TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Γιατι.....?
Ρωτώ διότι αν ειναι ξένη τα αγγλικά μου ειναι λιγο μετρια και τα ρωσσικα μου ανύπαρκτα για αυτό
Γιατι.....?
Φιλε μου για να μην σε κουραζω αλλο το μωρο αν φυμαμε καλα (αν) ειναι απο ουκρανια! Ομως μιλαει μια χαρα τα ελληνικα, και ειναι καλο! Τωρα αν θες την γνωμη μου στα 80+20+20... δεν αξιζει! Υπαρχουν καλυτερες στα 80 χωρις τα 20αρια!Ρωτώ διότι αν ειναι ξένη τα αγγλικά μου ειναι λιγο μετρια και τα ρωσσικα μου ανύπαρκτα για αυτό
Φιλε μου για να μην σε κουραζω αλλο το μωρο αν φυμαμε καλα (αν) ειναι απο ουκρανια! Ομως μιλαει μια χαρα τα ελληνικα, και ειναι καλο! Τωρα αν θες την γνωμη μου στα 80+20+20... δεν αξιζει! Υπαρχουν καλυτερες στα 80 χωρις τα 20αρια!
Καλό ξεκωλάκιΩραίος οπως Vika95
Ετσι μπραβο!!! Η Vika95 κατ εμε ειναι κορυφη!!!!Ωραίος οπως Vika95
Ετσι μπραβο!!! Η Vika95 κατ εμε ειναι κορυφη!!!!
σε εμένα έκανε, αλλά επιβεβαιωσετο με την κοπέλαΔεν την εχω πάρει και σκεφτομαι προσεχως. Την πήρα τηλ τις προαλλες και ηταν κλειστό. Ελπίζω να κάνει CIM/CIF
Tο διαβασαμε. Το διαβασαμε. Δεν ειμαστε τοσο βλακες. Και καταλάβαμε. Καταλαβαμε
Νινα - Αντριανα = Βερονικα το καυλοπιπινο
καρατσεκαρισμενο.
javascript:void(0);
Για την δεύτερη είχα γραψει τον Ιούλιο:
Ωραίος συναγωνιστή, έριξες φως!Το μωρο ειναι real 100%!!!!!!!!!!!!!! Ειναι δοκιμασμενο και αντεχει τα παντα χωρις γκρινια!! Το σωματακι ειναι οπως το βλεπεις με μικρο βυζακι! πιπα ψιλο μετρια... δυνατο σημειο ο κωλος τον οποιο και δινει ανετα!!! ΟΜΩΣ ειναι γραφειο 80 + 20ακα + 20anal + 20extra balls..
Για την δεύτερη είχα γραψει τον Ιούλιο:
Λοιπόν πήγα και δοκίμασα την "Ξανθιά καλλονή ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ"
Βρισκεται στο Γκάζι σε ενα διαμέρισμα.
Σε καθοδηγεί να πας εκεί μέσω τηλεφώνου.
Όταν μπήκα μέσα είδα μία όμορφη κοπέλλα, μου είπε πως την λένε Μαρία από την Θεσσαλονίκη, η οποία ηταν πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες της αγγελίας.
Το βυζί τούμπανο 3αρι το οποίο είναι φυσικό!!!
Η ίδια και ο χώρος της πολύ καθαρος. Άλλωστε η ίδια έχει θέμα με την καθαριότητα (και εδώ που λέμε καλά κάνει).
Από το τηλέφωνο ακόμη σου λέει ότι για ακάποτο τσιμπούκι πρέπει να έισαι καθαρός αλλιώς δεν έχει...
Έχει πρόγραμμα των 50, 80 και 100 €. Εγώ πήρα των 50 (που καιρός για σπατάλες-άλλωστε τόσα μόνο βγάζει το ΑΤΜ).
Φιλάει αρκετά καλά και απ' ότι κατάλαβα δεν έχει καποιο θέμα με το φιλί αρκεί να εισαι καθαρός.
Μου έκανε τσιμπούκι πολύ καλό και περιποιήθηκα και εγω αντίστοιχα το μουνάκι της που ήταν πεντακάθαρο.
