εχει ξαναειπωθει παλιοτερα σε πολυ πιιιιιισω σελιδες δεν φιλαει και δεν παιζει ακαπωτο.....κατα τα αλλα το τιμαει το 60......
Μια χαρά παίζει ακάποτο
εχει ξαναειπωθει παλιοτερα σε πολυ πιιιιιισω σελιδες δεν φιλαει και δεν παιζει ακαπωτο.....κατα τα αλλα το τιμαει το 60......
την εχω παρει 2 φορες με τις καλυτερες εντυπωσεις. ελληνιδα(;) 25 ετων λεπτουλα με πεταχτο κολαρακι μουρλια, βυζι 2αρι, καθαρη και πολυ καβλιαρα. 80 ευρω συν τα γνωστα για μια ωριτσα χωρις βισυνες
μαλλον εννοει +20 +20 +20...οταν λες συν τα γνωστά???? τι εννοείς?
Και νοικοκυρά, πολύ τακτοποιημένη κουζίνα.
την εχω παρει 2 φορες με τις καλυτερες εντυπωσεις. ελληνιδα(;) 25 ετων λεπτουλα με πεταχτο κολαρακι μουρλια, βυζι 2αρι, καθαρη και πολυ καβλιαρα. 80 ευρω συν τα γνωστα για μια ωριτσα χωρις βισυνες
Aπο τον τροπο της στο τηλ μαλλον αγγαρεια η κυρια. Βαριοταν να μιλησει...!Για αλβανο την ακουσα απο την μουσικη που ακουγοταντην εχω παρει 2 φορες με τις καλυτερες εντυπωσεις. ελληνιδα(;) 25 ετων λεπτουλα με πεταχτο κολαρακι μουρλια, βυζι 2αρι, καθαρη και πολυ καβλιαρα. 80 ευρω συν τα γνωστα για μια ωριτσα χωρις βισυνες
Οσον αφορα την μαυρουλα...επικοινωνια με mail...κ αμεση ανταποκριση με το κιν της...σε ερωτηση μου για το αν ειναι αληθινες οι φωτο(αν κ βγαινουν καθαρες εγω την ξαναρωτησα)μου ειπε οτι ειναι real..φαινεται καβλα κ παιζει να ειναι κ πιτσιρικα αφροελληνιδα!!
αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα η άγνοια δεν μπορεί να τα λύση, πολλοί εδώ μέσα θα ήθελαν λίγες ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες , αν μπορείς βοήθησε.Οσον αφορα την μαυρουλα...επικοινωνια με mail...κ αμεση ανταποκριση με το κιν της...σε ερωτηση μου για το αν ειναι αληθινες οι φωτο(αν κ βγαινουν καθαρες εγω την ξαναρωτησα)μου ειπε οτι ειναι real..φαινεται καβλα κ παιζει να ειναι κ πιτσιρικα αφροελληνιδα!!
Καλησπέρα μόλις επέστρεψα από συνάντηση που κατά ομολογία της ήταν από τις πρώτες επαγγελματικές.. Οι εντυπώσεις μπερδεμένες.. Είναι όντως όπως στις φωτογραφίες. Μισή Ελληνίδαμιδη από Αιθιοπία αλλά γλυκιά. Κατά τα αλλα τελείως αματουρι με αρκετά μή ... Για όσους ενδιαφέρονται καλύτερα να περιμένουν λίγο λόγω δύσκολων ημερών που κατά την διάρκεια της συνάντησης εμφανίστηκαν ξαφνικά...αυτά τα ολιγσ.. Ελπίζω να βοήθησα...
Aπο τον τροπο της στο τηλ μαλλον αγγαρεια η κυρια. Βαριοταν να μιλησει...!Για αλβανο την ακουσα απο την μουσικη που ακουγοταν
Tα ιδια με σενα τυπε. Τιποτα περισσοτερΤα ιδια και με εμενα στο τηλεφωνο λες και της εβρισα την μανα, της λεω να την παρω ποιο μετα αν δεν μπορει να τα πουμε και μου λεει ποτε θελεις ραντεβου της λεω για αυριο μου λεει παρε αυριο. δεν καταλαβα κατι ελληνικα καλα δεν μου φανικε ξενικη προφορα. ουτε για το δωρακι ουτε για το προγραμμα μου πε κατι φιλε αν σου πε κατι παραπανω στειλε ενα πμ ευχαριστω
20 ο κωλος...οταν λες συν τα γνωστά???? τι εννοείς?
Για αυτο ζητησα κατι για αποψε...θελω να συμμετεχω μιας και ειναι βραδυα ελευθεριας!!!!!!!!!11EUROGROUP είναι και τσάμπα.......
Για ριξτε προτασεις δοκιμασμενες ομως..!Η μαυρούλα? Με χει εξιτάρει. Θα βάλω ολόσωμη και ίσως το προσπαθήσω.
Ε πες ρε τυπε...Τα γνωστά....
Λινκ με pm παρακαλω εαν ειναι ευκολο50-60 νάντια - μαρίνα.
80 ο γκμοχ, η φαίδρα
100 + ντανιέλα, dimitra, ιόλη κ.λπ.
Καμια προταση για αποψε??????/