spyros21athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 903
- Πόντοι
- 81
ε ενταξει οπως το δει κανεις
παντως δυνατη στο κρεβατι
απ τις αγαπημενες μου
ναντια σωσταδυνατή όντως αλλά χρειάζεται ένα ρεκτιφιέ, μια ανανέωση κάτι, ρε παιδί μου!!!
για μένα έχει μπαγιατέψει... δηλαδή πως να το πω ;;;; την βάζω στην κατηγορία της ελληνίδας της 50αρας με το 50ντάρικο με φουλ....πείτε το όνομα ρε παίκτες κόλησσα..πρωινιάτικα !!! (τώρα λανσάρεται μ' ένα ρωσόπουλο μαζί), ΕΊΧΑ ΠΆΕΙ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΌΝΙΑ μια φορά.
μήπως ΝΑΝΤΙΑ;;
καλημερα μαν!Σωστος
την καλημερα μου
ξέχασες την ΝαντιαΤο τελευταίο διάστημα έχω επιχειρήσει μια σειρά από χτυπήματα με Μάρτα, Παόλα, Ανίτα, Μελίνα. Συμφωνώ εν τέλει, πως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Η άποψη μου ειναι πως σε αυτα τα λεφτα, το αστέρι είναι η Πάολα και ας έχει πάρει κάποια κιλά τελευταία. Η Μάρτα έχει ποδάρες/βυζάρες, αλλα μου φάνηκε κάπως κομοδίνο, η Μελίνα πολύ χαμηλή βαθμολογία σε εμφάνιση, αλλα κωλάρα (που δεν δίνει) και δυνατό μασάζ. Η Ανίτα (80/2 ώρες), επίσης δεν ενθουσίασε. Από αυτές κρατάω Πάολα, Μάρτα για χοντρά και αν έχει κάποιος κάποια αξιοπρεπή πρόταση σε 60-80 ευπρόσδεκτος
η ελλη με 80 κ + + + 20 δεν είναι vfm έτσι.και την Ελλη29
η ελλη με 80 κ + + + 20 δεν είναι vfm έτσι.
www.lovelist.gr/ad.php?adId=256910-6&cityId=2&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=256910-6&cityId=2&subcatId=69ετοιμος[/URL] μαν.Συναγωνιστεσ καλημερα.θα ηθελα το τηλεφωνο τησ Κατερινασ40.Ευχαριστω.
Αυτη ειναι εξυπηρετηση...Μπου κομ...!!!
Οχι. Πιστεύεις πως είναι καλή επιλογή. Κόστος? Υπηρεσίες?Τυπε,μαρινα60 πηρες;
αχαχαχαχααχαααχχαχαχαχααχ!!!!!Αυτη ειναι εξυπηρετηση...Μπου κομ...!!!
Σε λιγο κλειδαρα θα ζηταμε και θα πεφτει το τηλεφωνο με τη μια
και οι τρεις αξιζουν τα λεφτα τους.τα υπολοιπα ειναι υποκειμενικα.Τι θα λέγατε συγκριτικα για νάντια ροσακι, ναντια και μαρινα 60?
επίσης, υπαρχει καποιος που να μπορεί να παραθέσει λινκ?
η μαρινα θα σε καλυψει σε ολαΤι θα λέγατε συγκριτικα για νάντια ροσακι, ναντια και μαρινα 60?
επίσης, υπαρχει καποιος που να μπορεί να παραθέσει λινκ?
η μαρινα θα σε καλυψει σε ολα
και οι τρεις αξιζουν τα λεφτα τους.τα υπολοιπα ειναι υποκειμενικα.