Αγαπητε μου φιλε, παντα υπηρχαν πολλες ανεξαρτητες..Αν εχεις την υπομονη και την ορεξη διαβασε απο την σελιδα 1-5.208 και θα δεις και τις τοπ5 και τις τοπ10. Δεν ειναι αμαρτια για τους παλαιοτερους εδω μεσα να ξαναδιαβαζουμε για τις κυριες που ηδη εχουν γραφτει παρα μα παρα πολλα? Διαβασε τι εχουμε γραψει κατα καιρους, ρωτα ο,τι θελεις τα ρεμαλια εδω μεσα (σιγουρα θα σου απαντησουν) και να ξερεις κατι. Τοπ5 για μενα μπορει να ειναι bottom5 για σενα. Αναλογα τι σου καθεται στο μυαλο και στο κορμι (δηλ. τι σε καυλωνει) Πχ εμενα με εξιταρει το αυτι της γκομενας, και πολλες φορες το γονατο. Αλλους το μουνι και το κωλι. Αν πω για παραδειγμα στον φιλο μου τον who οτι τοπ ειναι η Καυλιτσα (επειδη μου αρεσε το αυτι της) και παει και δει τη Βασιλειαδου τοτε δικιο θα εχει να μου πει να παω να γαμηθω.Και τουμπαλιν...Αρα μονο διαβασμα φιλε και πολυ μα πολυ μελετη με ερωτοαπαντησεις και αναλυτικες αναφορες!! Τωρα υπαρχει και η αλλη λυση (αυτο που εκανα εγω) Δεν ρωτησα ποτε κανεναν αν μια Καυλιτσα αξιζει. Επαιξα παιχνιδι randomly, κερδισα-εχασα και ηρθα ΜΕΤΑ εδω με δικες μου εμπειριες τις μοιραστηκα ειπα που την πατησα ειπα που δεν την πατησα και περασα οκ . Ετσι προβιβαστηκα στην 2α δημοτικου...