zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
HPV φιλε μου....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
τι λετε? το εχετε δει αυτο ποτε σε χοτελι? αν ναι, πες τε μας
HPV φιλε μου....
αρα ξερουμε τουλαχιστον πως ειναι σε εμφανιση, ετσι?
γιατι ρε φιλε κανεις εμετο? phd. εχεις στον τομεα αυτο, παει να πει πως στο lunch break που εκανες φοιτητης μονο αυτα εβλεπες!! τοσο περιεργο σου ειναι? μα κανω εγω εμετο , ο αμορφωτος ναι...αλλα εσυ?
να την δαχτυλιασεις πρωτα ρε φιλε, περασε την και απο scanner για σιγουρια....Όχι γιατι μπορει να μην ειναι εμφανή αλλά αισθητά με την αφή ή εσωτερικά στον κόλπο.
να την δαχτυλιασεις πρωτα ρε φιλε, περασε την και απο scanner για σιγουρια....
η μονο και σπιτι
Η αηδια ειναι παντα αηδια,ανεξαρτητως εξοικειωσης φιλεγιατι ρε φιλε κανεις εμετο? phd. εχεις στον τομεα αυτο, παει να πει πως στο lunch break που εκανες φοιτητης μονο αυτα εβλεπες!! τοσο περιεργο σου ειναι? μα κανω εγω εμετο , ο αμορφωτος ναι...αλλα εσυ?
Ξενερωσες τύπε ε?τωρα ξερει καποιος να βοηθησει με την κορασιδα, γιατι με ολα αυτα που λεμε για αρρωστιες .....
εσεις αν βλεπατε ενα τετοιο μουνι, θα το γαμουσατε ρε? οχι βεβαια, αρα? τι μας λεει οτι ειδε κατι τετοιο και το σκεφτοτανε να τους ρωτησει αργοτερα? ποτε μετα το πασχα μαλλον
ε βεβαια ρε φιλε...ειναι συζητησεις αυτες? μεσα στο κατακαλοκαιρο, δεν περιμενε ο μαλακας να μας τα πει απο οκτωβριο? πανω στις σηκομαρες μας μας τα λεει?Ξενερωσες τύπε ε?