rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Eδώ είσαι μύστη μου!
Γεια σου ρε αλανι Τομιτο !!!!!! Ειχα δεν ειχα παλι στην πιατσα γυρισα.....
Eδώ είσαι μύστη μου!
Εχει κανεις να προτεινει καμια πιτσιρικα τελειως amatuer 19-21 ετων το πολυ ?
Επισης να ρωτησω εχει προβλημα το σαιτ? Ενω ειμαι συνδεμενος δε μπορω να απαντησω στα ποστ και πρεπει να κανω αποσυνδεση συνδεση 2-3 φορες
ποιο?συμβαινει και σε μενα εδω και κανα μηνα (οχι παντα βεβαια)
ποιο?
1)που ψαχνεις τελειως αματουρι 19-21?
2)να εχεις προβλημα με την συνδεση?
δεν μπορω να βοηθησω, γιατι πραγματικα περδικλωθηκα!!!Προβλημα με τη συνδεση μου δεν υπαρχει και απο οτι φαινεται δεν ειμαι ο μονος....
Οταν λες που το ψαχνω ? Αθηνα οπουδηποτε
ποσταρε νομιζω ο φιλος.σε αυτον εκανα παραθεση.www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=13998]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=13998[/url]....Προβλημα με τη συνδεση μου δεν υπαρχει και απο οτι φαινεται δεν ειμαι ο μονος....
Οταν λες που το ψαχνω ? Αθηνα οπουδηποτε
δεν μπορω να βοηθησω, γιατι πραγματικα περδικλωθηκα!!!
ποιο?
1)που ψαχνεις τελειως αματουρι 19-21?
2)να εχεις προβλημα με την συνδεση?
οχι δεν εννοω αυτο.εννοω την συνδεση με το σαιτ.γενικα τον τελευταιο καιρο,αντιμετωπιζει λιγο θεμα η συνδεση(με το σαιτ).προσεχως καλυτερα.Προφανως ο guru εννοει τη συνδεση στο δικτυο και οχι στο σαιτ οποτε εκει του απανταω οτι δεν εχω θεμα με συνδεση στο δικτυο ολα τρεχουν κανονικα.
Το πιτσιρικι το ψαχνω σε οποιαδηποτε περιοχη της Αθηνας
γεια σου ρε φιλε...[size=10pt]τ ε λ ε ι ω ς μα τελειως[/size] αματουρι δεν υπαρχει φιλε μου, παρα μονο στα αηδονακια (ξερεις καπου κηφισιας μερια). Πουτσοπνιχτρα μικρη κατι μπορουμε να βρουμε...ψαχνω τελειως αματουρι 19-21 με γνωσεις υπολογιστων να μου φτιαξει τη συνδεση
καλημερα μαν
ωραια.το πρωτο θα δυσκολευτεις.τουλαχιστον προσωρινα.με το δευτερο δεν ξερω τι θα κανεις.ψαχνω τελειως αματουρι 19-21 με γνωσεις υπολογιστων να μου φτιαξει τη συνδεση
καλημερα μαν
Οκ αφου δε παιζει amatuer εχουμε καμια πουτσοπνιχτρα πιτσιρικα ?
οκ, δεν θα μασησω (δεν εχω και δοντια anyway) απλα πες κατι .....Να αυτή η Βερόνικα που λέγαμε ήταν αυτό που ψάχνεις αλλά τη χάσαμε...
Έχω μια υπόψη σε αυτό που ζητάς και είναι και αματερ αλλά θέλει να μη μασας..
γιατι πμ ρε φιλε? εμεις απο χυσοκουβα πινουμε?Για πες για πες η στειλε πμ με τηλεφωνο και πληροφοριες