Αφου η Τζουλιανα δεν φιλαει τοσο εντονη ηταν η τσιγαριλα ?
Φιλάει, αλλά ακροθιγώς κατ' αρχήν, αν με εννοείς. Και η μυρωδιά του τσιγάρου μου ερχόταν ανεξάρτητα. Και ήταν αισθητή αλλά όχι σε βαθμό να μην αντέχεται.
Αφου η Τζουλιανα δεν φιλαει τοσο εντονη ηταν η τσιγαριλα ?
μην εισαι κακος με το χριστινακι βρεεεεεεεεεεεαχρηστο ποστ.στην επομενη τα ξερεις,τι θα γινει.
παιδιά καμιά ενημέρωση για τη κοπελα και πως τη βρίσκουμε?
ευχαριστώ
Για δωσε μια μικρη βοηθεια , υπενθυμησης .....δεν διαβαζεις οσο πρεπει φιλε...
Κανε κατι αλλο, θα βαρεθεις...Για δωσε μια μικρη βοηθεια , υπενθυμησης .....
Καλησπέρα μάγκες!!! Λοιπόν να γράψω και εγώ για την τζουλιάνα!!! 1 ωρα 60 ευρω(μείναμε 1 ωρα και 20 λεπτα) (εδω η αγγελια της με *******). Τηλεφωνάκι το πρωί και με την δεύτερη την πέτυχα και κανονίστηκε μεσημεριανό ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρο(την βολεύει το κέντρο, καθώς δεν υπάρχει μέσο μεταφοράς). Μισή ωρίτσα πιο πριν εγώ στο δωμάτιο, με εκείνη να φτάνει 5 λεπτά νωρίτερα!!! Ανοίγω το πόρτα και αντικρίζω μια μελαχρινή γυναίκα με απλό καθημερινό ντύσιμο. κανονικό ύψος για γυναίκα! Πρόσωπο λίγο σπασμένο αλλά συμπαθητικό με ένα βλέμμα όμως και κάτι μάτια που σκοτώνουν!!!ΜΑΤΑΡΕΣ!!!!! Λίγη κουβεντούλα στην αρχή(πολύ ευγενική με πολύ καλά Ελληνικά και χαλαρή) πήγε για ντουζάκι και επέστρεψε με την πετσέτα πάνω της! την βγάζω και αντικρίζω ένα κατα τα αλλά καλό σώμα με κάποια πιασιματάκια ειδικά στο κάτω μέρος. Έπιανες κώλο γεμάτο(οχι χοντρή) στήθος μικρό αλλά οι ρώγες τέντα. Αρχίζουμε με μπαλαμούτι στο κρεβάτι! Είχε έρθει από πάνω μου και με χαίδευε και με φίλαγε αργά αργά παντού μέχρι που έφτασε κάτω και τον πήρε στο στόμα της ακα. πότε αργά και αισθησιακά πότε με πιο πολύ ένταση. Έμεινε αρκετή ώρα εκεί. Όταν δεν τον είχε στο στόμα της το πάιζε με τα δάχτυλα της σαν να του κάνει μασαζ.Την σταματάω σε κάποια φάση, την ξαπλώνω και αρχίζω εγώ την περιποίηση!! πέσανε κάτι πεταχτά φιλάκια στο στόμα και όταν έφτασα στο νινάκι της, ήταν καθαρό και ωραία μυρωδιά. Όσο την έγλυφα πιανόταν από μαξιλάρια και σεντόνια και είχε γίνει υγρή!! Τέλος με τα στοματικά, βάζει την καπότα και ανεβαίνει από πάνω. Ήτανε στενή. Ύπηρχε ωραια αίσθηση και ανεβοκατέβαινε πολύ ωραία με εναλλαγές στον ρυθμό. Δεύτερη στάση στα 4 με δυνατό σφυροκόπημα από μένα και τα χέρια μου στην κωλάρα της! συνέχισα στα μπρούμιτα και το τέλος του πρώτου γύρου ήρθε ιεραποστολικά!!! Πάει για ντουζακι, γυρνάει, με ρωτάει αν καπνίζω για να ανάψει τσιγάρο, της είπα ότι δεν καπνίζω και με ρώτησε αν έχω πρόβλημα να κάνει ένα(της είπα ότι δεν έχω) αλλά τελικά δεν έκανε. κουβεντούλα λίγο και είδα το ρολόι ότι θέλαμε ακόμα 5 λεπτά για να τελειώσει η ώρα και έβγαλε την πετσέτα για τον δεύτερο γύρο!!!!!! πάλι πίπα και χαδια και μετά την έβαλα σε στάση ιεραποστολικού και με ένα δυνατό γαμήσι ήρθε το τέλος! είχαν περάσει 20 παραπάνω!!!!Αν δεν είχε και άλλο ραντεβού μετά άνετα γινόταν και τρίτος γύρος!!! Ντουζάκι για τρίτη φορά, κουβεντούλα(εκεί άναψε τσιγάρο) και φύγαμε!! Τα ΤΙΜΑΕΙ τα 60 ευρω που παίρνει. χαλαρή, ευγενική και στο κρεβάτι τα δίνει όλα. το ευχαριστήθηκα!!!
