spiros1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
καμία πρόταση μέχρι 80 πέδες ?
σωστα τα λες. και εγω εχω βαλει χ στα στουντιο αν παω καμια φορα ειναι για τα χοντρα και με απλο προγραμμα 50 ευρω και καμια φορα αν εχω ορεξη κανω τον δυσκολο και το κατεβαζουν και στα 40 ευκολα. χιλιες φορες βιζιτες ακομα και με κακη βιζιτα καλητερα θα περασεις απο στουντιο.
τωρα για αυτο που ειπα παραπανω ειχαμε επιτυχια !! εκανα προταση στα 120 φουλ 2ορο σε χοτελ μου εδωσε τηλ της αναπαντητη και μου εστειλε μυν. και εχουμε ραντεβου σημερα. θα κανω και μια ταριφια γιατι δεν εχει αμαξι!!
σωστα τα λες. και εγω εχω βαλει χ στα στουντιο αν παω καμια φορα ειναι για τα χοντρα και με απλο προγραμμα 50 ευρω και καμια φορα αν εχω ορεξη κανω τον δυσκολο και το κατεβαζουν και στα 40 ευκολα. χιλιες φορες βιζιτες ακομα και με κακη βιζιτα καλητερα θα περασεις απο στουντιο.
τωρα για αυτο που ειπα παραπανω ειχαμε επιτυχια !! εκανα προταση στα 120 φουλ 2ορο σε χοτελ μου εδωσε τηλ της αναπαντητη και μου εστειλε μυν. και εχουμε ραντεβου σημερα. θα κανω και μια ταριφια γιατι δεν εχει αμαξι!!
Bet οτι στο τελος με pm θα το μαρτυρησεις το κοριτσι ;)
Οκ παικτη. Καλους απογονουςεχω δωσει τον λογο μου στην κοπελα και το ειπα και ποιο πανω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πω ουτε ονομα ουτε καν χαρακτηριστικα. οχι γιατι ειμαι παρτακιας απλα γιατι ετσι πρεπει. οποιος θελει ας με κραξει εγω ξερω οτι ειμαι σωστος και στο φορουμ και στις κοπελες. εχω δωσει και εχω παρει πληροφοριες για διαφορα εδω μεσα. απλα αυτη ειναι περιπτωση διαφορετικη.
εχω δωσει τον λογο μου στην κοπελα και το ειπα και ποιο πανω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πω ουτε ονομα ουτε καν χαρακτηριστικα. οχι γιατι ειμαι παρτακιας απλα γιατι ετσι πρεπει. οποιος θελει ας με κραξει εγω ξερω οτι ειμαι σωστος και στο φορουμ και στις κοπελες. εχω δωσει και εχω παρει πληροφοριες για διαφορα εδω μεσα. απλα αυτη ειναι περιπτωση διαφορετικη.
Γι αυτο γουσταρουμε μπουρδελα. Για το fair playΡε μην ακούς τίποτε... μην καις τις καβάτζες σου γιατί κανένας δεν θα το έκαιγε το στανταράκι του για σένα...
(ούτε ο ομιλών)
Γι αυτο γουσταρουμε μπουρδελα. Για το fair play
Άσε που όσο πιο πολύ το "ανοίγεις" μπορεί να βρεθεί κανένα κοριτσάκι σε καμια κατάσταση τέτοια (σημερινό και φρέσκο)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 26 Μαΐου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για μαστροπεία και παράβαση των νόμων περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών κατά περίπτωση
Συνελήφθησαν, χθες (25-5-2015) το απόγευμα, στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέντε (5) άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και παράβαση των νόμων περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία δύο (2) ηλεκτρονικών ιστοσελίδων όπου προβάλλονταν γραφεία, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού, έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων κανόνισαν ραντεβού με δύο (2) αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 25 και 40 ετών, και μία 28χρονη ημεδαπή, έναντι χρηματικού ποσού, σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς. Όταν οι γυναίκες παρέλαβαν το χρηματικό αντίτιμο, που αντιστοιχούσε στο ερωτικό ραντεβού, συνελήφθησαν.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν, επίσης, ένας 54χρονος ημεδαπός και ένας 58χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι μετέφεραν τις εκδιδόμενες στο σημείο συνάντησης.
Κατασχέθηκαν τα δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των -480- ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αρχισε η καθαρση των ελεηνων γραφειωντι γνωριζουν οι ανταποκριτες του site ?
Ρε μάγκες τι είναι αυτό το εκσιμόϊκο ????
Άδικο? ή μήπως πολλοί εδώ μέσα που ψάχνονται για τηλέφωνα απο αματούρια έχουν δώσει τη δική τους καβάτζα? Ας μην γελιόμαστε... οι περισσότεροι εδώ, παρακαολουθούν για να αντλούν πληροφορίες και όχι για να δίνουν (ή δίνουν απλά τις εύκολες πληροφορίες που μπορεί ο καθένας να αποκομίσει). Συνεπώς... ΔΕΝ καίμε μόνοι μας τα κορίτσια που δεν θέλουν να παίξουν με τη φωτιά... Γνώμη μου... Τώρα αν είναι fair play ή όχι... λίγο με νοιάζει... Στην τελική δεν είναι win-win η κατάσταση στην αγορά αυτή.... ;)