heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
ελιωσα με γκμοχ!!!
λόγω σαγονιού, ευγενική είναι όμως. Ίσως, επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας.
ελιωσα με γκμοχ!!!
Για επιστημονικούς και μόνον λόγους φίλτατε. Μελετώ την 178 ΑΚ και είπα να έχω πραγματικά δεδομένα, ώστε ορμώμενος από αυτό να αναπτύξω τις σκέψεις μου.
καλημερα μαν!..ολα καλα?
γνωριζω αγαπητε ;)
απλα προσωπικα παντα, ειναι πολυ στρατα στρατουλα η φαση...
δεν υπαρχει αμφιβολια!
Αλλοίμονο εάν δεν είχατε άποψη και επί αυτής της εργαζομένης!
ανταρσια???
οκ, νομιζα οτι αναφεροσουν σε κατι αλλο...
Είσαι ώραίος! 100% κατατοπιστικότατος και ακριβής! Απλώς να προσθέσω για τη 2η κοπέλα, ότι υπάρχει ένα θεματάκι ως προς την ευκολία της επικοινωνίας, αλλά αν τα καταφέρεις αποζημιώνεσαι.Απ'όσα γνωρίζω (μέσω των αναφορών των παιδιών) η πρώτη είναι τύπισα που κάθε τόσο βάζει αγγελίες με διαφορετικά ονόματα και τηλέφωνα, με ψεύτικες φωτογραφίες και με κακές υπηρεσίες.
Η δεύτερη είναι πιτσιρίκα για την εμφάνιση και τις υπηρεσίες της οποίας έχουν αναφερθεί απ'όλους τα καλύτερα!
Για την τρίτη -στις αμέσως προηγούμενες σελίδες- γράφτηκε από κάποιον ότι ήταν αρκετά καλή αλλά από άλλα παιδιά που επικοινώνησαν μαζί της αναφέρθηκε ότι είχε περίεργη-κακότροπη συμπεριφορά.
1) 2) 3)
θα ηθελα την βοηθεια σας θα ειμαι στην αθηνα για σαββατοκυριακο
και ειναι η πρωτη φορα με call girls και ψαχνοντασ εδω βρηκα αυτες τις κουκλιτσες
πειτε μου την γνωμη σασ πια αξηζει και πια οχι ευχαριστω!!!!!
Είσαι ώραίος! 100% κατατοπιστικότατος και ακριβής! Απλώς να προσθέσω για τη 2η κοπέλα, ότι υπάρχει ένα θεματάκι ως προς την ευκολία της επικοινωνίας, αλλά αν τα καταφέρεις αποζημιώνεσαι.
Πηρα σε αυτο ...Φραγη εισερχομενων κλησεων...και fake φωτος....
ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ?
@pavlos23
Παράθεση από: petergsp στις 02/02/15, 18:06
συντομη κριτικη για την κορασιδα.
ευχαριστω πολυ
αυτή την προμοτάρει κ η ιζαμπέλλα η πολωνίδα από το fb τηςΚαλησπερα σε ολους....Ξερει κανεις τιποτα για αυτα εδω;
αυτή την προμοτάρει κ η ιζαμπέλλα η πολωνίδα από το fb της
έχει δοκιμάσει κανείς? ή ξέρει τιμές/πρόγραμμα?