πάμε τώρα σε βαθμολογία!!!!
ΠΡΟΣΩΠΟ: 6.5
ΜΑΤΑΡΕΣ: 10!!!!!!!!!!
ΣΏΜΑ: 7
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: 10!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 9
ΣΕΞ: 9
ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ: 8
ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ/ΤΙΜΗΣ: 9
ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
Κανε κατι αλλο, θα βαρεθεις...
Ευτυχισμενος ο Καινουργιος Πασχος και σε εσενα... ;)καλημερα ζαντ,δεν εχεις ξυπνηση καλα σημερα εεε!σε βλεπω γυρο γυρο τη γραφεις,χρονια πολλα ρε!!!!!!!!!!καλα χριστουγεννα!να ρθω να σου πω τα καλαντα,να στρωσεις...στραβωγαμησες χθες εεε!
Ωραιος που περασες καλα!!! Αλλα απο τις φωτο φαινεται ψιλομπαζακι.... μπορει να κανω και λαθος!!!!!Καλησπέρα μάγκες!!! Λοιπόν να γράψω και εγώ για την τζουλιάνα!!! 1 ωρα 60 ευρω(μείναμε 1 ωρα και 20 λεπτα) (εδω η αγγελια της με *******). Τηλεφωνάκι το πρωί και με την δεύτερη την πέτυχα και κανονίστηκε μεσημεριανό ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρο(την βολεύει το κέντρο, καθώς δεν υπάρχει μέσο μεταφοράς). Μισή ωρίτσα πιο πριν εγώ στο δωμάτιο, με εκείνη να φτάνει 5 λεπτά νωρίτερα!!! Ανοίγω το πόρτα και αντικρίζω μια μελαχρινή γυναίκα με απλό καθημερινό ντύσιμο. κανονικό ύψος για γυναίκα! Πρόσωπο λίγο σπασμένο αλλά συμπαθητικό με ένα βλέμμα όμως και κάτι μάτια που σκοτώνουν!!!ΜΑΤΑΡΕΣ!!!!! Λίγη κουβεντούλα στην αρχή(πολύ ευγενική με πολύ καλά Ελληνικά και χαλαρή) πήγε για ντουζάκι και επέστρεψε με την πετσέτα πάνω της! την βγάζω και αντικρίζω ένα κατα τα αλλά καλό σώμα με κάποια πιασιματάκια ειδικά στο κάτω μέρος. Έπιανες κώλο γεμάτο(οχι χοντρή) στήθος μικρό αλλά οι ρώγες τέντα. Αρχίζουμε με μπαλαμούτι στο κρεβάτι! Είχε έρθει από πάνω μου και με χαίδευε και με φίλαγε αργά αργά παντού μέχρι που έφτασε κάτω και τον πήρε στο στόμα της ακα. πότε αργά και αισθησιακά πότε με πιο πολύ ένταση. Έμεινε αρκετή ώρα εκεί. Όταν δεν τον είχε στο στόμα της το πάιζε με τα δάχτυλα της σαν να του κάνει μασαζ.