Neoptolemos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως έχει δοκιμάσει κανείς την νεαρά που αυτοπροσδιορίζεται Ελληνίδα και αυτοαποκαλείται Νεφέλη?
ένα από τα μουνάκια που έχω γλύψει και ζηλεύει ο brittania. συγνώμη brittania.Ο αδιορθωτος Μπαμπης. Που ακομη ειναι στην Μαλακασα και πριν παει στην Καβαλλα μας λεει ολους μαλακες. Ζητα συγνωμη ή αντε πηδηξου αγορακι μου !
100% ΚαριναΔεν νομίζω οτι είναι η Καρίνα αυτή. Άλλη νομίζω είναι που ήταν επίσης στο Μαμπα.
Μπαμπη μου κανεις δεν σουδωσε το δικαιωμα να μας λες μαλακες. Εκτος αν ετσι μιλατε στο σπιτι σου. Καλες διακοπεςένα από τα μουνάκια που έχω γλύψει και ζηλεύει ο brittania. συγνώμη brittania.
Δεν νομίζω οτι είναι η Καρίνα αυτή. Άλλη νομίζω είναι που ήταν επίσης στο Μαμπα.
αγαπητέ brittania μαλάκες αποκάλεσα κάποιους που γέμισαν 2 σελίδες με ένα άσχετο θέμα. Καλές διακοπές και σε σέναΜπαμπη μου κανεις δεν σουδωσε το δικαιωμα να μας λες μαλακες. Εκτος αν ετσι μιλατε στο σπιτι σου. Καλες διακοπες
Η Καρίνα, όπως έγραφε κ στο blog της , έχει και ''μηνιαία'' χρέωση η οποία είναι πεντοχίλιαρο...
Ποιος θα τα δώσει για να την ανεχτεί έναν μήνα? άλλο θέμα
τη συνάντησα πρόσφατα για 3η φορά, η κριτική είναι στο ασανσερ Η γκόμενα βγάζει περίεργα γούστα και είναι εντελώς με τα φεγγάρια της...
από υπηρεσίες , τίμησε την φανέλα στο τερέν?
στο κατοστάρι είναι ακόμα, ατού οι βυζάρες της
τελικά Μπάμπη την έχεις πάει αυτήν; γραφείο;ένα από τα μουνάκια που έχω γλύψει και ζηλεύει ο brittania. συγνώμη brittania.
γραφείο αλλά εγώ τα μικρά γραφεία ενώ δεν τα εμπιστεύομαι τα προτιμώ ακριβώς γι αυτό: με καυλώνει το χτύπημα στην πόρτα από μια άγνωστη. αν είναι το σούπερ μωρό που ήρθε πριν 2 μήνες οκ. αν είναι άλλη εξ ίσου ωραία, ακόμα καλύτερα! τολμάω και συνήθως νικάω. τώρα έχω βάλει στο μάτι τη Γιάννα και αυτήντελικά Μπάμπη την έχεις πάει αυτήν; γραφείο;