Μετά γαμήσι σε ότι στάση θέλεις που συνοδεύεται από καλά ελληνικά προστυχόλογα... (αυτό το "μουρό μου" που λένε οι προερχόμενες από την ευρυτερη ρωσική επικράτεια κάπως μου κάθεται...)
Τέλος μπάνιο με καθαρή πετσετα και συζήτηση - μασαζ. Συνολικά κάθισα 40 λεπτά και πλήρωσα 50€.
Ειναι σαφως VFM για τις μέρες μας αφου λάβουμε υπ' όψιν ότι δεν έχεις έξοδα ξενοδοχειου και γαμάς και μία μουνάρα.
Μαράκι να είσαι καλά και θα τα ξαναπούμε...
H εμπειρία μου είναι εντελλώς διαφορετική. Κατ αρχήν το στήθος είναι σιλικόνη. (που εμένα μου αρέσουν τα σιλικονάτα). Σε ότι αφορά τη Μαρία με την οποία έχω βρεθεί 3 φορές να αναφέρω ότι είναι απλά διεκπαιρεωτική. Καλό σωμα κτλ αλλά λίγο πάνω από κομοδίνο. Ευγενική βάβαια δεν έχω παράπονο εκεί. Κατά διαστήματα έχει και κάποιες ακόμα κοπέλες μαζί της. Αυτό που είναι άκρως εκνευριστικό είναι το σκοτάδι που επικρατείσ το χώρο! Αυτό είναι άκρως εκνευριστικό και σε κάνει να σκέφτεσαι μήπως έχει κάτι που δε θέλει να δεις στο σώμα της (πχ τίποτα περίεργα σπυράκια κτλ). Δεν έχω δει τίποτα τέτοιο αλλά την τρίτη φορά που πήγα εκεί και ήταν το ίδιο σκοτάδι και αρνείτω επίμονα να έχουμε λίγο περισσότερο φως με έβαλε σε σκέψεις. Αυτά από εμένα.
Για ποιο γραφείο;Γενικά αυτό το γραφείο δεν είναι και από τα καλύτερα.Τα κορίτσια δεν είναι για 250 πχ Sandy που παίζει κάνα χρόνο μόνη της με λιγότερα χρήματα,ψηλή με παραπανίσια κιλά και μέτριο σώμα/πρόσωπο,Natali Θεσσαλονικιά που σπουδάζει Αθήνα πολλά tattoo καλό σώμα μέτριο πρόσωπο και υπηρεσίες.Η μόνη που αξίζει από αυτό το γραφείο είναι η Έλενα δεν είναι 1.70 που γράφει στο sait αλλά 1.65 σώμα/πρόσωπο καλό.
H εμπειρία μου είναι εντελλώς διαφορετική. Κατ αρχήν το στήθος είναι σιλικόνη. (που εμένα μου αρέσουν τα σιλικονάτα). Σε ότι αφορά τη Μαρία με την οποία έχω βρεθεί 3 φορές να αναφέρω ότι είναι απλά διεκπαιρεωτική. Καλό σωμα κτλ αλλά λίγο πάνω από κομοδίνο. Ευγενική βάβαια δεν έχω παράπονο εκεί. Κατά διαστήματα έχει και κάποιες ακόμα κοπέλες μαζί της. Αυτό που είναι άκρως εκνευριστικό είναι το σκοτάδι που επικρατείσ το χώρο! Αυτό είναι άκρως εκνευριστικό και σε κάνει να σκέφτεσαι μήπως έχει κάτι που δε θέλει να δεις στο σώμα της (πχ τίποτα περίεργα σπυράκια κτλ). Δεν έχω δει τίποτα τέτοιο αλλά την τρίτη φορά που πήγα εκεί και ήταν το ίδιο σκοτάδι και αρνείτω επίμονα να έχουμε λίγο περισσότερο φως με έβαλε σε σκέψεις. Αυτά από εμένα.
κάνει γουόρμ απ την ομάδα φίλε?Αυτή είναι:
"κρυφή" που έγινε φανερή.
"Αλητάκι" με παραπανίσια κιλά και αρκετά tatto.Εμένα δεν μου αρέσει.Αν πας καμιά Κυριακή Καραϊσκάκη θα την πετύχεις σίγουρα