ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
η πρωτη μια χαρα δειχνει...δεν ξερω βεβαια αν ειναι υπαρκτο προσωπο η θα σου ερθει καμια ασχεηιδιο τηλεφωνο για μελαχροινη και ξανθια - διαφορετικες κοπελες...αρα
η πρωτη μια χαρα δειχνει...δεν ξερω βεβαια αν ειναι υπαρκτο προσωπο η θα σου ερθει καμια ασχεηιδιο τηλεφωνο για μελαχροινη και ξανθια - διαφορετικες κοπελες...αρα
Ρε φιλε και 70 και πλαστικοποιημενη πιπα και γαμησι με μειονεκτηματα (οχι στηθος) ;;; Αστο προχωρα παρακατω θα βρεθουν αλλα ορια!!!
για να μην ξεχνιομαστε...ειχα πει κατι για την κοπελα αυτη...
Τελικα ειναι στα 70ε ...
Ο λογος που δεν πηρα τελικα , ηταν οτι κανει στοματικο με προφυλακτικο...
Θα ηθελα να το παρω για την εμπειρια και μονο.
Ευχαριστω Βάγγουλα... ;)
Ναι, δεν ηταν η μερα μας χτες...Φαγαμε και απο αλλου σουπα, φιλε...Αστα...Για την εμπειρια ομως μια χαρα..Ρε φιλε και 70 και πλαστικοποιημενη πιπα και γαμησι με μειονεκτηματα (οχι στηθος) ;;; Αστο προχωρα παρακατω θα βρεθουν αλλα ορια!!!
Και η φολα στο παιχνιδι μεσα ειναι ...το ζητημα ειναι να ειναι απο ελαχιστες εως λιγες ... ;)Ναι, δεν ηταν η μερα μας χτες...Φαγαμε και απο αλλου σουπα, φιλε...Αστα...Για την εμπειρια ομως μια χαρα..
την πηρα εγω.... Λοιπον. Βουλγαρα τσιγγανα που εχει μεινει καιρο ελλαδα, καιρο στο κουρμπετι με κωλαρα τεραστια αλλα και κυτταριτιδα. γυρα στα 38-40 ειναι η τυπισσα. για να καυλωσει θελει πολυ κοπανημα , αλλα δυσκολο να λυθει. προτεινεται μονο για στυγνους λατρεις των μεγαλων κωλων . στα τεσσερα θυμιζει μαυρουλα με την κωλαρα της. εγω παντως δεν ξαναπαω. παρα πολλα τα 70 . για ενα 50αρι με το ζορι ειναι.Ρε φιλε και 70 και πλαστικοποιημενη πιπα και γαμησι με μειονεκτηματα (οχι στηθος) ;;; Αστο προχωρα παρακατω θα βρεθουν αλλα ορια!!!
την πηρες προσφατα?την πηρα εγω.... Λοιπον. Βουλγαρα τσιγγανα που εχει μεινει καιρο ελλαδα, καιρο στο κουρμπετι με κωλαρα τεραστια αλλα και κυτταριτιδα. γυρα στα 38-40 ειναι η τυπισσα. για να καυλωσει θελει πολυ κοπανημα , αλλα δυσκολο να λυθει. προτεινεται μονο για στυγνους λατρεις των μεγαλων κωλων . στα τεσσερα θυμιζει μαυρουλα με την κωλαρα της. εγω παντως δεν ξαναπαω. παρα πολλα τα 70 . για ενα 50αρι με το ζορι ειναι.
πριν 3 ημερεςτην πηρες προσφατα?
Ρε φιλε και 70 και πλαστικοποιημενη πιπα και γαμησι με μειονεκτηματα (οχι στηθος) ;;; Αστο προχωρα παρακατω θα βρεθουν αλλα ορια!!!
Το ίδιο είχα πάθει και εγώ όταν την έψαξα για κάποιες μέρες το καλοκαίρι. Δεν ξανασχολήθηκα, γεμάτος ο τόπος.....προσπαθω να επικοινωνησεω με την
αλλα τιποτα δυστυχως, δεν απανταει ποτε, θελει και αυτη την υπομονη της;;;
οπου * sexylist
Δεν ξέρω εάν πρόσεξες ότι η αγγελία είναι για Πάτρα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ?
Μπορει να θελει να κλεισει απο τωρα για καρναβαλι ολντΔεν ξέρω εάν πρόσεξες ότι η αγγελία είναι για Πάτρα.
Μπορει να θελει να κλεισει απο τωρα για καρναβαλι ολντ
Το πρόσεξα κι εγώ από εκεί είμαι, απλά επειδή η συγκεκριμένη κάποιες μέρες πριν ήταν Αθήνα είπα να ρωτήσω ...
Το ίδιο είχα πάθει και εγώ όταν την έψαξα για κάποιες μέρες το καλοκαίρι. Δεν ξανασχολήθηκα, γεμάτος ο τόπος.....
για ποια Juliana λετε ?? γιατι το λινκ που εχει πιο πισω δεν δουλευει και το site εχει 3-4 juliana και δεν βγαζω ακρη80Ε 1,5 περιπου ωρα με 2 εκτονωσεις, ακα στοματικο. Αυτα ηταν τοτε, καλα τα θυμασαι. Το 60αρι οντως ισχυει αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι για 2 . Θα σου πω συντομα...
Μια χαρα δουλευει το λινκγια ποια Juliana λετε ?? γιατι το λινκ που εχει πιο πισω δεν δουλευει και το site εχει 3-4 juliana και δεν βγαζω ακρη