Την σταματάω σε κάποια φάση, την ξαπλώνω και αρχίζω εγώ την περιποίηση!! πέσανε κάτι πεταχτά φιλάκια στο στόμα και όταν έφτασα στο νινάκι της, ήταν καθαρό και ωραία μυρωδιά. Όσο την έγλυφα πιανόταν από μαξιλάρια και σεντόνια και είχε γίνει υγρή!! Τέλος με τα στοματικά, βάζει την καπότα και ανεβαίνει από πάνω. Ήτανε στενή. Ύπηρχε ωραια αίσθηση και ανεβοκατέβαινε πολύ ωραία με εναλλαγές στον ρυθμό. Δεύτερη στάση στα 4 με δυνατό σφυροκόπημα από μένα και τα χέρια μου στην κωλάρα της! συνέχισα στα μπρούμιτα και το τέλος του πρώτου γύρου ήρθε ιεραποστολικά!!! Πάει για ντουζακι, γυρνάει, με ρωτάει αν καπνίζω για να ανάψει τσιγάρο, της είπα ότι δεν καπνίζω και με ρώτησε αν έχω πρόβλημα να κάνει ένα(της είπα ότι δεν έχω) αλλά τελικά δεν έκανε. κουβεντούλα λίγο και είδα το ρολόι ότι θέλαμε ακόμα 5 λεπτά για να τελειώσει η ώρα και έβγαλε την πετσέτα για τον δεύτερο γύρο!!!!!! πάλι πίπα και χαδια και μετά την έβαλα σε στάση ιεραποστολικού και με ένα δυνατό γαμήσι ήρθε το τέλος! είχαν περάσει 20 παραπάνω!!!!Αν δεν είχε και άλλο ραντεβού μετά άνετα γινόταν και τρίτος γύρος!!! Ντουζάκι για τρίτη φορά, κουβεντούλα(εκεί άναψε τσιγάρο) και φύγαμε!! Τα ΤΙΜΑΕΙ τα 60 ευρω που παίρνει. χαλαρή, ευγενική και στο κρεβάτι τα δίνει όλα. το ευχαριστήθηκα!!!
ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
καθημερινη κοπελα μαν...Ωραιος που περασες καλα!!! Αλλα απο τις φωτο φαινεται ψιλομπαζακι.... μπορει να κανω και λαθος!!!!!
καθημερινη κοπελα μαν...
Συνοδοιποροι μου,
Βοηθειστε με :Αυτη εδω μηπως ειναι η Μαρια/Νεφελη που λεει οτι ειναι απο την Ηπειρο?Θελω ναν ξερω γιατι με τα τηλεφωνα που αλλαζει καθε λιγο την εχω τιμησει τρεις φορες χωρις να την θελω
Καλησπέρα μάγκες!!! Λοιπόν να γράψω και εγώ για την τζουλιάνα!!! 1 ωρα 60 ευρω(μείναμε 1 ωρα και 20 λεπτα) (εδω η αγγελια της με *******). Τηλεφωνάκι το πρωί και με την δεύτερη την πέτυχα και κανονίστηκε μεσημεριανό ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρο(την βολεύει το κέντρο, καθώς δεν υπάρχει μέσο μεταφοράς). Μισή ωρίτσα πιο πριν εγώ στο δωμάτιο, με εκείνη να φτάνει 5 λεπτά νωρίτερα!!! Ανοίγω το πόρτα και αντικρίζω μια μελαχρινή γυναίκα με απλό καθημερινό ντύσιμο. κανονικό ύψος για γυναίκα! Πρόσωπο λίγο σπασμένο αλλά συμπαθητικό με ένα βλέμμα όμως και κάτι μάτια που σκοτώνουν!!!ΜΑΤΑΡΕΣ!!!!! Λίγη κουβεντούλα στην αρχή(πολύ ευγενική με πολύ καλά Ελληνικά και χαλαρή) πήγε για ντουζάκι και επέστρεψε με την πετσέτα πάνω της! την βγάζω και αντικρίζω ένα κατα τα αλλά καλό σώμα με κάποια πιασιματάκια ειδικά στο κάτω μέρος. Έπιανες κώλο γεμάτο(οχι χοντρή) στήθος μικρό αλλά οι ρώγες τέντα. Αρχίζουμε με μπαλαμούτι στο κρεβάτι! Είχε έρθει από πάνω μου και με χαίδευε και με φίλαγε αργά αργά παντού μέχρι που έφτασε κάτω και τον πήρε στο στόμα της ακα. πότε αργά και αισθησιακά πότε με πιο πολύ ένταση. Έμεινε αρκετή ώρα εκεί. Όταν δεν τον είχε στο στόμα της το πάιζε με τα δάχτυλα της σαν να του κάνει μασαζ.