς άγχος καθ' όλη την διάρκεια του ραντεβού, γιατί προς τιμήν της το επόμενο ραντεβού το είχε κανονίσει αρκετά μετά από την 1 ώρα του δικού μας. Κι αν δεν υπήρχε (επόμενο ραντεβού), με είχε φτιάξει εγκεφαλικά στην κουβέντα που κάναμε πριν φύγει (μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά) και με λίγη προσπάθεια θα πηγαίναμε και για χατ τρικ, που για την ηλικία μου δεν είναι και το πιο σύνηθες. Δεν έχω παράπονο όμως, φωτιά να πέσει να με κάψει αν είχα!
Η βαθμολογία μου, αν το παραπάνω κείμενο ανέβαινε σε κριτική, σε περίπτωση δηλ. που ανοιχτεί σελίδα με κριτικές και για την Τζουλιάνα, θα ήταν: Πρόσωπο: 6 - Σώμα: 5,5 - Γενική συμπεριφορά: 10 - Επικοινωνία: 10 - Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 10 - Σχέση απόδοσης/τιμής: 8.
Βρε Σταυρο Σταυριδη του Σταυροφορου το παληκαρι ποσταρει και ρωτάει "υπαρχει εμπειρια?" και συ τον ρωτας "καλη ?". Που να ηξερε μωρε ? Αμα ηξερε δεν θα ρωταγε τα ελληνικα μεσα !
Αφου η Τζουλιανα δεν φιλαει τοσο εντονη ηταν η τσιγαριλα ?Ας σεντονιάσω (όπως λέει κι ο Zadren, που μ' έκανε να τ'αποφασίσω να την συναντήσω, μιας και καιρό την είχα κατά νου, αλλά δίσταζα) λοιπόν κι εγώ την Τζουλιάνα, μετά τη χθεσινή συνάντησή μου μαζί της:
Η βαθμολογία μου, αν το παραπάνω κείμενο ανέβαινε σε κριτική, σε περίπτωση δηλ. που ανοιχτεί σελίδα με κριτικές και για την Τζουλιάνα, θα ήταν: Πρόσωπο: 6 - Σώμα: 5,5 - Γενική συμπεριφορά: 10 - Επικοινωνία: 10 - Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 10 - Σχέση απόδοσης/τιμής: 8 (για την ακρίβεια Value for Money, γιατί αν κρίνω μόνο την απόδοση στο σεξ χωρίς την εμφάνιση, τότε θα της έβαζα κι εκεί μάλλον 10).
δεν διαβαζεις οσο πρεπει φιλε...]
Eχουμε καποα εμπειρία απο εδω ;
αχρηστο ποστ.στην επομενη τα ξερεις,τι θα γινει.παιδια καλησπερα δεν θελω να ανοιξω νεο θεμα γιατι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο απλα θελω την γνωμη σας πανω σε κατι που μου συνεβη.
τις προαλλες βγηκα με μια γκομενα για ποτο , προσφατη γνωριμια ολα καλα μια χαρα ,χαμογελα κτλπ (δεν την εχω γαμησει ακομα ) απλα ειμαστε ακομα στο μπλα μπλα . γνωρισα 3 φιλες της και τυχαινει η μια απο αυτες να δουλευε παλιοτερα σε γραφειο και την οποια την ειχα παρει !
κατευθειαν με την πρωτη ευκαιρια η φιλη της μου ειπε να μην πω τιποτα για να μην μαθευτει.
εσεις στην θεση μου τι θα κανατε ?
απλα βαζω σκεψεις στο μυαλο μου γιατι φαινεται καλη κοπελα αυτη που εχω γνωρισει και φοβαμαι μην ειναι και αυτη τα ιδια σκατα με την φιλη της και καταλληξω να παω με πουτανα παλι.τουλαχιστον να το γνωριζω απο πριν.