Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
λοιποοοον....ΚΑΙ οι τρεις αγγελιες ειναι απο γραφεια.μικρα ομως,οπως αναφερει παρα πολλες φορες.οι φωτος ειναι οντως πραγματικες,αλλα δεν ειναι σιγουρο(μαλλον απιθανο)να ερθουν τα κορτσια αυτα.μονο για κασκαντερ.τιμες οι γνωστες με εκκινηση απο 80,και ανεβαινουμε.έχω τρεις που με ενδιαφέρουν παιδιά αν τις ξέρετε:
τις δυο πρώτες η google τις βγάζει real πάντως
Τηλ Vika παιδιά;
γι'αυτο δεν κανει πολλα ραντεβου και δεν σηκωνει τηλ...
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Πετυχες την Vika95 και της εριξες 4 ακυρα...... Τελικα δεν υπαρχει θεος ρε παιδια!!!με αυτην εχω κανει το απιστευτο...εχω ακυρωσει 4 ραντεβου σε μια μερα !
θα έχει κάνει και αυτή τον κύκλο της, και στα κενά χώνει κανεναν, πάντως από τα καλά call girls Η Βίκυγι'αυτο δεν κανει πολλα ραντεβου και δεν σηκωνει τηλ...
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Πετυχες την Vika95 και της εριξες 4 ακυρα...... Τελικα δεν υπαρχει θεος ρε παιδια!!!
Συμφωνω! Μπορει να ειναι το Νο3... αλλα ειναι δυνατο!!θα έχει κάνει και αυτή τον κύκλο της, και στα κενά χώνει κανεναν, πάντως από τα καλά call girls Η Βίκυ
Για κάποιους το Νο1Συμφωνω! Μπορει να ειναι το Νο3... αλλα ειναι δυνατο!!
Για εμενα οι καλυτερες ανεξαρτητες call girl εδω μεσα ειναι Νο1 ANGEL007SEX , No2 Valeria Ind , No3 Vika95Για κάποιους το Νο1
ο Ζ εννοει απο εμφανιση μαλλον (ειναι λιγο πολυ αδυνατη) δεν θα λεει για το σερβις...
απο τα εκλεκτα στα εκλεκτοτερα σε κοβω εσενα...Για εμενα οι καλυτερες ανεξαρτητες call girl εδω μεσα ειναι Νο1 ANGEL007SEX , No2 Valeria Ind , No3 Vika95
την 5η φορα δεν σηκωνε το τηλεφωνο...