Την σταματάω σε κάποια φάση, την ξαπλώνω και αρχίζω εγώ την περιποίηση!! πέσανε κάτι πεταχτά φιλάκια στο στόμα και όταν έφτασα στο νινάκι της, ήταν καθαρό και ωραία μυρωδιά. Όσο την έγλυφα πιανόταν από μαξιλάρια και σεντόνια και είχε γίνει υγρή!! Τέλος με τα στοματικά, βάζει την καπότα και ανεβαίνει από πάνω. Ήτανε στενή. Ύπηρχε ωραια αίσθηση και ανεβοκατέβαινε πολύ ωραία με εναλλαγές στον ρυθμό. Δεύτερη στάση στα 4 με δυνατό σφυροκόπημα από μένα και τα χέρια μου στην κωλάρα της! συνέχισα στα μπρούμιτα και το τέλος του πρώτου γύρου ήρθε ιεραποστολικά!!! Πάει για ντουζακι, γυρνάει, με ρωτάει αν καπνίζω για να ανάψει τσιγάρο, της είπα ότι δεν καπνίζω και με ρώτησε αν έχω πρόβλημα να κάνει ένα(της είπα ότι δεν έχω) αλλά τελικά δεν έκανε. κουβεντούλα λίγο και είδα το ρολόι ότι θέλαμε ακόμα 5 λεπτά για να τελειώσει η ώρα και έβγαλε την πετσέτα για τον δεύτερο γύρο!!!!!! πάλι πίπα και χαδια και μετά την έβαλα σε στάση ιεραποστολικού και με ένα δυνατό γαμήσι ήρθε το τέλος! είχαν περάσει 20 παραπάνω!!!!Αν δεν είχε και άλλο ραντεβού μετά άνετα γινόταν και τρίτος γύρος!!! Ντουζάκι για τρίτη φορά, κουβεντούλα(εκεί άναψε τσιγάρο) και φύγαμε!! Τα ΤΙΜΑΕΙ τα 60 ευρω που παίρνει. χαλαρή, ευγενική και στο κρεβάτι τα δίνει όλα. το ευχαριστήθηκα!!!
ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
για την εμφάνιση μια καθημερινη κοπελα, αλλα οι υπηρεσιες πολυ καλες. ημουν το ραντεβου 2 με 3.30. πριαμοςΩραία κριτική, περίπου μια από τα ίδια βίωσα κι εγώ μαζί της. Κι αν εξαιρέσεις ότι ήμουν λίγο πιο αυστηρός από εσένα όσον αφορά την εμφάνισή της (γούστα είναι αυτά), σε όλα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα. Για την ιστορία, ήσουν μήπως το ραντεβού των 4:30 προς 5 προχθές στο Bill; ;)
ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
1μιση ωρα καλέμιαζες εσυ? Η βαζεις στο χρονο μεσα και το ντουζακι?για την εμφάνιση μια καθημερινη κοπελα, αλλα οι υπηρεσιες πολυ καλες. ημουν το ραντεβου 2 με 3.30. πριαμος
για την εμφάνιση μια καθημερινη κοπελα, αλλα οι υπηρεσιες πολυ καλες. ημουν το ραντεβου 2 με 3.30. πριαμος