spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
και για τις τρεις?..είναι πολύ να σου ζητήσω βοήθεια με λινκ?
και για τις τρεις?..είναι πολύ να σου ζητήσω βοήθεια με λινκ?
και για τις τρεις?..
σε παρα πολλες...ελα πμ εσυ!αν δεν ειναι πολύ. και μια πιο προσωπική γνώμη, επειδή αντιλαμβάνομαι πως έχεις φαει και εσυ χρημα και χρονο σε αυτες τις υποθεσεις (εδώ ή με πμ αν προτιμας)
Σιγουρα η καλυτερη επιλογή. Αρκει να την πετυχεις στην ημερα της και στην ωρα της να σηκωσει το τηλ. Μετα όλα πανε καλα .Οχι. Πιστεύεις πως είναι καλή επιλογή. Κόστος? Υπηρεσίες?
Σιγουρα η καλυτερη επιλογή. Αρκει να την πετυχεις στην ημερα της και στην ωρα της να σηκωσει το τηλ. Μετα όλα πανε καλα
Υπαρχει άλλος με 8-0. Και εννοουσε ημερες ο φουκαρας. Λεω να φτιαξουμε συλλογο "ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ"εχω εχω 0-3 μεχρι τωρα
Υπαρχει άλλος με 8-0. Και εννοουσε ημερες ο φουκαρας. Λεω να φτιαξουμε συλλογο "ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ"
Μήπως θυμάσαι πότε περίπου;κατι εχει γραφτει πιο παλια φιλε
αλλα πρεπει να πας πολλες σελιδες πισω
Μήπως θυμάσαι πότε περίπου;
λοιπον...παλια καλντεριμιτζου,που την ειδε callgirl...στο 60αρι,αλλα πεταμενα λεφτα,μιας και η συνηθεια της ξεπετας δεν ξεχνιεται.στην τιμη της πολλες και αξιολογες προτασεις.
ευχαριστώ φιλαράκο.γλίτωσα τα 60 ευρώλοιπον...παλια καλντεριμιτζου,που την ειδε callgirl...στο 60αρι,αλλα πεταμενα λεφτα,μιας και η συνηθεια της ξεπετας δεν ξεχνιεται.στην τιμη της πολλες και αξιολογες προτασεις.
λοιπον...παλια καλντεριμιτζου,που την ειδε callgirl...στο 60αρι,αλλα πεταμενα λεφτα,μιας και η συνηθεια της ξεπετας δεν ξεχνιεται.στην τιμη της πολλες και αξιολογες προτασεις.
Αφού θέλεις αποδείξεις παιχταρά μου, δες:
Δεν εχει αποδειξεις για το αν ειναι μουφα ή οχι, απλως στηριζομαστε στον λογο του καθενος? Δηλαδη ειναι μηδαμινης πιθανοτητας να πεσουμε πανω σε κινητρο να μας πουν καποιοι οτι ειναι μουφα καποιες που δεν ειναι?
Αν ηταν αληθεινη θα ειχε 100?όχι ρε, και νόμιζα ότι ήταν αληθινή
δηλαδη η βαλερια που παιζει στα 100 ειναι λιγηΑν ηταν αληθεινη θα ειχε 100?
Αν δεν υπάρχει καμία αξιόλογη πρότασης λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώραΑν ηταν αληθεινη θα ειχε 100?