Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
και εγω αθηνα ειμαι, και ειχα πετυχει καποια στιγμη καποια αγγελια της ότι ήταν αθηνα..αθηνα ειμαι μαν δεν εχω ιδεα
γενικα παίζει πάνω
και εγω αθηνα ειμαι, και ειχα πετυχει καποια στιγμη καποια αγγελια της ότι ήταν αθηνα..αθηνα ειμαι μαν δεν εχω ιδεα
Δουλευει στο mediastromοταν λεει γνωριζει πολλα για το κρεβατι η δευτερη να υποθεσω εννοει το μηκος και το πλατος του κρεβατιου
1,2 και ίσως και 3 είναι η ίδια κοπέλα. μάπα το καρπούζι, δε ξέρει τι κάνει, δεν είναι call girl
κανει ακα πρωΧτικο αυτη?Τυπε απο τις φωτο η 1, 2 και 3 δεν ειναι η ιδια κοπελα! ;)
κανει ακα πρωΧτικο αυτη?
Τυπε απο τις φωτο η 1, 2 και 3 δεν ειναι η ιδια κοπελα! ;)
Η 1 και 2 είναι σίγουρα, δες προσεκτικά όλες τις φωοτογραφίες. Επίσης μίλησα στο τηλ και ξέρω τι σου λέω. Τη 3 την ψυλλιάζομαι γι αυτό και το ίσως.
ΔΕς καλυτερα τη 2 στο ιδιο τηλ εδώ, που φαινεται πιο καθαρα. τα τηλ. είναι για την ίδια κοπέλα
Η 1 και 2 είναι σίγουρα, δες προσεκτικά όλες τις φωοτογραφίες. Επίσης μίλησα στο τηλ και ξέρω τι σου λέω. Τη 3 την ψυλλιάζομαι γι αυτό και το ίσως.
ΔΕς καλυτερα τη 2 στο ιδιο τηλ εδώ, που φαινεται πιο καθαρα. τα τηλ. είναι για την ίδια κοπέλα
To No 1 δεν είναι η Αλεκα η λιγδιαρα 'η κανω λαθος ?Τυπε το νο.1 το εχω γνωρισει απο κοντα. :S Το νο.2 εχει διαφορετικο βυζι και κωλο. Η νο. 3 διαφορετικα χαρακτηριστικα προσωπου απο οσο προσωπο φαινεται.
και τα δυο γραφεια....αυτή και αυτή που τη βλέπω τόσο καιρό ξέρουμε;
To No 1 δεν είναι η Αλεκα η λιγδιαρα 'η κανω λαθος ?
Και όμως, πήρα τηλέφωνο και τις 3 απο περιέργεια, και νιώθω ότι το σήκωσε το ίδιο άτομο..! Απάντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και έχω την εντύπωση ότι η φωνή ήταν η ίδια!
δεν θα τις βρεις.....αυτές οι λεσβιούλες;